Gondolom egy ütköző tipusú labdaszerzőre mint Kondogbia,Pogba esetleg Vidal.(Bár ő csak álom)Te kikre gondoltal?
Gündogan meg nem vkp...hanem inkább mélységből szervez mint Modric.Hogy is mondják divatos szóval?BtB?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 21., hétfő 11:37
Gondolom egy ütköző tipusú labdaszerzőre mint Kondogbia,Pogba esetleg Vidal.(Bár ő csak álom)Te kikre gondoltal?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 21., hétfő 11:32
most így hirtelen nem tudnék konkrét neveket mondani, ahhoz most gondolkodnom kéneTe kikre gondoltal?
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 21., hétfő 11:30
ha már Casemirot nem játszatja ancelotti, akkor kell egy másik, normális, labdabiztos, nem a játékot hátráltató, nem falábú védekezőközéppályás kedira helyett, és ez vagy Gündögan vagy Vidalaz már más kérdés, hogy szerintem nem pont gündoganra lenne szükségünk a már meglévő nevek mellé
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 21., hétfő 11:26
Ezzel a Sahin+20 M = Gundogan egyenlettel csak egy gond van. Hogy a Dortmundnak opcioja van Sahinra, ami nem hinnem, hogy 5-7 millional tobb lenne. Gundogant pedig 25-27-nel dragabban is el tudnak adni.Anthony írta:A Gündoganos hírnek gondolom örülünk.
Te kikre gondoltal?az már más kérdés, hogy szerintem nem pont gündoganra lenne szükségünk a már meglévő nevek mellé
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 21., hétfő 11:26
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 21., hétfő 11:23
ez még bőven beleférGündogan jön, akkor is van Gündogan, Illara, Modric, Isco 3 helyre
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 21., hétfő 11:20
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 21., hétfő 11:14
Sajnos ezeket jól kiherélték. Azért nem kéne kiesniMorataMartin írta:Jó ég de gyenge idén ez a Castilla!
Van még klubcsapat, akinek ennyi játékosa lesz érdekelt a pótselejtezőkben? Megint szeretettel várjuk a FIFA vírust...Ma sorsolják az európai pótselejtezők párosításait a 2014-es VB-re. Több Real Madrid játékos csapata is érdekelt a sorsoláson: Portugália (Pepe, Ronaldo, Coentrao), Franciaország (Benzema, Varane), Horvátország (Modric). A portugálok és a horvátok kiemeltek, viszont a franciák nem, így előfordulhat, hogy a pótselejtezők során a Real Madrid játékosok egymás ellen fognak harcolni a VB-helyért. A sorsolás délután 2 órától lesz, és a fifa.com élőben közvetíti.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. október 20., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 20., vasárnap 15:12
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 20., vasárnap 14:51
Csak szimplán átnevezte Luis Enriquere.Mr. Bidé írta:csabi* írta:Figo is biztos a barcás korszaka miatt kapta a nevét![]()
![]()
igen és miután a Madridba igazolt Figo rögtön elvitette a kutyust az illatos úti kutyamenhelyre!
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 20., vasárnap 14:30
csabi* írta:Figo is biztos a barcás korszaka miatt kapta a nevét
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 20., vasárnap 14:22
Oké így értem de az általam idézett cikk miatt csattant fel megint RMFC kolléga. A bulvár már csak ilyen! Persze hogy hír az ha egy frissen igazolt madridi játékosnak a kutyáját Messinek hívják. De van aki ezeket a híreket kitalációnak tartja és a Madrid elleni támadásnak provokációnak fogja fel.Ezzel nincs semmi gond de erről a nézetéről mindenkit meg akarnak győzni heti 10 alkalommal. Na ez csípi egy kicsit a szemem de ahogy látom vannak itt olyan Madrid szimpatizánsok akik hasonló képen gondolkodnak erről a témáról mint énGéci írta:Bidé! Most nem igazán erre a cikre célzott RMCF... Amikor leigazoltuk ez a cikk fogatta a madrid szurkolókat, hogy Messinek hívják a kutyáját... Véletlenül sem írták oda, hogy a másik Fígó... RMCF erre célzott
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 20., vasárnap 11:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 20., vasárnap 10:57
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 20., vasárnap 10:56
Az, hogy Moratan elgondolkodik.. oké (bár semmiképp nem volt rossz tegnap), de hogy Carvajal miért nem tudja meggyőzni Ancelottit, azt nem tudom... Azért ilyen Cicinho, Miguel Torres, Arbeloa félék után őt nézegetni nem kis minőségi javulás az én szememben.„Nem tudom, hogy Carvajal és Morata továbbra is kezdők maradnak-e, de jó meccset játszottak.”
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 20., vasárnap 10:38
Én ezt a cikket olvastam:http: //madridom.hu/blog/2013/10/19/salvador-burgos-isco-inkabb-szurkolt-a-barcanak-mint-a-madridnak/ és itt az áll : "Erről maga a játékos teljes természetességgel a következőt nyilatkozta: „Volt egy másik kutyám is, őt Figónak hívom" nekem úgy tűnik a másik játékos nevét is leközölték............R.M.C.F írta:a másik kutyája nevét érdekes már nem közölték le,mert az meg real játékos voltés igy már ez nem is hir..
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 19., szombat 22:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 20:45
nem akarok uszitani,bocs ha uszitalak.Miért hír??Ez nem hír ez egy interjú Salvador Burgosszal "Real Madrid – Málaga összecsapás mivoltából a Goal.com felkutatta, és exkluzív interjút készített Isco Alarcón gyerekkori mentorával" Nem értem ezeket az uszító hozzászólásaid
szombat reggel van lazítsd el magad nem kell minden hírben azt keresni ami nincs is benne!!
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 19., szombat 15:14
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem