Ja amugy tegyuk be Asensio mellé és máris nem lesz olyan siralmas.KAG írta:Sztem a legaktivabb tamado.G. V.tinho írta: annyira bántóan ügyetlen, siralmas
Legalabb próbálkozik.

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. október 24., szombat 16:52
Ja amugy tegyuk be Asensio mellé és máris nem lesz olyan siralmas.KAG írta:Sztem a legaktivabb tamado.G. V.tinho írta: annyira bántóan ügyetlen, siralmas
Legalabb próbálkozik.
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 24., szombat 16:50
Sztem a legaktivabb tamado.G. V.tinho írta: annyira bántóan ügyetlen, siralmas
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2020. október 24., szombat 16:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 22., csütörtök 20:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 22., csütörtök 19:55
Az a baj, ha nem készülhet rá/nincs tiszta helyzete, akkor kakukk van. Futábból belebotlani tud és nem lőni, ez a kapus melletti elpasszolás is, mintha össze akart volna csuklani vagy nem is tudom. Amúgy azonkívül ő se csinált semmit se, meg úgy az egész csapat se.füst írta: Azért ne sikkadjon el az a tény, hogy ebben a szezonban lényegesen gólerősebb lett. Nem nagy öröm, de legalább valami.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 22., csütörtök 19:11
Pár meccs alapján ezt még erős kijelenteni. De bízzunk benne.füst írta: Azért ne sikkadjon el az a tény, hogy ebben a szezonban lényegesen gólerősebb lett. Nem nagy öröm, de legalább valami.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 22., csütörtök 19:05
Durva lenne ha ertened amiről írtam.ToniKroos írta:Bírom az ilyet, ha Benzema nem mozizik és visszalép lesről egy olyan passz előtt amit ő kért és 2 mp-e várt rá, lehet abból a támadásból is gólt szereztünk volna. De nem lépett, nem tudjuk mi történt volna, ha...Realista24 írta: Mondjuk ha ma nem mozizik, akkor a csapat ikszel.
Lehet ha Vini visszajön lesről, akkor meg pont őt találja telibe Valverde és úgy blokkol. Ő itt a legkisebb baj jelenleg.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. október 22., csütörtök 18:48
Én ezzel még várnék. Nekem továbbra is úgy tűnik, hogy borzasztó technikával lő. Most összejöttek neki, de szerintem nem lesz sokkal jobb a helyzet/gól aránya, mint korábban.füst írta: Azért ne sikkadjon el az a tény, hogy ebben a szezonban lényegesen gólerősebb lett. Nem nagy öröm, de legalább valami.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. október 22., csütörtök 18:07
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. október 22., csütörtök 17:59
Szoval akkor rohadjon meg, legkozelebb be se alljonRealista24 írta:Vártam ezt.ateeemadrid írta:
Vagy ha nem áll be, akkor az iksz közelébe sem kerülünk.
És itt jön ki, hogy apróság választ el a mennytol és pokoltol.
Bejön, ver egy golty és ahogy a fórum, úgy ő is elégedett magával.
Ha nem jön be és nem rúg gólt, ha bejott és rúgott és miatta nem lett iksz, a végeredmény ugyanaz.
Vereség.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 22., csütörtök 17:56
Az ideny mottójachronic írta: Az a legnagyobb baj,hogy ő a legkisebb baj..![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 22., csütörtök 17:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 22., csütörtök 17:17
chronic írta: Az a legnagyobb baj,hogy ő a legkisebb baj..![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2020. október 22., csütörtök 17:02
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. október 22., csütörtök 16:25
Bírom az ilyet, ha Benzema nem mozizik és visszalép lesről egy olyan passz előtt amit ő kért és 2 mp-e várt rá, lehet abból a támadásból is gólt szereztünk volna. De nem lépett, nem tudjuk mi történt volna, ha...Realista24 írta: Mondjuk ha ma nem mozizik, akkor a csapat ikszel.
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 21., szerda 21:40
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. október 21., szerda 21:32
Persze,h nem. De ez a teny nemfogja megoldani a gondjainkatRealista24 írta: Attól még a tényen nem változást hogy buta.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. október 21., szerda 21:27
Ezt mondjuk még szerintem az anyja sem vitatná.Realista24 írta: Attól még a tényen nem változást hogy buta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 21., szerda 21:26
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. október 21., szerda 21:25
EgyetértekToti írta: Sztem sokkal de sokkal nagyobb bajok vannak itt minthogy vini cserekent beallva lott egy golt,majd a 93.percben szar helyen allt.. ne hulyeskejdunk mar.
Kezdjunk el inkabb zzrol beszelni,mert hetvegen megremeghet alatta a talaj.
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem