5 gól 400 perc v vmi ilyesmi
az új mr bl

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. november 4., szerda 8:08
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 28., szerda 9:34
Realista24 írta:Én nem értek egyet, egyik sem szint, Vinicius viszont eladhatóbb, ergó többet ér.Én ezt a srácot kezdem sajnálni. A világon mindenki egyet ért abban, hogy sokkal több van benne mint Viniciusban. U
HozzászólásSzerző: dennson » 2020. október 28., szerda 9:11
Nem hiába van ő a jobboson erőltetve, és nem Vini...csak erre valóban rámennek évei és láthatóan nem érzi magáénak a posztot. Be kéne tolni középre 1-1 meccsen, amíg itt van, sokkal jobban érzi a kaput bármelyik másik alternatívánál.wZoLee7 írta: Én ezt a srácot kezdem sajnálni. A világon mindenki egyet ért abban, hogy sokkal több van benne mint Viniciusban. Utóbbi már olyan szinten kitud készíteni, hogy az elmondhatatlan. Mégis Ő kapja meg azt a posztot ami jobban fekszik mind a kettőnek, azokat a perceket amik segítenek jobbá válni. Nem értem, miért tartottuk itt megint ha közben elvesszük előle az éveket, de igazából a lehetőséget sem adjuk meg, hogy hosszabb távon bizonyítani tudjon.
Attól félnek, hogy simán jobb mint Vini és teljesen kiszorul a másik vagy mi? Nem értem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 28., szerda 9:01
Én nem értek egyet, egyik sem szint, Vinicius viszont eladhatóbb, ergó többet ér.Én ezt a srácot kezdem sajnálni. A világon mindenki egyet ért abban, hogy sokkal több van benne mint Viniciusban. U
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 28., szerda 8:58
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 21., szerda 22:26
végre valaki érti amire gondolokKerlon írta: abban előnyös a spanyol tucat brazil, hogy csak pár millió euróba és nem 45be került![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 21., szerda 21:46
Ide is idézem magamat (1 éve):KAG írta:BlancoMark írta: Annyira gyér ez a csávó is hogy még a topicját is alig találtam meg, annyira nem érdekel senkit. Semmi rafinéria, vagányság, jó értelemben vett arrogancia . Nulla.
Amúgy érdekes, mert Brazilban több joga volt benne, mint Vinyóban.
Szebben tette-vette a cseleket, agilisabb volt.
Viszont itt tényleg nulla.
Igazából egy barnább Asensio.![]()
kiserik írta: Jelenleg egy brazil Asensio, lövő nélkül. Legtöbbször a biztosra megy és ez sokszor a megállok és visszapassz.
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 21., szerda 21:41
BlancoMark írta: Annyira gyér ez a csávó is hogy még a topicját is alig találtam meg, annyira nem érdekel senkit. Semmi rafinéria, vagányság, jó értelemben vett arrogancia . Nulla.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 21., szerda 21:38
Jimet sakkozni küldték. Egy tükör elé.Realista24 írta:Jim vagy Rodrygo?ziro4vr írta: Az ilyen gyerekeket küldték anno tesiórán szertornázni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. október 21., szerda 21:24
Csak azert kerdem, mert az eddigiek alapjan en azt lattam tole legnagyobb problemanak, h rendre jobboldalon jatszik, ami nem az a poszt amibol a legtobbet kitudna hozni. De ha baloson is olyan mint jobboson, akkor nincs mirol beszelni rola..Babinho írta:Jobb és baloldalon is feltűnt. De játszani nem játszottnumberone1 írta: Nem lattam a meccset jobb vagy baloldalt jatszott?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 21., szerda 21:15
Jobb és baloldalon is feltűnt. De játszani nem játszottnumberone1 írta: Nem lattam a meccset jobb vagy baloldalt jatszott?
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2020. október 21., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. október 21., szerda 21:12
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 21., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 21., szerda 21:08
Jim vagy Rodrygo?ziro4vr írta: Az ilyen gyerekeket küldték anno tesiórán szertornázni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 21., szerda 21:07
abban előnyös a spanyol tucat brazil, hogy csak pár millió euróba és nem 45be kerültRealista24 írta:Meg egy ilyen és mész pihenni. Következő Raulnal terhetsz vissza.Jim írta: tucatbrazil
ilyenek vannak spanyolban is![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 21., szerda 21:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 21., szerda 21:05
Meg egy ilyen és mész pihenni. Következő Raulnal terhetsz vissza.Jim írta: tucatbrazil
ilyenek vannak spanyolban is![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 21., szerda 21:04
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. október 21., szerda 21:02
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem