Ebben van igazság, de azért a BL-ből jó lenne továbbmenni. A Sahtar ellen kötelező lett volna a győzelem. Nem tudom, hogy lesz-e szerencsénk egyáltalán az Inter és a Gladbach ellen, amely csapatok papíron jóval erősebbek a Sahtar alapkezdőjénél is, mi meg a suhancai ellen toltuk... Ráadásul nyakunkon vannak ezek a meccsek is és formán kívül vagyunk.füst írta: Október van, ilyenkor szokott Zidane bukni. Majd visszajövök júniusban amikor áradozunk róla.![]()

Edző és vezetőség
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
De ezzel nemtudok egyeterteni,mert errol szol a generaciovaltas. Nem arrol,hogy a faradt asensio,lucas vagy isco kapja a huszadik eselyt az amugy is puhany jatekunkban. Mikor lehetne beepiteni ezeket a potenciallal rendekezo jatekosokat,ha nem ilyen atmeneti idoszakban?Swineherd írta: Brahim és Kubo még nagyon kevesek egy generációváltáshoz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Idén tényleg komoly lehetőségei voltak az átigazolási időszakban...
Ide kellene legalább három kész játékos, vagy olyan, aki nem szarja össze magát habfehérben.
Brahim és Kubo még nagyon kevesek egy generációváltáshoz.
Hakimi nem jobbhátvéd, hanem szélső 3-5-2-ben, Reguilon meg nem nagy szám szerintem.
Szóval nagy pazarlás nem volt, igazolni meg nem igazolhatott.
Ide kellene legalább három kész játékos, vagy olyan, aki nem szarja össze magát habfehérben.
Brahim és Kubo még nagyon kevesek egy generációváltáshoz.
Hakimi nem jobbhátvéd, hanem szélső 3-5-2-ben, Reguilon meg nem nagy szám szerintem.
Szóval nagy pazarlás nem volt, igazolni meg nem igazolhatott.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Most tavasszal es azelott aradoztal a csapat jo jatekarol?füst írta: Október van, ilyenkor szokott Zidane bukni. Majd visszajövök júniusban amikor áradozunk róla.![]()
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Október van, ilyenkor szokott Zidane bukni. Majd visszajövök júniusban amikor áradozunk róla.

Maximalisan adom. Ket nyari atigozalasi idoszak allt rendelkezesre. A jatek kepe sokszor mar az utolso megnyert bl eveben is szar volt. De volt egy CR. Sokan nekem esnek, meg azoknak akik CR-t emlegetik, de csakugy mint Guardiola es Messi eseteben, ugy Zidaneban is elmodhato, hogy CR nek koszonheti nagyon nagy reszt azt, hogy nem bukott el a palyafutasa.Toti írta: Es ezt nemsikerult tobb mint 1,5ev alatt megvalositani ugy rendesen? Ertem en,h nyertunk egy bajnoksagot,de a jatek kepen nem valtoztat,mert botranyosan szar.
Zz-nek megvolt a lehetosege a fiatalitasra,az ujitasra,elpasszolta az osszes lehetoseget,brahimokat,kubokat,reguilonokat..nem kapaszkodhatunk abba,h asensio,lucas,isco, szar mint a hatar,mert zz valasztotta oket. Hagyta a haverokat es kezdi inni a levét,mostmar nemcsak jatekban,de eredmenyessegben is.
Es ezt nemsikerult tobb mint 1,5ev alatt megvalositani ugy rendesen? Ertem en,h nyertunk egy bajnoksagot,de a jatek kepen nem valtoztat,mert botranyosan szar.
Zz-nek megvolt a lehetosege a fiatalitasra,az ujitasra,elpasszolta az osszes lehetoseget,brahimokat,kubokat,reguilonokat..nem kapaszkodhatunk abba,h asensio,lucas,isco, szar mint a hatar,mert zz valasztotta oket. Hagyta a haverokat es kezdi inni a levét,mostmar nemcsak jatekban,de eredmenyessegben is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Széthútni az ellen védelmét, kijátszani szélre, aztán ott már a védők mögött van a szélső vagy a hátvéd, onnan vissza be az érkezőnek. Ez lenne az alap, ahogy én látom. Nekem ez alapból nagyon tetszene, csak olyan lassan jár a labda meg olyan lassan forgatunk jobbról-balra, balról-jobbra, hogy rossz nézni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Erre én is kíváncsi vagyokToti írta:Es mi az?M1Ö írta:
Mert lehet Zidane-t fikázni, hogy nincs játéka a csapatnak. Csak.ez nem igaz, mert van, ami szerintem nem is lenne rossz.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Es mi az?M1Ö írta:Mert lehet Zidane-t fikázni, hogy nincs játéka a csapatnak. Csak.ez nem igaz, mert van, ami szerintem nem is lenne rossz.ezt a kellett a pofon szöveget sosem értettem.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Pedig nem új dolog ez. Van ilyen, hogy 1-1 nagyobb pofon józanított ki 1-1 csapatot. Nyílván egyén függő de azért remélem vannak nálunk akkora egók, hogy piszkálja a csőrüket a 2 égés és mostmár megrázzák magukat.ezt a kellett a pofon szöveget sosem értettem.
Mert lehet Zidane-t fikázni, hogy nincs játéka a csapatnak. Csak.ez nem igaz, mert van, ami szerintem nem is lenne rossz. Csak olyan tutyi-mutyin, ötlettelenül játszik mindenki, hogy nem tudják megvalósítani.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért ne fogadj erre egy bőrszivarban az arsenalos kollégával.Babinho írta: Asensio fogja eldönteni a Clasicot
Nem illik.
Azt tessék beszélni mizu a bernabeu aktualizált ütemtervével. Előteljesítés?Realista24 írta:Csak ne úgy mint Varane a City meccsetBlancoMark írta:
Bazzeg nem kéne alvajárva fórumozni.![]()
![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak ne úgy mint Varane a City meccsetBlancoMark írta:Bazzeg nem kéne alvajárva fórumozni.Babinho írta: Asensio fogja eldönteni a Clasicot![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Bazzeg nem kéne alvajárva fórumozni.Babinho írta: Asensio fogja eldönteni a Clasicot

Asensio fogja eldönteni a Clasicot
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Asensio, Isco és Vinicius.Kerlon írta: Hogy lehet Asensiot védeni? Itt van 4 éve? És azóta visszafejlődött. Semmit nem csinál holott neki kéne már húzóembernek lennie. Nagyon tetszett első éveiben, de igazából ingyen elengedném a francba. Tök felesleges semmi lófaszjóska játékos lett.
Belőlük kell kivenni 150 millát aztán all in Mbappe, Camavinga meg Haaland.
Asensio 10 15
Isco 0
Vini 50-70
Szvsz kanyarba nem leszunk a 150nek
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Asensio, Isco és Vinicius.Kerlon írta: Hogy lehet Asensiot védeni? Itt van 4 éve? És azóta visszafejlődött. Semmit nem csinál holott neki kéne már húzóembernek lennie. Nagyon tetszett első éveiben, de igazából ingyen elengedném a francba. Tök felesleges semmi lófaszjóska játékos lett.
Belőlük kell kivenni 150 millát aztán all in Mbappe, Camavinga meg Haaland.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hogy lehet Asensiot védeni? Itt van 4 éve? És azóta visszafejlődött. Semmit nem csinál holott neki kéne már húzóembernek lennie. Nagyon tetszett első éveiben, de igazából ingyen elengedném a francba. Tök felesleges semmi lófaszjóska játékos lett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
A statkók nem pont ezt mondják, de ez nem változtat a lényegen, csúfos eredmény volt.kiserik írta:Jaja, ő futotta a legtöbbet. Csak teljesen céltalanul. Hátra szaladt, de nem védekezett, majd előre szaladt, de nem támadott. Szaladt, akarom mondani kocogott. A km-ek csak gyűltek, csak gyűltek, de sehova nem ért oda és a jó megoldások nem szaporodtak.füst írta:
Nem, a meccset se láttam, a legutóbbi meccs amit végignéztem az a Valladolid elleni volt. Akkor volt ez a jelenség, hogy a becserélt Asensio toporgott a középpályán. És az agyamba égett a jelenet ahogy mellette vezeti a Valladolidos a labdát ő meg csak nézi, az egész meccsen hajtó Modric meg méterekkel hátrébbról támadja Asensio helyett a labdás játékost.
Miért, azóta elkezdett hajtani Asensio?