Vinícius Junior - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Vinícius Junior - 20
Clasicot nyerje meg, többi nem érdekel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a baj, ha nem készülhet rá/nincs tiszta helyzete, akkor kakukk van. Futábból belebotlani tud és nem lőni, ez a kapus melletti elpasszolás is, mintha össze akart volna csuklani vagy nem is tudom. Amúgy azonkívül ő se csinált semmit se, meg úgy az egész csapat se.füst írta: Azért ne sikkadjon el az a tény, hogy ebben a szezonban lényegesen gólerősebb lett. Nem nagy öröm, de legalább valami.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Pár meccs alapján ezt még erős kijelenteni. De bízzunk benne.füst írta: Azért ne sikkadjon el az a tény, hogy ebben a szezonban lényegesen gólerősebb lett. Nem nagy öröm, de legalább valami.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Durva lenne ha ertened amiről írtam.ToniKroos írta:Bírom az ilyet, ha Benzema nem mozizik és visszalép lesről egy olyan passz előtt amit ő kért és 2 mp-e várt rá, lehet abból a támadásból is gólt szereztünk volna. De nem lépett, nem tudjuk mi történt volna, ha...Realista24 írta: Mondjuk ha ma nem mozizik, akkor a csapat ikszel.
Lehet ha Vini visszajön lesről, akkor meg pont őt találja telibe Valverde és úgy blokkol. Ő itt a legkisebb baj jelenleg.
Elengedtem, le se szarom. Nem is értem minek írok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én ezzel még várnék. Nekem továbbra is úgy tűnik, hogy borzasztó technikával lő. Most összejöttek neki, de szerintem nem lesz sokkal jobb a helyzet/gól aránya, mint korábban.füst írta: Azért ne sikkadjon el az a tény, hogy ebben a szezonban lényegesen gólerősebb lett. Nem nagy öröm, de legalább valami.
Neki egyértelműen ez a legnagyobb hiányossága, nagyon kéne, hogy technikában és döntéshozatalban fejlődjön, mert akkor lehet belőle egy jó játékos a gyökérsége ellenére.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Azért ne sikkadjon el az a tény, hogy ebben a szezonban lényegesen gólerősebb lett. Nem nagy öröm, de legalább valami.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szoval akkor rohadjon meg, legkozelebb be se alljonRealista24 írta:Vártam ezt.ateeemadrid írta:
Vagy ha nem áll be, akkor az iksz közelébe sem kerülünk.
És itt jön ki, hogy apróság választ el a mennytol és pokoltol.
Bejön, ver egy golty és ahogy a fórum, úgy ő is elégedett magával.
Ha nem jön be és nem rúg gólt, ha bejott és rúgott és miatta nem lett iksz, a végeredmény ugyanaz.
Vereség.

Az ideny mottójachronic írta: Az a legnagyobb baj,hogy ő a legkisebb baj..![]()

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Ha nem lett volna 1 hypeolt brazil tehetség
most nem lenne itt szerintem
De mindenképp pozitívum, hogy akar hajt
Az a baj, hogy kb 2-3 támadónkból tudnánk - jót összegyúrni
most nem lenne itt szerintem

De mindenképp pozitívum, hogy akar hajt
Az a baj, hogy kb 2-3 támadónkból tudnánk - jót összegyúrni
chronic írta: Az a legnagyobb baj,hogy ő a legkisebb baj..![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Az a legnagyobb baj,hogy ő a legkisebb baj..

Bírom az ilyet, ha Benzema nem mozizik és visszalép lesről egy olyan passz előtt amit ő kért és 2 mp-e várt rá, lehet abból a támadásból is gólt szereztünk volna. De nem lépett, nem tudjuk mi történt volna, ha...Realista24 írta: Mondjuk ha ma nem mozizik, akkor a csapat ikszel.
Lehet ha Vini visszajön lesről, akkor meg pont őt találja telibe Valverde és úgy blokkol. Ő itt a legkisebb baj jelenleg.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szar-szar és nem csak a forma miatt.
Óriási hiányosságai vannak a srácnak, DE ő az egyetlen olyan arc a keretben aki rendszeresen képes 1v1-eket nyerni és lefutni a védőt akár hátrányból is.
Emiatt én is tolnám ahogy a csövön kifér.
Jovicot elengedném, ahogy Mariano felépült ő kapna egy hasonló esélyt, mint amit a Szerb.
Emellett még abban lehet bízni, hogy Karim esetleg újra elkezd gólokat lőni, mert Ő is baromi gyenge ismét idén.
Nagyon szar a helyzet, ezt egy Bappe sajnos kurvára nem fogja megoldani.
Sokat vártunk a váltással és az új igazolások rendre szarul jöttek be.
Eden meg tényleg úgy néz ki, h a Real, de talán a foci történelmének legszarabb igazolása lesz.
Óriási hiányosságai vannak a srácnak, DE ő az egyetlen olyan arc a keretben aki rendszeresen képes 1v1-eket nyerni és lefutni a védőt akár hátrányból is.
Emiatt én is tolnám ahogy a csövön kifér.
Jovicot elengedném, ahogy Mariano felépült ő kapna egy hasonló esélyt, mint amit a Szerb.
Emellett még abban lehet bízni, hogy Karim esetleg újra elkezd gólokat lőni, mert Ő is baromi gyenge ismét idén.
Nagyon szar a helyzet, ezt egy Bappe sajnos kurvára nem fogja megoldani.
Sokat vártunk a váltással és az új igazolások rendre szarul jöttek be.
Eden meg tényleg úgy néz ki, h a Real, de talán a foci történelmének legszarabb igazolása lesz.
ZIDANE
Persze,h nem. De ez a teny nemfogja megoldani a gondjainkatRealista24 írta: Attól még a tényen nem változást hogy buta.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ateeemadrid
Ezt mondjuk még szerintem az anyja sem vitatná.Realista24 írta: Attól még a tényen nem változást hogy buta.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Attól még a tényen nem változást hogy buta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
EgyetértekToti írta: Sztem sokkal de sokkal nagyobb bajok vannak itt minthogy vini cserekent beallva lott egy golt,majd a 93.percben szar helyen allt.. ne hulyeskejdunk mar.
Kezdjunk el inkabb zzrol beszelni,mert hetvegen megremeghet alatta a talaj.

Vini még a végén megragad, ami nem volna baj, ha jönnek a számok is.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Megpattant így pont takarta Vini és pont a kapus lábához jött az így már lelassult labda. Szerintem ha nincs ott Vini, ez egy könnyen védhető labda lett volna. Mindegy, nincs volna. Volt a csapatnak 90 perce eldönteni ezt a meccset, Vini megtette amit rajta kívül csak 1 másik játékos. Kár elővenni.Realista24 írta:Megpattant, azt nem tudta lereagalni.kiserik írta:
Vagy simán kivédi a kapus a teljesen ölébe érkező labdát...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Sztem sokkal de sokkal nagyobb bajok vannak itt minthogy vini cserekent beallva lott egy golt,majd a 93.percben szar helyen allt.. ne hulyeskedjunk mar.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2020. október 21., szerda 21:24-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megpattant, azt nem tudta lereagalni.kiserik írta:Vagy simán kivédi a kapus a teljesen ölébe érkező labdát...Realista24 írta: Mondjuk ha ma nem mozizik, akkor a csapat ikszel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema