Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 22., csütörtök 10:52

Babinho írta: Pontosan. Ez a keret még igazolások nélkül is sokkal ütőképesebb lehetne.

Ha még egy két igazolás is társult volna mellé, akkor már túl lehetnénk nagyrészt a generációváltáson és csak a taktikát és fejlődést kéne ívelő pályára állítani.

Szar munka folyik nyarak óta. Hogy ebből mennyi Perez mennyi Zidane (és José Angel Sanchez) nem tudom, de jó lenne változtatni
Igen, ezt nar en is hangoztattam, hogy rosszul lett menedzselve a keret es az igazolasok is.
Bar akkor megkaptam, hogy kanaperol konnyu. :lol:

Szoval udv a kanape huszarok társaságában!
ZIDANE

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. október 22., csütörtök 10:43

Legnagyobb baj hogy Isco, LV, Asensio hármast mar el kellett volna zavarni. Semmi pluszt nem tudnak adni, csereként sem. Belenyugodtak a masodhegedus szerepbe, nem is erőltetik a dolgot.

És akkor nem említettem meg Odrizola, Marcelo kettőst. Sokan - köztük en is - mondogattam hogy most meglehet fogni a barcat, kicsit elhúzni toluk. Hat legalább ugyanakkora szarban vagyunk a keret miatt, mint ők úgy osszessegeben.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 22., csütörtök 10:17

Pontosan. Ez a keret még igazolások nélkül is sokkal ütőképesebb lehetne.

Ha még egy két igazolás is társult volna mellé, akkor már túl lehetnénk nagyrészt a generációváltáson és csak a taktikát és fejlődést kéne ívelő pályára állítani.

Szar munka folyik nyarak óta. Hogy ebből mennyi Perez mennyi Zidane (és José Angel Sanchez) nem tudom, de jó lenne változtatni

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. október 22., csütörtök 8:25

Én kicsit azért elővenném Zidanet is. Visszajött egy elcseszett év végére, mindenki azt mondta hogy na majd most akkor tud próbálkozni, lehetőséget adni embereknek, taktika így-úgy. Erre toltuk tovább az ötlettelen játékot..+ Marcelo ment vissza Regu helyett szinte egyből, valamint el lett felejtve Llorente is teljesen.
Két olyan játékosról beszélünk, akik ha megfelelő percet kaptak volna, valószínűleg még most is itt lennének. Igen tudom, hogy menni akartak, de ki ne akart volna menni, amikor percek se jutottak.. Előbbi válthatta volna a brazilt, utóbbinak hála meg lenne egy emberünk akivel lehetne Caset tehermentesíteni. Mert azért tegyük hozzá, idén az összes brazilunk bohózat, Caseval is az élen. Vininek vannak jobb napjai, Rodrygo meg alig játszik.

Beszélünk itt a múltról.. Asensio, Isco és Lucas nem tett le az asztalra annyit, hogy ilyen védett szerepben legyenek. Asensio és Lucas helyett lehetne egy Brahimunk, Isco összes perce Ödegaardnak járna (tudom, sérült).
De a mostani Isconál Ceballos is utcahosszal jobb focista.
De sok lesz a spanyolból, mert a végén még Jim 2 leszek. :D

Hakimit meg Kovacicet pl már nem is említem. Bár tegyük hozzá, mindkettő elférne akár a kezdőben is. De gondolom amikor Hakimi jött, hogy kezdő szeretne lenni, nem az lett mondva hogy oké, ha jobb vagy mint Carvajal, te játszol, hanem az hogy bocsi, Carvajal az első számú.

Arra természetesen nem tehet, hogy Hazarddal befürödtünk. Arról sajna Perez tehet, hogy nem 2 évvel korábban hozta. Persze simán lehet, hogy akkor is elhízva jött volna, meg megsérült volna. Bár nem tudom a hambis pociját mennyire jó szemmel nézte volna CR. :D

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. október 22., csütörtök 8:13

M1Ö írta: A Barca ellen szerintem nem lesz gond. Van annyi esze Zizou-nak, hogy a gyors játékosainkat tegye fel. Ott meg lesznek területek, középen és hátul lassúak. Meg lehet ez a 2 pofon kellett ahhoz, hogy a Clásico-n mindenki hányásig pörögjön.
ezt a kellett a pofon szöveget sosem értettem. meg nehogy már egy cadiz elleni hazai szopás után, ahol konkrétan kidolgozott helyzetünk nem volt (cadiz ellen mégegyszer mondom, otthon) ki kell szopni otthon utána egyből egy b csapattal felálló shakthar donecktől úgy, h a szünetben 0-3

nem valószínű, h szombatra megtanulunk támadásokat építeni. bízhatunk abban, h ramos visszatér és kb ennyi. nála meg attól félek, h mikor ennyire látványosan nem megy a csapatnak és pont egy barca jön akkor elfog gurulni a gyógyszer de ne legyen így.

de mondom nem a két vereség a baj, hanem az a teljesen kilátástalan játék meg "támadások" amik jellemzik a csapatot eddig a szezonban. a támadó játékosaink statisztikáit meg viniciuson kivül hagyjuk is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. október 22., csütörtök 8:09

A Barca ellen szerintem nem lesz gond. Van annyi esze Zizou-nak, hogy a gyors játékosainkat tegye fel. Ott meg lesznek területek, középen és hátul lassúak. Meg lehet ez a 2 pofon kellett ahhoz, hogy a Clásico-n mindenki hányásig pörögjön.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. október 22., csütörtök 7:56

én nem tudnék alkalmasabb embert jelenleg, mint zidane, meg van itt baj azért bőven, de jön a barca ha nem kapják magukat össze akkor csúfos lesz, aztán még becsúsznak ilyen meccsek, mint ez a kettő akkor necces lesz ez az egész. zizuból kajak kinézem ha úgy érzi(újra), hogy már nem elég a padra és kevés az ő jelenléte ebből abból kifolyólag akkor megmondja pereznek jobban jártok ha lelépek.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. október 22., csütörtök 4:22

Kivancsi lennek milyen tutyimutyi beszelgetes lehetett a cadiz utan amirol szoltak a hirek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. október 21., szerda 23:47

Legalabb a vezetoseg egy percig sem ringatja magat alomba, hogy ez a keret igy jo. Ebbol a csapatbol most nagyon hianyzik a tuz es a stabilitas. A tuzet Ramos adja, a stabilitast ZZ-nek es a vedelemnek kellene hoznia. A tamado szekcio munkaja egyertelmuen Benzeman es Vinin mulik. Jelen pillanatban egyik feltetel sem teljesul, ennek koszonheto a Cadiz es a Sahtar elleni csufos veresegek. Mindketto “hazai” palyan... hetvegen nem kaphatunk ki, ha megis, akkor mar kijelentheto, hogy eg a haz.
:goat:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 21., szerda 23:39

Külföldön is megy rendesen a hőbörgés. Bőven vannak hiányosságai a franciának, de gyorsan felejtenek az emberek. Reménykedjünk, hogy jó helyre mennek a mostani pofonok.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. október 21., szerda 22:39

Én csak amiatt aggódok, hogyha lesz még pár ilyen meccs, akkor ZZ fogja megint elhatározni magát hogy év végén feláll és itthagyja a csapatot. Nem izgat hogy szar meccseink vannak, irtó türelmes vagyok, mert az öregjeink már megharcolták a harcaikat, a fiatalok meg nam állnak készen, hogy ismét a csúcson legyünk.

Sok sebből vérzik a csapat, minden erőfeszítés ellenére. Úgy gondolom hogy amikor mi ültünk a foci trónján, akkor mindent megtett Perez hogy ne essen vissza a csapat, most lenne itt az ideje annak hogy asensio, isco, lucas hozza nekünk a meccseket. Azért lettek idehozva, hogy amikor megöregszik a csapat, ők átvegyék a stafétát. De a spanyoljaink megmérettek és könnyűnek találtattak.

Öde, a brazilok, és Kubo még fiatalok, nem nekik kellene most tüzet oltani, az igazolásokkal meg, már ami a támadókat illeti, pechesek voltunk... Ez van, én el tudom fogadni hogy nem lehet az életben mindig hatost dobni. Csak legyen meg a türelem a klubnál, ZZ pedig legyen kitartó. A fiataljaink igazán igéretesek, be fognak érni, és ha lesz előre legalább egy top támadó, akkor rövidtávon, a következő 1-2 évben is lehetnek nagyszerű sikereink, mert nem reménytelen ennek a garnitúrának a nagyja.

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. október 21., szerda 22:35

Csabi írta: én most nem elsősorban zz-t kapom elő, hanem azokat akiknek át kellene venni most már ténylegesen a stafétát. elsősorban asensiót, rodrygót, jovicot meg a mai meccsen militaót is. az öregek közül marcelo is rendesen hátráltatja a csapatot.

Militaot védeném meg annyival, hogy ő kb csak akkor játszik, amikor nincs más. Több lehetőség kéne neki, viszont Ramos hiányában Varane általában azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van, így marad a Ramos - Militao páros ami a jövővel kapcsolatban semmit nem old meg.

Szerintem Rodrygo-ban is több van mint amit mutat. Nem azt mondom, hogy világklasszis lesz de ennél ő jobb. Kicsit olyan mintha vissza fele fejlődne. Vele kapcsolatban arra akarok célozni, hogy amikor idekerült és lehetőséget kapott akkor rendszeresen támadta a kaput, érkezett a kapu elé, most meg mintha ki lenne kötve az oldalvonalhoz. Mintha ez lenne a taktika.

Igazából amit Rodrygo-nál írtam az az összes szélsőnkre igaz, plusz az se segít a helyzetükön, hogy a középpályásoktól semmilyen segítséget nem kapnak. Megkapja bármelyik szélsőnk a labdát és azt látja, hogy a középpályás tőle 10-15 méterrel hátrébb álldogál a szélső védő meg beáll a 16osra a védők közé és nézi, hogy mi lesz. Azzal, hogy szinte alig mozgunk belekényszerítjük a szélsőket abba, hogy visszapasszoljon (alibi) vagy menjen neki az előtte álló 1-2-3 védőnek (buta). Vini is hiába megy át 2 védőn, semmivel nem kerülünk előrébb mert ezalatt mindenki csak áll és nézi, hogy sikerül-e neki ahelyett, hogy megindulna, keresné az üres területet, passzsávokat vagy megpróbálná megelőznie a védőjét.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 21., szerda 22:18

NIncsenek játékosok, októberben ott tartunk hogy azoktól várjuk a csodát akik tavaly is kevesek voltak. Nem igazoltunk, tudtuk, hogy ez lesz, én bennem meg sem fordul, hogy edzőt kellene cserélni, de a keret felét gondolkodás nélkül eladnám amint lehet. Ezt pár ifista is lehozza. Hazard eddigi teljesítményét meg még én is megoldanám.
Sokkal rosszabb, hogy lassan a csapat érdemi része túl lesz a 30-on vagy közel lesz hozzá, de a pótlásuk sehol sincs.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 21., szerda 22:15

KAG írta: Rég rossz, ha egy RM-nál ezeknek kell átvenni a stafétát...
Nem is tudom mikor láttam utoljára ennyi gyenge játékost egyszerre a keretben.
Talán még Schuster idejében. :roll:
De még azok is hajtottak basszameg.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 21., szerda 21:57

Rég rossz, ha egy RM-nál ezeknek kell átvenni a stafétát...
Nem is tudom mikor láttam utoljára ennyi gyenge játékost egyszerre a keretben.
Talán még Schuster idejében. :roll:
ZIDANE

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 21., szerda 21:56

Az előzőhöz még ennyi, hogy mikor Solari elkezdte használni Vini-t, mindenki azt jegyezte meg, hogy Karimmal milyen jól megértik egymást. Mára valahogy ez is eltűnt, mint ahogy a tudatos támadás építés is a játékunkból.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. október 21., szerda 21:55

én most nem elsősorban zz-t kapom elő, hanem azokat akiknek át kellene venni most már ténylegesen a stafétát. elsősorban asensiót, rodrygót, jovicot meg a mai meccsen militaót is. az öregek közül marcelo is rendesen hátráltatja a csapatot.

zznek vannak szarságai de arról tényleg nem tehet, hogy hazard a (papíron) legjobb játékosunk másfél éve sérült. emellé az idei egyetlen "igazolásunk" is kidőlt hónapokra.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 21., szerda 21:54

Realista24 írta: Szerintem ez a keret a közepesnél erősebb, a jónak gyengébb.

Kiesik Ramos és megall az élet hátul.
Karim ha formán kívül, akkor nincs játék elől.
Közepén ha a nyugger Modric nem pörgeti a dolgot, akkor meghalt a játék.
Igen, ezt jól összefoglaltad és ez baromi nagy para.
Karim ugye tud hullámozni, tehát ebből fakadóan sokszor nem lesz támadójátékunk elől.

Luka már idős, nem az a fajta 35 éves, mint Ramos vagy CR, nem fog bírni 40 meccset egy évben.

Ramosnak pedig már tényleg pár szezon van csak a lábában ezen a szinten, mielőtt ő is visszaesne és már nem tudna egész évben 90 percezni.

Kemény évek jönnek én azt látom sajna.
ZIDANE

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. október 21., szerda 21:54

Realista24 írta: Szerintem ez a keret a közepesnél erősebb, a jónak gyengébb.

Kiesik Ramos és megall az élet hátul.
Karim ha formán kívül, akkor nincs játék elől.
Közepén ha a nyugger Modric nem pörgeti a dolgot, akkor meghalt a játék.
Pont errol beszelek,es ez mar csak rosszabb lesz,idosebbek lesznek. ZZ lathatoan nem tud mit kezdeni az egesszel. Semmi uj nincs a repertoarban,sőt..

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. október 21., szerda 21:53

Tavaly ősszel is pont ilyen gyalázatosan kezdtünk, sima 3-0 ás vereség Párizsban, bajnokságban is botladoztunk, a fél fórum már kűldte volna el Zidane-t, aztán előkaptunk egy nagyon stabil védelmet meg kp-t a semmiből. Remélem legalább ez most is meglesz, hamár támadni nem tudunk.

Sajnos az, hogy 3 naponta játszunk innentől kezdve év végéig nem segít. Jó lett volna egy bővebb keret, Hakimi, Regu, Kubo de akár Ceba is a keretben lenne ha én lennék ZZ, kicsit jobban néznénk ki variációban. Persze ahhoz ki kellett volna tenni Iscót, LV-t, Marcelót, Asensiót. Ebben van Zidane legnagyobb hibája, amit taglaltunk is a minap. Fel fogunk javulni, de ennek így nem sok értelme van, valami kis játékot illene már felmutatnunk
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: