Ráadásul még góljai is vannak !RealAsensio írta: Imadom ezt az embert![]()
sok hianyossaga van, de 200%-ot ad ki magabol, 90+ percben is tamadja az ellenfel vedojet. Ilyen jatekosok legyenek a palyan inkabb, sokan peldat vehetnenek rola. Lehet hogy sokszor ugyetlen, de a palyan a jelenlete megkerdojelezhetetlen.

Vinícius Junior - 7
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Vinícius Junior - 20
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Imadom ezt az embert
sok hianyossaga van, de 200%-ot ad ki magabol, 90+ percben is tamadja az ellenfel vedojet. Ilyen jatekosok legyenek a palyan inkabb, sokan peldat vehetnenek rola. Lehet hogy sokszor ugyetlen, de a palyan a jelenlete megkerdojelezhetetlen.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ennyivel lehet védeni hogy jobb mint a legszarabb. csak ő sem csinál sokkal többet vagy hasznosabbat csak látványosan csinálja a semmit. elfut szépen gyorsan majd ha nem esett el a saját lábában akkor visszapassz. nulla az ember. Asensio is az. nem szint egyik se
Nem nyertunk 3-1-re a Camp Nouban?
Dugd mar fel az ujjad a seggedbe, ha szerinted attol jo, mert asensio rossz.Galacticos írta:Es a masik oldalon a masik tamado mit csinalt? A felpalyanal sarkazott egyet, ezen kivul egy sprintet se lattam tole.Kerlon írta:
Volt egy jo labdaja meg 3-4 olyan elszabott helyzete amibol sokkal tobbet KELL kihozni

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
hagyjátok már ezt a szerencsétlent
nyertunk !!!!

- Galacticos
Es a masik oldalon a masik tamado mit csinalt? A felpalyanal sarkazott egyet, ezen kivul egy sprintet se lattam tole.Kerlon írta:Volt egy jo labdaja meg 3-4 olyan elszabott helyzete amibol sokkal tobbet KELL kihozniGalacticos írta: Szerintem kuzdott, hajtott, kroosnak oriasi labdat adott. Es latszott hogy tartanak a megindulasaitol. Azontul dest leszedte.
Igyis merfoldekkel jobb volt mint ase.
Volt egy jo labdaja meg 3-4 olyan elszabott helyzete amibol sokkal tobbet KELL kihozniGalacticos írta: Szerintem kuzdott, hajtott, kroosnak oriasi labdat adott. Es latszott hogy tartanak a megindulasaitol. Azontul dest leszedte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az a lövés apám.. Plusz vagy 4x bombázta pikkenbauerbe a labdát.
Azt nem lehet elvitatni tőle hogy agilis, hajt, megy. Az meg a kor torz valója, hogy egy ilyen csülökképű, bohóc arcot sztárolnak.
De egy normális világban nem kéne Madridban lennie, vagy ha igen, a Getafeben.
Azt nem lehet elvitatni tőle hogy agilis, hajt, megy. Az meg a kor torz valója, hogy egy ilyen csülökképű, bohóc arcot sztárolnak.
De egy normális világban nem kéne Madridban lennie, vagy ha igen, a Getafeben.
Nem illik.
- Galacticos
Szerintem kuzdott, hajtott, kroosnak oriasi labdat adott. Es latszott hogy tartanak a megindulasaitol. Azontul dest leszedte.
- ateeemadrid
Botrany volt, bar az egesz tamadoharmasra elmondhato. Mondjuk Karim meg Vini legalabb meloztak.
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy a scoutok mit láttak ebben a gyerekben. Sztem ezt bármilyen brazil gyerek lehozná, még egy másodosztályból kukázott brazil gyerek is! Egyszerűen akkora semmi a srác, hogy leírni nem lehet. Hiába hajt meg próbálkozik, többet árt mint használ. Semmirekellő, ügyetlen, béna. Persze tudom, a mai Realban már ez is erény, hogy egyáltalán fut meg próbálkozik...
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
tipik facepalm volt a mai teljesítmény

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Space Jam-ben nyomott ilyet Bill Murray.dzsi91 írta: Azmekkora volt amikor a kezével balra mutatott és jobbra passzoltmedzsik,ronaldinho elbújhat a noLook oasszokkal
![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azmekkora volt amikor a kezével balra mutatott és jobbra passzolt
medzsik,ronaldinho elbújhat a noLook oasszokkal

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
De nyilvan ilyenkor is az o topicjaba kell irni, amikor a masik szelsonk 76x szarabbBlancoMark írta:Ja amugy tegyuk be Asensio mellé és máris nem lesz olyan siralmas.KAG írta:
Sztem a legaktivabb tamado.
Legalabb próbálkozik.![]()

Attol meg nem jo, igyetlen es siralmas. Marcorol meg irni se erdemesKAG írta:Sztem a legaktivabb tamado.G. V.tinho írta: annyira bántóan ügyetlen, siralmas
Legalabb próbálkozik.
K
K
- BlancoMark
Ja amugy tegyuk be Asensio mellé és máris nem lesz olyan siralmas.KAG írta:Sztem a legaktivabb tamado.G. V.tinho írta: annyira bántóan ügyetlen, siralmas
Legalabb próbálkozik.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sztem a legaktivabb tamado.G. V.tinho írta: annyira bántóan ügyetlen, siralmas
Legalabb próbálkozik.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre