egyre jobb tényleg.RealAsensio írta: hanem orulni kell, hogy folyamatosan felvallalja az egyeni akciot, neki ront az ellenfelnek

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 24., szombat 19:43
egyre jobb tényleg.RealAsensio írta: hanem orulni kell, hogy folyamatosan felvallalja az egyeni akciot, neki ront az ellenfelnek
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. október 24., szombat 19:41
A mostani foci nem is az igazi focirol szol. Nem ezen kell keseregni, hanem orulni kell, hogy folyamatosan felvallalja az egyeni akciot, neki ront az ellenfelnek, rendkivul hasznos a csapat szamara ez a mentalitas. Es sokszor csak az utobbin mulik.Faust írta: En azt nem csipem rajta hogy nem tud focizni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. október 24., szombat 19:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 24., szombat 19:20
Nem kell kimenni a közösségi médiába, minden féle reakcióján látszik, hogy egy iq betyár, egy kis bohóc.Jim írta:szerintem ahogy kinéz, a megjelenése, instás facebookos megnyilvánulások stbBlancoMark írta: Off, de mit nem csípnek rajta akik nem csípik? Szerintem abszolút szerethető, már-már mókás figura, nem tudok rá ellenérzéssel gondolni.
sokan nem ezen nőttünk fel, lásd Raúl Casillas Zidane Figo stb
ott a teljesítmény volt előbb, és utána lettek felkapottak
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 24., szombat 19:17
sajnos sem esze sem tehetsége nincs hozzá, gyors, ennyit tud, de ez már jó ideje nem titok senkinek semFaust írta: En azt nem csipem rajta hogy nem tud focizni.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. október 24., szombat 19:16
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 24., szombat 19:13
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 24., szombat 19:06
szerintem ahogy kinéz, a megjelenése, instás facebookos megnyilvánulások stbBlancoMark írta: Off, de mit nem csípnek rajta akik nem csípik? Szerintem abszolút szerethető, már-már mókás figura, nem tudok rá ellenérzéssel gondolni.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. október 24., szombat 18:55
Off, de mit nem csípnek rajta akik nem csípik? Szerintem abszolút szerethető, már-már mókás figura, nem tudok rá ellenérzéssel gondolni.R. Carlos írta: Nagyon nem csipázom a tagot én se. De nincs jobb megoldás mint ő a szélre jelenleg ez vitathatatlan. Ez le is írja a jelenlegi Real Madridot. Nyárig mindenképp ezt kell néznünk, reménykedjünk a fejlődésben.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 24., szombat 18:54
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. október 24., szombat 18:50
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. október 24., szombat 18:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 24., szombat 18:44
Köszönöm szépen!KAG írta: gugli --> Real Madrid 2020-21 goal scorers
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. október 24., szombat 18:43
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 24., szombat 18:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 24., szombat 18:31
Kérlek határozd meg, hogy a legjobb és legveszélyesebb definíciója náladKAG írta: Az a szomorú, hogy jelenleg a legjobb és legveszélyesebb támadónk.
Ez tény sajnos.
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 24., szombat 18:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 24., szombat 18:18
Amugy ja...kiserik írta:Amiért itt van nyugodtan lehet: Hazard cseréje. Hazardon múlik, hogy ez 2 éve kezdő tagságot jelentziro4vr írta: Az a lövés apám.. Plusz vagy 4x bombázta pikkenbauerbe a labdát.
Azt nem lehet elvitatni tőle hogy agilis, hajt, megy. Az meg a kor torz valója, hogy egy ilyen csülökképű, bohóc arcot sztárolnak.
De egy normális világban nem kéne Madridban lennie, vagy ha igen, a Getafeben.![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. október 24., szombat 18:16
6 meccs 3 gól.dzsi91 írta:Van 1 tudatos gólja is!Mickey írta:
Ráadásul még góljai is vannak !
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 24., szombat 18:15
Amiért itt van nyugodtan lehet: Hazard cseréje. Hazardon múlik, hogy ez 2 éve kezdő tagságot jelentziro4vr írta: Az a lövés apám.. Plusz vagy 4x bombázta pikkenbauerbe a labdát.
Azt nem lehet elvitatni tőle hogy agilis, hajt, megy. Az meg a kor torz valója, hogy egy ilyen csülökképű, bohóc arcot sztárolnak.
De egy normális világban nem kéne Madridban lennie, vagy ha igen, a Getafeben.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem