Vagy simán kivédi a kapus a teljesen ölébe érkező labdát...Realista24 írta: Mondjuk ha ma nem mozizik, akkor a csapat ikszel.

Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 20
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- BlancoMark
Nem érdemeltük meg, érezzék csak a súlyát a teljesítményüknek.Realista24 írta: Mondjuk ha ma nem mozizik, akkor a csapat ikszel.
- ateeemadrid
Vagy ha nem áll be, akkor az iksz közelébe sem kerülünk.Realista24 írta: Mondjuk ha ma nem mozizik, akkor a csapat ikszel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk ha ma nem mozizik, akkor a csapat ikszel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az egyetlen, aki neki megy az ellenfelnek es azon gondolkozik hogy bassza at a vedojet... nincs mirol beszelni, a Real legveszelyesebb jatekosa. Egyszeruen muszaj ot allandoan basztatni. Nem vagyok meglepve, persze magas a lec, de nem o tehet rola. Teszi a dolgat, ebben a helyzetben az egyik legjobb jatekosunk. Mi van a tobbivel?

- BlancoMark
Így van, azért ez nem egy rossz performansz eddig. Előző szezonban kb a vége fele járhatott 3 gólnál, és az előző két gól szépen, tudatosan odarakott lövés volt. Fejlődik lassan.kiserik írta: Szar-szar, de a 7 gólunkból 3at ő szerzett a többit meg 4 másik játékos, mindezt úgy, hogy ZZ kirakta a vonal mögé, hogy ne kelljen kapura lőnie. Inkább bízik a szélső védőkben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nem utálom, csak hidegen hagy.
Di Maria brazilban, kevesebb technikával es kontrollal.
Di Maria brazilban, kevesebb technikával es kontrollal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Oké, nem megyünk sokra, de valamire legalább megyünk nem? Én rájöttem valószínű azért védem sokszor, meg bántom kevesebbet, mert szerintem nem undorodok semmitől annyira, mint az alibizéstől meg a visszapasszoktól. Gyökér idióta Asensiot pl már lassan jobban utálom, mint Balet. Ő legalább meme volt és golfozott meg ilyenek, ez a szarházi meg csak hátrapasszolni tud és kifújt.Realista24 írta:De vele sem megyünk sokra. Mondjuk nekem mindegy, két év aztán már nem itt lesz.ateeemadrid írta: Buta is, gyenge is, de továbbra is Ő az egyetlen, aki képes visszapasszon kívül bármi mást is csinálni, én ezért hálás vagyok neki. Nélküle ma is 90 percen keresztül adogattunk volna körbe körbe. Sok gyámoltalan szar.
Annyit kibirok.
Szóval kevés Vini is, de legalább történik valami, ha meg történik valami, abból lehet lesz helyzet.
Szar-szar, de a 7 gólunkból 3at ő szerzett a többit meg 4 másik játékos, mindezt úgy, hogy ZZ kirakta a vonal mögé, hogy ne kelljen kapura lőnie. Inkább bízik a szélső védőkben.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Hát de nem csak a kapu előtt van baja... a passzai is teljesen random sikerülnek.... vagy a labdavezetés vagy akármiziro4vr írta: Ja hát ilyen játékosra alapozni nem lehet, max a brazil ligában vagy a cirkuszban. De én nyomatnám orrvérzésig jelen helyzetben, hátha kicsit önbizalmat szerez a kapu előtt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De vele sem megyünk sokra. Mondjuk nekem mindegy, két év aztán már nem itt lesz.ateeemadrid írta: Buta is, gyenge is, de továbbra is Ő az egyetlen, aki képes visszapasszon kívül bármi mást is csinálni, én ezért hálás vagyok neki. Nélküle ma is 90 percen keresztül adogattunk volna körbe körbe. Sok gyámoltalan szar.
Annyit kibirok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja hát ilyen játékosra alapozni nem lehet, max a brazil ligában vagy a cirkuszban. De én nyomatnám orrvérzésig jelen helyzetben, hátha kicsit önbizalmat szerez a kapu előtt.
Nem illik.
- ateeemadrid
Buta is, gyenge is, de továbbra is Ő az egyetlen, aki képes visszapasszon kívül bármi mást is csinálni, én ezért hálás vagyok neki. Nélküle ma is 90 percen keresztül adogattunk volna körbe körbe. Sok gyámoltalan szar.
de ez az erőssége és valahol itt ki is fújt, ha nem 6os dob neki a gép, akkor 1est. ennek az aránya meg kb 1 a 100hozziro4vr írta: Pedig jól állt be, az egyetlen volt akiről elhittem hogy akar valamit ma a pályán.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
+1. Küzdeni akarásból példát vehetnének tőle az ilyen Asensio félék.besteve7 írta:Az. És a legnagyobb szégyen a többiek számára, hogy így is az egyetlen vmire használható támadónk. És ez mindent elmond a többiekről.Realista24 írta:Buta.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pedig jól állt be, az egyetlen volt akiről elhittem hogy akar valamit ma a pályán.
Nem illik.
De most nem mindegy, hogy kifelé jön és úgy zavarja vagy ott álldogál? dehogynemRealista24 írta:Egy helyben állt. Meg sem mozdult. A többi mozgott kifelé.Kerlon írta:
Ezt nem vitatom, de most megvédem.Mindenki bent van szögletnél, kb még rajta kívül 3-an voltak lesen, mert feltehetőleg egyik sem számított arra, hogy az összes sahtyor játékos kilép a lövőre. Ilyenkor egy támadó se jön ki gyorsan szögletnél...
Ahogy én láttam.
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
És az mi volt, amikor mindenkit megvert és bevitte a tizenhatodik belülre, kisodródott és már látta, hogy becsúszik a hátvédje és belőtte azért.
Meglepett ahogyan beállt, azért elismerésem.

Meglepett ahogyan beállt, azért elismerésem.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy helyben állt. Meg sem mozdult. A többi mozgott kifelé.Kerlon írta:Ezt nem vitatom, de most megvédem.Realista24 írta:Buta.Mindenki bent van szögletnél, kb még rajta kívül 3-an voltak lesen, mert feltehetőleg egyik sem számított arra, hogy az összes sahtyor játékos kilép a lövőre. Ilyenkor egy támadó se jön ki gyorsan szögletnél...
Ahogy én láttam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Az. És a legnagyobb szégyen a többiek számára, hogy így is az egyetlen vmire használható támadónk. És ez mindent elmond a többiekről.Realista24 írta:Buta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára besteve7 2020. október 21., szerda 20:54-kor.