https://www.youtube.com/watch?v=mcJHJhf ... e=emb_logofüst írta:Feltéve hogy promóter vagy. Amúgy:Ingyen cserélték mindet. Nem saját pénzből. Ingyen.
Your vehicle is covered by a New Vehicle Limited Warranty for 4 years or 80,000 km, whichever comes first. The Battery and Drive Unit in your vehicle are covered for a period of:
Model S and Model X – 8 years or 240,000 km, whichever comes first, with minimum 70% retention of Battery capacity over the warranty period.
Model 3 Standard or Standard Range Plus - 8 years or 160,000 km, whichever comes first, with minimum 70% retention of Battery capacity over the warranty period.
Model 3 Long Range or Performance - 8 years or 192,000 km, whichever comes first, with minimum 70% retention of Battery capacity over the warranty period.
A Teslánál valóban nem a szűrőkre meg olajra kell költeni, hanem a fenntartó elektromos hálózatra... töltők, akksik, fogyasztói elosztószekrény belső alkatrészeire, stb.
Tapasztalatom szerint semmi sincs ingyen, és a csodákban sem hiszek. Ezért aztán a nagyon jól hangzó technológiai ígéreteket úgy kezelem hogy elosztom kettővel, az ujjongást pedig meghagyom másoknak.
Ha nem haragszol, nem folytatnám ezt a vitát, ebből a témából már csömöröm van, rengeteget lehet olvasni róla, és ha az olvasmányaid a fentiekre engednek téged következtetni, akkor tökmindegy mit írok.
Ezzel zárnám részemről; szerintem ha ma egy átlagos kocsiban 300,000 km-nél (vagy korábban) motort kell cserélni akkor az egy szar autó. Akkor is ha elektromos, akkor is ha robbanómotoros.
Nem kell promóternek lenned. A korai Model S-ek km megkötés nélkül 8 év garisok, így ezekben, mint a rekord km-esben is, a Tesla ingyen cseréli a fő alkatrészeket 8 évig. Nem véletlen. Egy új cég nem tesztelhet évtizedeken keresztül. A kezdeti Model S-ek bizony nagyon drága tesztautók. Vegyed-vigyed, ha beszarik rajta valami, akkor cseréljük. Így tudtak fejlődni, javulni.
Nem kívánok én senkivel vitázni, csak a véleményemet írom le. Ez az iparág erősen hajaz a telefonosra. Ott is sokan használnak még nyomógombos, egyszerű telefont, mert a telefon telefonálásra való és akár 1 hétig is elmegy 1 töltéssel. Az okos telefonok meg inkább számítógépek és minden nap töltögetni kell őket.
A lényeg, hogy az autógyárak szinte kivétel nélkül ebben látják a jövőt, az Unió is ebben látja és Magyarország is támogatja.
Ha stílustalan akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy: Dikk, há' nem olvastad a cikket, amit linkeltem, meg amit írtam?Realista24 írta: 4 motor.
1.2 millió km.
Első motor 400k.
Utolso 700.
Ez fasza, de akkor a másik kettő?

Első motor 40k
Második 280k
Utolsó 680k
Nem sok matek kell, hogy kiderüljön a harmadik 200k.
A most linkelt videóban is van szó a korai Model S-ek motorhibáiról és arról, hogy ezeket a Tesla teljesen ingyen cseréli.