Jaja, ő futotta a legtöbbet. Csak teljesen céltalanul. Hátra szaladt, de nem védekezett, majd előre szaladt, de nem támadott. Szaladt, akarom mondani kocogott. A km-ek csak gyűltek, csak gyűltek, de sehova nem ért oda és a jó megoldások nem szaporodtak.füst írta:Nem, a meccset se láttam, a legutóbbi meccs amit végignéztem az a Valladolid elleni volt. Akkor volt ez a jelenség, hogy a becserélt Asensio toporgott a középpályán. És az agyamba égett a jelenet ahogy mellette vezeti a Valladolidos a labdát ő meg csak nézi, az egész meccsen hajtó Modric meg méterekkel hátrébbról támadja Asensio helyett a labdás játékost.SzB írta:
Nézted, tegnap ki futotta a legtöbbet a csapatban?
Miért, azóta elkezdett hajtani Asensio?

Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- BlancoMark
Na ez az, semmi garancia arra hogy mondjuk Mbappét sikerült elhozni. Tegyük fel mondjuk leigazoljuk Camavingát és Haalandot. Kumma nagy tehetségek, de ne várjuk hogy egy 18 és egy 20 éves csávó fog minket kihúzni a szrból, szinte elenyésző nemzetközi rutinnal.Yazid írta: persze, hogy nem fogja kibaxni, hamarabb felmond önszánt. nem tudom nekem ez a jövő nyár annyira ködös, de ebbe lehet kapaszkodni semmi másba
Nem túl rózsás a helyzet, az öregjeink nagyon mennek kifele, a fiataljaink semmit nem tesznek hozzá (Vinit és Valverdét leszámítva mindegyik kuka szerintem), 1-2 nyár alatt - főleg a mai árak mellett - nem lehet majd helyrepofozni ezt a keretet mint ahogy Pérez visszatérésekor tették.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem, a meccset se láttam, a legutóbbi meccs amit végignéztem az a Valladolid elleni volt. Akkor volt ez a jelenség, hogy a becserélt Asensio toporgott a középpályán. És az agyamba égett a jelenet ahogy mellette vezeti a Valladolidos a labdát ő meg csak nézi, az egész meccsen hajtó Modric meg méterekkel hátrébbról támadja Asensio helyett a labdás játékost.SzB írta:
Nézted, tegnap ki futotta a legtöbbet a csapatban?
Miért, azóta elkezdett hajtani Asensio?
persze, hogy nem fogja kibaxni, hamarabb felmond önszánt. nem tudom nekem ez a jövő nyár annyira ködös, de ebbe lehet kapaszkodni semmi másba
lehet már le lett beszélve Perezzel, hogy miután idén nem lett igazolás, abból kell főznie ami van. Legalább a BL helyezés legyen meg aztán nyáron odapirítanak. Ezt tudom még elképzelni. De 100%, hogy Perez nem fogja kibaszni.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Nézted, tegnap ki futotta a legtöbbet a csapatban?füst írta:Futni és akarni se kell, ha ottvan Cé, Benzema és Modric akik kikaparják a gesztenyét, és velük együtt te is rommá nyered magad.a futáshoz, akaráshoz nem kell tehetség.
Hozzászokott a jóhoz Asensio és Isco, akkor semmi teher nem volt a vállukon, és a vezérbikák oldalvizén ők is belovagoltak a naplementébe....
A gond az, hogy az ő szerepük lett volna az, hogy a generációváltást megkönnyítsék és vezérekké lépjenek elő, amikor kiöregednek a régiek, mert ők viszont most vannak a legjobb korban. Erre meccsről meccsre azt kell nézni hogy a 35 éves Modric futja ki a belét Assensio helyett.
Mendy pótolja Marcit, és Valverde is üde színfolt, a tinik pedig bíztatóak. Azon a banánhéjon csúszunk el, hogy a leigazolt támadóink használhatatlanok, és a fenti urak jóllaktak mások sikereivel.
Vannak hibái ZZ-nek, de az hogy a kvótaspanyolok ennyire elhasaltak, azért rajtuk kívül nehéz mást hibáztatni.
Szerintem haragudni nem haragszik rá a többség (én biztos nem), de nem lehet mindenki hibás rajta kívül, mert ZZ-n glória van. Sajnos úgy látszik, valahogy nem akar neki összejönni ez a generáció váltás. Ha minden stimmelne az alapkezdő nála ez lenne: Hazard, Benzema, Asenio, Kroos, Casemiro, Modric, Mendy, Ramos, Varane, Carvajal, Tbo; padon: Nacho, Marcelo, Isco, Fede, Vini, LV, Jovic. Nem is bízik ezeken kívül másban. Jövőre, ha minden jól megy, megvesszük a Mbappe-Camavinga pakkot és mehet a Hazard, Benzema, Mbappe, Kroos, Casemiro, Modric, Mendy, Ramos, Varane, Carvajal, Tbo kezdő, padon meg a korábbiak, csak Vini helyett Asensio, Nacho helyett meg Camavinga. Volt itt Kovacic, Ceballos, Llorrente, Hakimi, Reguilon, Kubo, Brahim, Mariano meg még tököm tudja kicsoda, többségük megállja a helyét máshol, de tőlünk el lettek takarítva. Ott van Mariano. A franciáknál annyi gólt rúgott, mint Mbappe tavaly (többet, mint Jovic), amikor beállt felszántotta a pályát, rendre gólokat is szerzett, de csak azért se használja. Nem nem és nem. Nem a legügyesebb támadó, de mégis küzd hajt gólokat rúg. nem véletlen, hogy nem maradt Hakimi, Regu meg Mayoral sem. Minek? Mindenki tudja, hogy csak a régi motorosok érnek ZZ-nél valamit, a többi csak akkor, ha sérülés van, vagy rotálni kell.
Valaki idézte Dárdai mondását. A nagy probléma, hogy mi nem jutunk el az ellenfél 16-osáig sem. A középpályán adogatunk, majd valaki bebassza (szó szerint) a védők közé, akik simán kifejelik.
Valaki idézte Dárdai mondását. A nagy probléma, hogy mi nem jutunk el az ellenfél 16-osáig sem. A középpályán adogatunk, majd valaki bebassza (szó szerint) a védők közé, akik simán kifejelik.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Egyébként a sok sérülésnek és a rohadt covid miatti naptárnak köszönhetően, szerintem túl van rotálva, variálva a csapat. Nincs most egy ideal kezdő, egy fix játék, fix mozgásokkal. Minden meccsen más játszik kulcspozícióban így a sebesseg, mozgások, labdajáratás is változik. Például Benzema kamillázhat meccsről meccsre, hogy most épp Kroos a motor vagy Modric, esetleg mindkettő de akkor Ödee mit csinál, Vinicius van e mellette, beadásra mozogjon vagy rövidre kérje...
Egy bayern vagy bármelyik nagy csapat (és mi is a közelmúltban) játékosai becsukott szemmel is tudtak már játszani, ami rendkívüli önbizalmat ad a játékosoknak, hogy minden szituban tudják mi a dolguk. És akkor itt az önbizalomnál meg is érkeztünk a meccs utáni nyilatkozatokhoz....ezt kellene valahogy visszahozni.
Azt várom ZZtől hogy találja meg a csapatot, mert egyéniből idén max eu liga lesz.
Egy bayern vagy bármelyik nagy csapat (és mi is a közelmúltban) játékosai becsukott szemmel is tudtak már játszani, ami rendkívüli önbizalmat ad a játékosoknak, hogy minden szituban tudják mi a dolguk. És akkor itt az önbizalomnál meg is érkeztünk a meccs utáni nyilatkozatokhoz....ezt kellene valahogy visszahozni.
Azt várom ZZtől hogy találja meg a csapatot, mert egyéniből idén max eu liga lesz.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én se tudok haragudni rá, sőt inkább tartok tőle, hogy nem éli túl a most következő sorozatot.
Barca idegenben, Gladbach idegenben, Huesca otthon, Inter otthon, Valencia-Villarreal idegenben, Inter idegenben. Ez november végéig. Ez így a jelenlegi formánkban brutál lesz, elképzelés semmi, még a beadásokat sem erőltetjük már, hanem végig kézilabdázunk meccseket. Nagyon sürgős javulás kellene.
Barca idegenben, Gladbach idegenben, Huesca otthon, Inter otthon, Valencia-Villarreal idegenben, Inter idegenben. Ez november végéig. Ez így a jelenlegi formánkban brutál lesz, elképzelés semmi, még a beadásokat sem erőltetjük már, hanem végig kézilabdázunk meccseket. Nagyon sürgős javulás kellene.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az elővétel nem egyenlő az anyázással. csak azért mert Zidane a neve attól még lehet számon kérni dolgokat. én szeretném ha kitalálna valamit. év közben semmiképp nem kell edzőt cserélni. de attól még igenis legyen elővéve ha nem teljesít. nagyon a kövi nyárra készülünk és izgatottan várom mi lesz.
viszont ha ZZ bemondja az unalmast és edzőcsere lesz a nyáron akkor lehet megint külső edző kéne takarítani és az építést elkezdeni. a haveroknak meg leáldozott
viszont ha ZZ bemondja az unalmast és edzőcsere lesz a nyáron akkor lehet megint külső edző kéne takarítani és az építést elkezdeni. a haveroknak meg leáldozott
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Rossz szavam sosem lesz Zidanera.
Viszont ha váltani kell, akkor váltani kell. De abban is biztos vagyok, ha úgy érzi Zidane, akkor felall.
Utána majd jön Pochettino meg Raul, aztan kiderul mi lesz.
De még mindig bízom benne, hogy bankot robbantunk nyáron, addig tartson ki a kopasz.
Viszont ha váltani kell, akkor váltani kell. De abban is biztos vagyok, ha úgy érzi Zidane, akkor felall.
Utána majd jön Pochettino meg Raul, aztan kiderul mi lesz.
De még mindig bízom benne, hogy bankot robbantunk nyáron, addig tartson ki a kopasz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Amikor visszatért Zidane tudni lehetett hogy csak neki volt veszítenivalója, kb a tökéletes renoméját kockáztatta meg. Ehhez képest bajnokok lettünk ezzel a kerettel, nah akkor ott megfogadtam hogy legyen akárhogy is, én ezt az Embert elő nem veszem.
De ha jól emlékszem páran ezt le is írták( ha nem pontosan ugyanezt, de a mondanivalója ugyanaz volt) ehhez képest elment pár meccs az évből és már kilett kezdve.
Én azt gondolom hogy ha nincs a korona máshogy nézne ki a keretünk. Én bízom benne, minden hibájával együtt.
De ha jól emlékszem páran ezt le is írták( ha nem pontosan ugyanezt, de a mondanivalója ugyanaz volt) ehhez képest elment pár meccs az évből és már kilett kezdve.
Én azt gondolom hogy ha nincs a korona máshogy nézne ki a keretünk. Én bízom benne, minden hibájával együtt.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az a legnagyobb gond, hogy kreativitast meg mindig a 30 pluszos veteranjaink tudnak hozni a jatekba. Tegnap Vini behozatala azert porgette fel a jatekot, mert o nem szarozik, nekimegy a vedelemnek, lenduletbol megveri a vedot es a kaput tamadja. Csodalatos az improvizativ keszsege.
Ezzel szemben Asensio tolja a porgeseket a palya kozepen, Rodrygo bevan kakkantva, Jovic pedig egy Mario Gomez lite.
Dardai mondasa igaznak bizonyul most is, mi szerint egy edzo csak a 16-os vonalaig tudja megszerverni a jatekot, onnan minden a jatekosok egyeni keszsegein mulik.
Zizounak az lesz a feladata ebben a szezonban is, hogy ugy rotalja a keretet, hogy mindig legyen fent ket kreativ jatekos es adjon nemi onbizalmat Militaonak es Rodrygonak.
Ezzel szemben Asensio tolja a porgeseket a palya kozepen, Rodrygo bevan kakkantva, Jovic pedig egy Mario Gomez lite.
Dardai mondasa igaznak bizonyul most is, mi szerint egy edzo csak a 16-os vonalaig tudja megszerverni a jatekot, onnan minden a jatekosok egyeni keszsegein mulik.
Zizounak az lesz a feladata ebben a szezonban is, hogy ugy rotalja a keretet, hogy mindig legyen fent ket kreativ jatekos es adjon nemi onbizalmat Militaonak es Rodrygonak.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Futni és akarni se kell, ha ottvan Cé, Benzema és Modric akik kikaparják a gesztenyét, és velük együtt te is rommá nyered magad.a futáshoz, akaráshoz nem kell tehetség.
Hozzászokott a jóhoz Asensio és Isco, akkor semmi teher nem volt a vállukon, és a vezérbikák oldalvizén ők is belovagoltak a naplementébe....
A gond az, hogy az ő szerepük lett volna az, hogy a generációváltást megkönnyítsék és vezérekké lépjenek elő, amikor kiöregednek a régiek, mert ők viszont most vannak a legjobb korban. Erre meccsről meccsre azt kell nézni hogy a 35 éves Modric futja ki a belét Assensio helyett.
Mendy pótolja Marcit, és Valverde is üde színfolt, a tinik pedig bíztatóak. Azon a banánhéjon csúszunk el, hogy a leigazolt támadóink használhatatlanok, és a fenti urak jóllaktak mások sikereivel.
Vannak hibái ZZ-nek, de az hogy a kvótaspanyolok ennyire elhasaltak, azért rajtuk kívül nehéz mást hibáztatni.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
vastagon hibásak a játékosok. ugyanakkor teljesen jogos megemlíteni hogy hiába mondjuk hogy Isco így Hazard úgy a keret még így is európai szinten top. a top nem azt jelenti hogy világverő hanem azt hogy ezek a játékosok az elithez tartoznak. lehet nem szeretni őket de akkor is jelenleg felső kategóriás emberek. ehhez képest amit kihoznak belőlük az édeskevés. Cadiz, Donyeck nekik jobb keretük van? szar amit leadnak a játékosok de ugyanakkora szar az is amit az edzői stáb letesz. lehet tanulni meg fejlődni meg insta postokat nyomni csak már unalmas a lemez. ha nem ZZ lenne az edző már nagyon hangosan keresnék az utódot. nem azt mondom hogy el kell küldeni de elég sok minden el van nézve az irányába.
a futáshoz, akaráshoz nem kell tehetség.
a futáshoz, akaráshoz nem kell tehetség.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A brazilok és Jovic helyett a Sancho - Haaland pakkot vettem volna meg, + az említett védőket marasztaltam volna.
Gondolom nem akarták Haalandot Mbappé miatt, pedig win lett volna, ha bejön azért, ha nem jön be, akkor annyiért simán el lehetett volna adni / padra tenni. Benzemáék jó sok gólpasszt adtak volna a norvégnak.
Én nem követelem ZZ fejét, de Perez igazolásai nem nagyon tetszenek már jó ideje.
Ez az év sem tűnik valami reményteljesnek, de legalább ilyen Cadiz és Shaktar féle megalázó helyzeteket illene elkerülni a jelenlegi kerettel is.
Gondolom nem akarták Haalandot Mbappé miatt, pedig win lett volna, ha bejön azért, ha nem jön be, akkor annyiért simán el lehetett volna adni / padra tenni. Benzemáék jó sok gólpasszt adtak volna a norvégnak.
Én nem követelem ZZ fejét, de Perez igazolásai nem nagyon tetszenek már jó ideje.
Ez az év sem tűnik valami reményteljesnek, de legalább ilyen Cadiz és Shaktar féle megalázó helyzeteket illene elkerülni a jelenlegi kerettel is.
- Pad'em
Nekem az az érzésem, ha nincs a covid megtartottuk volna Hakimit. Szerintem ott közbe szólt a hatalmas kieső bevétel, és kellett pótolnunk gyorsan, ő meg kéznél volt. Alapesetben szerintem maradt volna, és ha más nem tényleg lett volna jobb szélső Carvajal előtt.Anthony írta: Egy jobbszélsőnk van, de elengedjük Hakimit, és elengedjük Reguilont is, végülis mind a ketten "szarul" teljesítettek eddig, és most az új csapatukban is gyengék...
Jövő nyáron majd hajszoljuk Mbappét, és vagy nem sikerül leigazolni (szerintem nem), vagy kidobunk rá őrületes pénzeket, és nem marad igazolni más posztra sem..
Regu egyértelműen ZZ hibája, bízik Marcelóban. Ez hatalmas mellélövés, egyértelmű évek óta, hogy a brazil top szinten kampó. Nincs benne semmi sebesség, előre fele játéka is árnyéka a pár évvel ezelőttinek. Itt kellett volna tartani a spanyolt, és rotálni Mendyvel, így, hogy 3 naponta játszunk idén, szükségünk lett volna rá.
Mpabbét meglátjuk, én is azt érzem, hogy nem tudjuk még elhozni, de azért esély van rá, meg kell próbálni, ha viszont végül lemaradunk róla, tény, hogy jól beszopjuk megint. Nehéz helyzet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kicsit lehiggadva a tegnapi utan ma latom hogy mar Zidane fejet kovetelik sokan (nem itt pl facebookon)
Sok dolog felre ment igazolasok nem bevallt igazolasok vagy eppen kolcson adott emberek stb tudjuk jol kitargyaltuk itt mar parszor.
De egy dologban en biztos vagyok. Hogy senki masra nem biznam rá ezt a szitut. Valamilyen szinten Zidane is felelos. Maga is tudja elozo nyilatkozatabol itelve.
Plusz tenyleg nemtudnek jobb embert aki ha nem is iden de jovore jobb igazolasokkal at tudna minket lenditeni ezen a generacio valtason/keret frissitesen.
Sok dolog felre ment igazolasok nem bevallt igazolasok vagy eppen kolcson adott emberek stb tudjuk jol kitargyaltuk itt mar parszor.
De egy dologban en biztos vagyok. Hogy senki masra nem biznam rá ezt a szitut. Valamilyen szinten Zidane is felelos. Maga is tudja elozo nyilatkozatabol itelve.
Plusz tenyleg nemtudnek jobb embert aki ha nem is iden de jovore jobb igazolasokkal at tudna minket lenditeni ezen a generacio valtason/keret frissitesen.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kb. senkit sem tudtak elküldeni...ZZ amióta itt van kit küldött el? Ilyen Mariano féle peremembereket..meg Odriozolát, wow!
Nagy nehezen kölcsön adták Bale-t.
Persze ebben benne van vastagon a vezetőség is, de ZZ sem nagyon akar megválni a kedvenceitől...
Egy jobbszélsőnk van, de elengedjük Hakimit, és elengedjük Reguilont is, végülis mind a ketten "szarul" teljesítettek eddig, és most az új csapatukban is gyengék...
Jövő nyáron majd hajszoljuk Mbappét, és vagy nem sikerül leigazolni (szerintem nem), vagy kidobunk rá őrületes pénzeket, és nem marad igazolni más posztra sem..
Nagy nehezen kölcsön adták Bale-t.
Persze ebben benne van vastagon a vezetőség is, de ZZ sem nagyon akar megválni a kedvenceitől...
Egy jobbszélsőnk van, de elengedjük Hakimit, és elengedjük Reguilont is, végülis mind a ketten "szarul" teljesítettek eddig, és most az új csapatukban is gyengék...
- Pad'em
Rosszul lett menedzselve a keret több ponton is, de azért igen nagy pechünk is van/volt.
Hazard piaci értéke 2019 júniusában 150 millión volt a TM-en, perpill 60 millió. Jovic 60-on állt amikor leigazoltuk, most 25. A támadásaink instant javulását ettől a két csókától várta a vezetőség, arra meg azért senki nem számított, hogy mindkettő használhatatlan.
Viszont ha azt nézem, hogy 300 milliót elszórtunk Hazardra, Jovicra + a három brazilra semmivel sem vagyunk jobbak mint a Barca a Coutinho, Dembélé, Griezmann pakkal sajnos.
Hazard piaci értéke 2019 júniusában 150 millión volt a TM-en, perpill 60 millió. Jovic 60-on állt amikor leigazoltuk, most 25. A támadásaink instant javulását ettől a két csókától várta a vezetőség, arra meg azért senki nem számított, hogy mindkettő használhatatlan.
Viszont ha azt nézem, hogy 300 milliót elszórtunk Hazardra, Jovicra + a három brazilra semmivel sem vagyunk jobbak mint a Barca a Coutinho, Dembélé, Griezmann pakkal sajnos.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"