Kerlon írta:
Ahogy irtam, ti kostoltok be, aztan kapjatok vissza kezbol.
Lehazugozni a masikat nem szep dolog foleg, ha ferditesz, de
A, nem kovetem az instajat, de mikor idejott beleneztem
B, rendre ti hozzatok fel, hogy mit muvelt, "Kerlonnak ajanlom" megnezem, de ki a retek koveti rendszeresseggel??? En biztos nem.
Ehhez nem kell agysebesznek lenned, hogy megertsd. Tessek bonuszba itt egy smile, hogy hu maradjak magamhoz:
Aztan megint en vagyok a fofasz, mert poronty idejott provokalni, aztan kapta ami jart... elotte ment kulturaltan? Ment. Te megint semmi masert nem vagy itt, de gondolom erdemileg nem megy, akkor alljunk bele, mert bantjak a kiskedvencet.
Látod, már megint csak sértegeted a másikat, ahelyett, hogy megtanulnál szöveget értelmezni. Idézem:
kiserik írta:
én nem követem, de ha már Te is
figyelemmel követed, akkor csak jól csinálja ezt a social media marhaságot
Persze, a leghelyesebb a figyelemmel kíséred lett volna, de mea culpa. Erre a válasz:
Kerlon írta:
Jól beszoptad, nem követem.

Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t.
Csak a kiemelt, ""figyelemmel"" szót nem vetted figyelembe

Ahhoz, hogy figyelemmel kövesd nem kell követőnek lenned instán, elég csak párszor (ugye mikor idejött, meg most, mikor felhívták rá a figyelmedet) ránézned, figyelmedet rá összpontosítanod. A lényeg az lett volna, hogy csak jól csinálja a social mediát, ha Te, aki nem szereted, még Te is néha ránézel ilyen vagy olyan okok miatt. Sikerült félreértened és már támadtál is. Nem kell mindig ellenségeket látnod