elkezdtemziro4vr írta: Jim vedd már le a szemellenzőt.
már néha szidom Asensiót
szerintem amiben Vini jó, abban Asensio gyenge
és ez nagy vonalakban fordítva is igaz
őket összegyúrva egy szuper játékost kapnánk
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 24., szombat 21:03
elkezdtemziro4vr írta: Jim vedd már le a szemellenzőt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 24., szombat 20:15
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 24., szombat 19:59
egyértelműSierra írta: Ja és ha már Asensiot muszáj felhozni, akkor sztem benne több foci van, mint Viniben. Más kérdés, hogy ő is egy kolonc.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 24., szombat 19:52
Az a baj, hogy Vini meg a hidegkuti stadion betonfalat is megprobalna atjatszani annyira ostoba.RealAsensio írta:Remeljuk annak is eljon az idejeSierra írta:
egyre jobb tényleg.![]()
siralmas egy világ ez, ha már ennek örülni kell. akkor mi lenne ha gólokat szerezne meg kulcspasszokat osztogatna ki? orgazmus vagy mi
![]()
![]()
Viccen kivul, sajnos ennek is orulni kell. Ebben a csapatban nem sok jatekos van, aki nem a visszapasszt vagy a forgolodast valasztja, hanem ha lehetosege van, megprobalja egyedul.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 24., szombat 19:51
Én értem, de ugyanúgy eredménytelen amit csinál. Azt a semmit. Futni mindenki tud. Sőt, inkább lehúz minket amikor ígéretes helyzetek csúsznak el rajta, mert képzetlen, béna és még buta is hozzá, hogy jó megoldást válasszon. És nyilván nem 1 meccs alapján írom ezt, láttam belőle eleget tavaly, mindig ez volt kb.RealAsensio írta: Ebben a csapatban nem sok jatekos van, aki nem a visszapasszt vagy a forgolodast valasztja, hanem ha lehetosege van, megprobalja egyedul.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. október 24., szombat 19:51
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. október 24., szombat 19:46
Remeljuk annak is eljon az idejeSierra írta:egyre jobb tényleg.RealAsensio írta: hanem orulni kell, hogy folyamatosan felvallalja az egyeni akciot, neki ront az ellenfelnek![]()
siralmas egy világ ez, ha már ennek örülni kell. akkor mi lenne ha gólokat szerezne meg kulcspasszokat osztogatna ki? orgazmus vagy mi
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 24., szombat 19:43
egyre jobb tényleg.RealAsensio írta: hanem orulni kell, hogy folyamatosan felvallalja az egyeni akciot, neki ront az ellenfelnek
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. október 24., szombat 19:41
A mostani foci nem is az igazi focirol szol. Nem ezen kell keseregni, hanem orulni kell, hogy folyamatosan felvallalja az egyeni akciot, neki ront az ellenfelnek, rendkivul hasznos a csapat szamara ez a mentalitas. Es sokszor csak az utobbin mulik.Faust írta: En azt nem csipem rajta hogy nem tud focizni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. október 24., szombat 19:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 24., szombat 19:20
Nem kell kimenni a közösségi médiába, minden féle reakcióján látszik, hogy egy iq betyár, egy kis bohóc.Jim írta:szerintem ahogy kinéz, a megjelenése, instás facebookos megnyilvánulások stbBlancoMark írta: Off, de mit nem csípnek rajta akik nem csípik? Szerintem abszolút szerethető, már-már mókás figura, nem tudok rá ellenérzéssel gondolni.
sokan nem ezen nőttünk fel, lásd Raúl Casillas Zidane Figo stb
ott a teljesítmény volt előbb, és utána lettek felkapottak
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 24., szombat 19:17
sajnos sem esze sem tehetsége nincs hozzá, gyors, ennyit tud, de ez már jó ideje nem titok senkinek semFaust írta: En azt nem csipem rajta hogy nem tud focizni.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. október 24., szombat 19:16
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 24., szombat 19:13
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 24., szombat 19:06
szerintem ahogy kinéz, a megjelenése, instás facebookos megnyilvánulások stbBlancoMark írta: Off, de mit nem csípnek rajta akik nem csípik? Szerintem abszolút szerethető, már-már mókás figura, nem tudok rá ellenérzéssel gondolni.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. október 24., szombat 18:55
Off, de mit nem csípnek rajta akik nem csípik? Szerintem abszolút szerethető, már-már mókás figura, nem tudok rá ellenérzéssel gondolni.R. Carlos írta: Nagyon nem csipázom a tagot én se. De nincs jobb megoldás mint ő a szélre jelenleg ez vitathatatlan. Ez le is írja a jelenlegi Real Madridot. Nyárig mindenképp ezt kell néznünk, reménykedjünk a fejlődésben.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 24., szombat 18:54
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. október 24., szombat 18:50
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. október 24., szombat 18:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 24., szombat 18:44
Köszönöm szépen!KAG írta: gugli --> Real Madrid 2020-21 goal scorers
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem