Mennyei futball
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
Én most hallottam róla először tőletek, ezek szerint egész nyugodt életem van.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Persze hogy olvassa, az összes valamire való honi barca drukker a madridom csecsén csüng.flori írta: Madrid es Ramos gyulolo. Ezt elfogadtam, a tobbi velemenye viszont gyakran talalkozik az enyemmel. Elmondja a meglatasait, kicsit magas lorol ugyan, de ezerszer inkabb o, mint salec.
A forumot meg fix olvassa, egyszer kiraktam profilkepnek a kepet es irt az oldalnak.![]()
- flori
Madrid es Ramos gyulolo. Ezt elfogadtam, a tobbi velemenye viszont gyakran talalkozik az enyemmel. Elmondja a meglatasait, kicsit magas lorol ugyan, de ezerszer inkabb o, mint salec.
A forumot meg fix olvassa, egyszer kiraktam profilkepnek a kepet es irt az oldalnak.
A forumot meg fix olvassa, egyszer kiraktam profilkepnek a kepet es irt az oldalnak.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RealMadridFanatic
Mondjuk aki kepes ilyen kelejancsikat kovetni, az meg is erdemli, hogy befolyasolja a velemenyet egy ekkora szaktekintely.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igen, amugy a trollfocisokkal is elszallt a vilag.
a videoik jok, amikor mennek videkre megyei meccsekre, szeretem a hangulatat.
de neha vannak arcos posztjaik es szepen belealltak mar normalis kommentelokbe is.
a videoik jok, amikor mennek videkre megyei meccsekre, szeretem a hangulatat.
de neha vannak arcos posztjaik es szepen belealltak mar normalis kommentelokbe is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Eladja ő... Ramos a legjobb példa erre. Vállalhatatlan az ember, ha a Realról van szó.Marky írta: mert akkor nem lehetne a szart is tortakent eladni az embereknek.
És akkor ebből kéne több? Szerintem tök jól indult az ember, de csak előjönnek az ilyen totális szubjektív vélemények. Amivel alapjáraton nem is lenne baj, de nem egy mezei kommentelőről van szó, hanem olyanról, akinek van követőbázisa. Innentől kezdve viszont nagyon nem a besértődöttséget kéne kivetíteni a nagyvilágba.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem jol teszi, hogy ezt a Trollfoci nevu futballgyalazo kozosseget ekezi. Legutobb 2013 korul lehettek viccesek, azota inkabb a BozsikPeti-HajduBe fele dilettans vonalat viszik.
Tobb Kele Janoshoz hasonlo ember kene a magyar futballba, mert akkor nem lehetne a szart is tortakent eladni az embereknek.
Persze, hatalmas teljesitmeny, amit a Fradi elert, de nem kene atesni a lo tuloldalara.
- RealMadridFanatic
Neki mi a hattere amugy? Van barmi kepesitese? Vagy csak onjelolt szakerto hulyegyerek, mint a tobbi? Mondjuk utobbi lenne a jobb, ha van valami koze papiron a sporthoz, akkor meg nagyobb a baj, mert egy igazi testnevelesbol felmentett kreten, semmi tobb.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Nem tudom, de engem is érdekelne, olyan jót mulattam vele, mikor annál a bizonyos videójuk alatt jött a jancsika vitatkozni a kommentekhez pl velem is.....realistahuni írta: Trollfoci is beleállt kedvenc kelrjancsinkba.Valaki tudjaa háttérsztorit?
első válaszában már lebutázott, a 2.ban már ment a káromkodás, a 3.ban meg már ment a kedves névtelen senkiházi, pedig eskü normálisan válaszoltam végig, még csak le se tegeztem a nagy kelejánostt, hát nem mertem egy ekkora szaktekintélyt....
amúgy nem is kell meglepődni, ugyanolyan színvonalon űzte ott is, mint a videóban
rég láttam ekkora verebet.
Szerintem annyi a sztori, hogy egy idegesito, bekepzelt balfacan, aki magarol azt hiszi, mint guardiolarealistahuni írta: Trollfoci is beleállt kedvenc kelrjancsinkba.Valaki tudjaa háttérsztorit?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Trollfoci is beleállt kedvenc kelrjancsinkba.
Valaki tudjaa háttérsztorit?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Sikerült, arra jöttem haza melóból, hogy Norbi üvölt, hogy elmegy megnézni a játékvezető, és azt látom, hogy ráncigálás megy, Ramos a főszereplő, na mondom 2-1 oda, erre látom, hogy a másik tizenhatoson belül...
a többit pedig láttam veletek együtt.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- lordgabi
Nálam az már nem szurkolás, hogy maszk végig az arcon, nem is koncert, nem is fesztivál. Emiatt nem mentem. Vágytam pedig. Nem is fogok semmi hasonló eseményre. Na jó, a Real Madrid kivételt képezne...nem igaz, hogy soha nem lesz már vége.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Amgy az a kedvencem, hogy ott a keményfiúk tolják maszk nélkül, mert ők kemények és okosak.
Amíg nem lehetett arcot eltakarni, akkor keménykedtek arcon a sállal.Most,hogy el kellene takarni, most nincs maszk, meg fülre lógatva van.
Őrület amúgy.
Úgyis olyan jól sikerült az Atalanta-Valencia meccs.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
Viktorunk fradiujpestet akart nezni sok nezovel, az a gondolat.Steve írta:Ez mennyire komoly.Kercsó írta: a Fradi-Újpesten azért szépen megpakolták a stadiont nézőkkel.#fckC19
![]()
Bekapcsolom a tv-t a kissé késői vacsorámhoz. Mondom milyen élethű video nézők vannak a meccsen.![]()
![]()
![]()
![]()
Majd mondom ahh ezek élő emberek, akkor valami tavalxi meccs. Utána látom élő.
Komolyan mondom nem értem amit Mo-n csinálnak..nem tudom követni sem, hogy mi a gondolat..
Nekem mindegy, ha ez a jó, akkor jó.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Ez mennyire komoly.Kercsó írta: a Fradi-Újpesten azért szépen megpakolták a stadiont nézőkkel.#fckC19
![]()
Bekapcsolom a tv-t a kissé késői vacsorámhoz. Mondom milyen élethű video nézők vannak a meccsen.
Majd mondom ahh ezek élő emberek, akkor valami tavalxi meccs. Utána látom élő.
Komolyan mondom nem értem amit Mo-n csinálnak..nem tudom követni sem, hogy mi a gondolat..
Nekem mindegy, ha ez a jó, akkor jó.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a Fradi-Újpesten azért szépen megpakolták a stadiont nézőkkel.
#fckC19
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor