Raphael Varane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Raphael Varane - 5
Ha nem vérezne ezer sebből a keret, én már elengedtem volna, persze gigászi összegért. Sokkal nagyobb gondjaink is vannak más posztokon, illetve sajnos a kopasz Militao beépítését nagyon elszúrta. Egyszerűen fejben leeresztett, és a teste is kezd kopni, az egyik műmajer brazil úgy otthagyta tegnap, hogy ijesztő volt.
Nem illik.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ő húzta el a seggét a labda elől vagy bárki más aki ebben a szedett vedett csapatban lókukit sem csinál? amúgy mendy fiam nem odapasszolta a labdát, hanem menteni igyekezett, arról nem tehet, hogy varane ahelyett, hogy lekezelné és jól seggbe rúgnál a labdát, elhúzza a seggét mert nem akarja h seggbe kúrja a labda. úgy látszik nem tetszik neki a szájer feelingKerlon írta:MIért? ő passzolta oda Dentinhonak vagy Mendy?El Sie7e írta: karszalag nélkül ma sem megy![]()
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
MIért? ő passzolta oda Dentinhonak vagy Mendy?El Sie7e írta: karszalag nélkül ma sem megy![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Sie7e
karszalag nélkül ma sem megy

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Szerintem is sokat számít, hogy Nachoval jobb a kapcsolat közöttük, + más stílusú kh mint Militao
Nem szabad elengedni Nachot a nyáron, úgy nem lesz gong hátul
Nem szabad elengedni Nachot a nyáron, úgy nem lesz gong hátul

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
wZoLee7 írta:Azert az inter nem nehezitette meg a dolgunkat, mindenesetre javul, ami kell is nagyonbabaking írta: tegnap megint hozta a letisztult klasszist. Az elmúlt idöszakban - abszolút jogosan - kapta a kritikát, viszon úgy fair, hogy akkor most meg lesz dícsérve. Ìgy tovább![]()
Egyértelműen javult.
Ez sem a prime Varane, de jelentősen jobb, mint amit az elmúlt hónapokban, bő fél évben láthattunk tőle.
ZIDANE
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Szerintem azért mert Nacho jóval tapasztaltabb mint Militao, régebb óta is van a csapattal tehát jobban "kiszámítható". Egyszerüen jobban érzik egymást, és az sem újdonság, hogy valahova be kell ugrani. Ez Militaoval csak akkor alakul ki ha rendszeresen együtt játszanak, hogy kialakuljon köztük a kapcsolat.ArjenMagicRobben írta:Csak 4 nap kellettEl Sie7e írta:
az nagy baj ha a szalag kell hozzá, pár év és újra láthatunk tőle hasonlóan jó meccset![]()
Nagy szükség van arra, hogy ő jó formában legyen, szóval csak így tovább. Nacho-val egész jó párost alkotnak ketten, mindenképpen jobb, mint Militao-val.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Bőven volt mit megoldani, csak ezek ketten tegnap csírájában elfolytottak minden próbálkozást, a Carvajal visszatérésről, és a szokásos Mendy stabilitásról nem is beszélve.
Militao nem azt hozta Ramos pótlásaként az elmúlt időszakban amit kellett volna, rendkívül felelőtlen helyezkedése volt sokszor, Lucas jobb bekk pozícióját pedig felejtsük el, reméljük túl vagyunk rajta.
Militao nem azt hozta Ramos pótlásaként az elmúlt időszakban amit kellett volna, rendkívül felelőtlen helyezkedése volt sokszor, Lucas jobb bekk pozícióját pedig felejtsük el, reméljük túl vagyunk rajta.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azert az inter nem nehezitette meg a dolgunkat, mindenesetre javul, ami kell is nagyonbabaking írta: tegnap megint hozta a letisztult klasszist. Az elmúlt idöszakban - abszolút jogosan - kapta a kritikát, viszon úgy fair, hogy akkor most meg lesz dícsérve. Ìgy tovább![]()
-
Csak 4 nap kellettEl Sie7e írta:
az nagy baj ha a szalag kell hozzá, pár év és újra láthatunk tőle hasonlóan jó meccset![]()

Nagy szükség van arra, hogy ő jó formában legyen, szóval csak így tovább. Nacho-val egész jó párost alkotnak ketten, mindenképpen jobb, mint Militao-val.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
tegnap megint hozta a letisztult klasszist. Az elmúlt idöszakban - abszolút jogosan - kapta a kritikát, viszon úgy fair, hogy akkor most meg lesz dícsérve. Ìgy tovább

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- El Sie7e
az nagy baj ha a szalag kell hozzá, pár év és újra láthatunk tőle hasonlóan jó meccsetArjenMagicRobben írta: Ma rendben volt, remélem így lesz továbbra is. Lehet a csak csk szalag kellett ahhoz, hogy összekapja magát![]()

-
Ma rendben volt, remélem így lesz továbbra is. Lehet a csak csk szalag kellett ahhoz, hogy összekapja magát

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De én pl nem azt várom el tőle, hogy vezér legyen. Hanem, hogy ne essen szét (mint a City ellen pl) ha nincs mellette vezér.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Dehogyis. A te hozzaszolasodra felette reagaltam, ezt a megallapitast nem neked szantam, hanem osszessegeben jutottam erre, nem csak ebben a topicban hanem a tobbi jatekoseban is. Ha egyenkent osszeszednenk, ki miert nem Real szint mar/meg, szinte nem maradna jatekos a csapatban. De egyesek Zz-t is menesztenek azonnal, no comment. Peace!M1Ö írta:RealAsensio írta:Lassan mindenkit el akartok adni. Nevetseges...
Ezt pont az én hozzászólásomra? Olvasd már el mégegyszer koma!![]()

Meg kell nézni a francia válogatottat. Ő a second csk stb., ráteszik a terhet és felfogja mi a teendő. Itt meg lehet úgy van vele, hogy nincs egy meccsig Ramos majd kihúzzuk.___Samy___ írta: Én azért annyit hozzátennék, hogy a hosszútáv nem egyenlő egy néhány meccsel, néha napján. Értem ezt arra, hogy Varane állítólag nem képes a védelem vezérévé válni Ramos hiányában. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nem alkalmas rá, de ha ilyen ritkán jön elő a feladat, nem biztos, hogy képes ezt megoldani.
Szerintem Karimról sem gondolta volna azt senki, hogy CR távozása után gyakorlatilag apa figurává válik a fiatalok számára, és előlép az árnyékból. Vagy hogy a szeleburdi és sokszor buta Ramosból az egyik legnagyobb kapitány lesz.
Majd ha Ramos már tényleg nem lesz itt és rá vár a feladat, és azt nem oldja meg, szerintem akkor már jogos lesz az, amit többen is írtak vele kapcsolatban. Addig azonban nálam nem állja meg a helyét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Én azért annyit hozzátennék, hogy a hosszútáv nem egyenlő egy néhány meccsel, néha napján. Értem ezt arra, hogy Varane állítólag nem képes a védelem vezérévé válni Ramos hiányában. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nem alkalmas rá, de ha ilyen ritkán jön elő a feladat, nem biztos, hogy képes ezt megoldani.
Szerintem Karimról sem gondolta volna azt senki, hogy CR távozása után gyakorlatilag apa figurává válik a fiatalok számára, és előlép az árnyékból. Vagy hogy a szeleburdi és sokszor buta Ramosból az egyik legnagyobb kapitány lesz.
Majd ha Ramos már tényleg nem lesz itt és rá vár a feladat, és azt nem oldja meg, szerintem akkor már jogos lesz az, amit többen is írtak vele kapcsolatban. Addig azonban nálam nem állja meg a helyét.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
RealAsensio írta:Lassan mindenkit el akartok adni. Nevetseges...
Ezt pont az én hozzászólásomra? Olvasd már el mégegyszer koma!

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ez nem biztos, hogy rosszul van így, csak akkor nem kell elővenni szerencsétlen játékosokat, hogy középszerek, meg nem valók vezérnek. Ezekhez mind tapasztalat kell. Varane Ramos mellet soha nem lesz vezér. Ramos mellett senki nem lesz vezér.füst írta: Belső védőket nem szokás cserélgetni, nemcsak nálunk, az ilyesmi tudtommal igencsak ritkaságszámba megy.
Militao majd akkor fog fix kezdőként játszani, ha Ramos itt hagy minket, vagy ha stabilan jobb lesz Varane-nál.
Amúgy csak akkor juthat szóhoz, ha valamelyik kezdő védőnk kiesik, és ez így van rendjén.
Várjon szépen türelemmel, Varane helyzete sokkal nehezebb volt Ramos-Pepe mellett.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!