Luka Jović - 16
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Jović - 18
Csak nekem tűnt fel, hogy az emberünk nem képes 10 cm-nél magasabbra ugrani? Mariano se egy világklasszis de nálam előrébb van a sorban, ha más nem az akarása miatt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sorscsapas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk tegnap az egesz szerb csapat egy kalapszart se ert...Steve írta:Én uígy voltam. Valamiért abban bíztam, hogy majd beindul. Azt gondoltam, hogy csak ilyen magának való srác és majd lesz valami.Kerlon írta:
Két éve még azt se tudtuk ki az a Jovic. Mondjuk Floki mindig is kicsit elvontan látott dolgokat.
Jovic amúgy tényleg lefő, én láttam benne lehetőséget, de se ő nem csinál extrát, se a csapattársak nem érzik.
De tegnap meggyőzött arról, hogy a “játéka” nem csak a Realnál ilyen, hazai pályán egy magyar válogatott ellen, a honfitársaival is uaz volt. Teljesen olyan volt a meccse, mint a realos meccsei..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én uígy voltam. Valamiért abban bíztam, hogy majd beindul. Azt gondoltam, hogy csak ilyen magának való srác és majd lesz valami.Kerlon írta:Két éve még azt se tudtuk ki az a Jovic. Mondjuk Floki mindig is kicsit elvontan látott dolgokat.Gascoigne írta:
Joao Felix helyett ot hoztuk, mar ket eve megmondtam, hogy ez mekkora allatsag.
Jovic amúgy tényleg lefő, én láttam benne lehetőséget, de se ő nem csinál extrát, se a csapattársak nem érzik.
De tegnap meggyőzött arról, hogy a “játéka” nem csak a Realnál ilyen, hazai pályán egy magyar válogatott ellen, a honfitársaival is uaz volt. Teljesen olyan volt a meccse, mint a realos meccsei..
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Hmm, tényleg csak egy éve vettük, többnek éreztem, lényegen nem változtat.Kerlon írta:Két éve még azt se tudtuk ki az a Jovic. Mondjuk Floki mindig is kicsit elvontan látott dolgokat.Gascoigne írta:
Joao Felix helyett ot hoztuk, mar ket eve megmondtam, hogy ez mekkora allatsag.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Meg kell nézni Haaland harmadik gólját a románok ellen, tényleg nem labdazsonglőr de két védővel a nyakán tizenötről ver egy olyan gólt a rövid oldalra, hogy majdnem kiszakad a háló.
Ilyent Jovicstól nem látsz mert puha egyszerűen a pályán, még ha látszatra jó is a fizikuma. Futást meg a sebességet inkább össze se hasonlítsuk.
Ilyent Jovicstól nem látsz mert puha egyszerűen a pályán, még ha látszatra jó is a fizikuma. Futást meg a sebességet inkább össze se hasonlítsuk.
Két éve még azt se tudtuk ki az a Jovic. Mondjuk Floki mindig is kicsit elvontan látott dolgokat.Gascoigne írta:Joao Felix helyett ot hoztuk, mar ket eve megmondtam, hogy ez mekkora allatsag.Csabi írta: egészen egyértelműen kurvakevés a tag. hazard is nagy flop meg ő is, de más-más okok miatt. hazardot nem tudhatták a játékosmegfigyelők, de ezt a gyereket tövig benyeltük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Joao Felix helyett ot hoztuk, mar ket eve megmondtam, hogy ez mekkora allatsag.Csabi írta: egészen egyértelműen kurvakevés a tag. hazard is nagy flop meg ő is, de más-más okok miatt. hazardot nem tudhatták a játékosmegfigyelők, de ezt a gyereket tövig benyeltük.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
egészen egyértelműen kurvakevés a tag. hazard is nagy flop meg ő is, de más-más okok miatt. hazardot nem tudhatták a játékosmegfigyelők, de ezt a gyereket tövig benyeltük.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Soha nem lesz tényező, egyszerűen nem idevaló. A kezdő szinthez kevés, cserének meg szar, egyszerűen nem elég agilis vagy dinamikus ahhoz. Plusz fejben sem tűnik egy doktornak. Bukta a sztori, amennyire lehet jó lenne okosan ksizállni belőle aztán elfelejteni.
Nem illik.
- Steve
Senki sem ekézte. Megemlítettem, hogy a magyar válogatott is úgy tűnik nehezebb falat volt, hogy a Real csatára kitűnjön, mert el volt tűnve.Marky írta: Volt egy ziccere, mezonyben pedig eleg hasznosan jatszott. Gyakran lepett vissza labdakert, a fellott passzokat pedig ugyesen forgatta ki a balszelre, ahol Botkat es Beset akkor nem vertek meg, amikor nem akartak.
En nem ekeznem ezutan a meccs utan. Latszik, hogy neki kellenek a kiugratasok, mert egy sokkal statikusabb center, mint az atlag.
Ahogy nagyjából elég sok Real meccsen is.
Ezzel se a képességeit, sem semmi mást nem akartam kritizálni.
Nem lehetett észrevenni és ezt rengeteg Real meccs után is leírjuk.
Valahogy nekem is ez jön le a tv-t nézve. Kb azt érzem nem derül ki milyen játékos lenne, mert oda sem jut a labda, míg a csapatból többen keresik a lehetőséget agresszívabban..Dupla D írta: Nem igazán értem a csávót. Szinte minden labdával tud kezdeni valamit, ami eljut hozzá, de nem kéri eleget. Mindig csak lassan kocog a labdás felé, ha úgy érzi, hogy neki passzolhatnának, sose tesz egyértelmű mozdulatokat, vagy lendületesebb irányváltásokat, futásokat a labda kérése miatt, ha mezőnyben kaphatná a bogyó, emiatt gyakran észre sem veszik. Ugyanez volt jellemző a Real meccseken is, amiken kezdett. Kicsit tesze-tosza a mozgása, amikor a csapata birtokolja a labdát. Mintha csak alibiből futna.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Alapból pénzzé teszik gondolom. Ha tényleg rámegyünk M'Bappe-ra, akkor a pénz is kelleni fog, meg helye se lesz, mert Mariano is maradni fog, az fix.R. Carlos írta: jövőre vagy kölcsönbe kerül vagy el fogjuk adni. Itt nem lesz több türelem neki.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én már nem tudom elhinni, hogy valaha egy Real Madrid szintjét elérő csatár lesz belőle. Az tartja itt, hogy a vírus és a stadionépítés miatt nem tudtunk/akartunk igazolni. Mayoralt kihajítottuk, holott lehet, hogy hasznosabb tagja lett volna a keretnek. Marianoval meg ugye nem számolnak. Ez édeskevés lesz, jövőre vagy kölcsönbe kerül vagy el fogjuk adni. Itt nem lesz több türelem neki.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Gulacsi a sokadik alkalommal mar orditozott a vedonkkel, hogy figyeljen, mert a bal labara cselez es megint be fogja adni...El Sie7e írta:akkor nem verték meg amikor nem akarták? hány komoly helyzetet alakítottak ki arról az oldalról? kb 2 nagyon max 3Marky írta: Volt egy ziccere, mezonyben pedig eleg hasznosan jatszott. Gyakran lepett vissza labdakert, a fellott passzokat pedig ugyesen forgatta ki a balszelre, ahol Botkat es Beset akkor nem vertek meg, amikor nem akartak.
En nem ekeznem ezutan a meccs utan. Latszik, hogy neki kellenek a kiugratasok, mert egy sokkal statikusabb center, mint az atlag.
jól zártunk, persze ez köszönhető a betonbiztos középső védoknek is, de ilyen költői túlzásokat azért mellőzzünk, kivéve persze ha román vagy akkor egy 0-4 után elnézzük ezt![]()
Ezen konnyen lehetne javitani, ha rendszeresen megkapna a lehetoseget, amit iden meg is fog. Benzema nem tud mar letolni egy komplett szezont.Dupla D írta: sose tesz egyértelmű mozdulatokat, vagy lendületesebb irányváltásokat, futásokat a labda kérése miatt
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem igazán értem a csávót. Szinte minden labdával tud kezdeni valamit, ami eljut hozzá, de nem kéri eleget. Mindig csak lassan kocog a labdás felé, ha úgy érzi, hogy neki passzolhatnának, sose tesz egyértelmű mozdulatokat, vagy lendületesebb irányváltásokat, futásokat a labda kérése miatt, ha mezőnyben kaphatná a bogyó, emiatt gyakran észre sem veszik. Ugyanez volt jellemző a Real meccseken is, amiken kezdett. Kicsit tesze-tosza a mozgása, amikor a csapata birtokolja a labdát. Mintha csak alibiből futna.Marky írta: Volt egy ziccere, mezonyben pedig eleg hasznosan jatszott. Gyakran lepett vissza labdakert, a fellott passzokat pedig ugyesen forgatta ki a balszelre, ahol Botkat es Beset akkor nem vertek meg, amikor nem akartak.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
akkor nem verték meg amikor nem akarták? hány komoly helyzetet alakítottak ki arról az oldalról? kb 2 nagyon max 3Marky írta: Volt egy ziccere, mezonyben pedig eleg hasznosan jatszott. Gyakran lepett vissza labdakert, a fellott passzokat pedig ugyesen forgatta ki a balszelre, ahol Botkat es Beset akkor nem vertek meg, amikor nem akartak.
jól zártunk, persze ez köszönhető a betonbiztos középső védoknek is, de ilyen költői túlzásokat azért mellőzzünk, kivéve persze ha román vagy akkor egy 0-4 után elnézzük ezt

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Volt egy ziccere, mezonyben pedig eleg hasznosan jatszott. Gyakran lepett vissza labdakert, a fellott passzokat pedig ugyesen forgatta ki a balszelre, ahol Botkat es Beset akkor nem vertek meg, amikor nem akartak.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
fel sem tűnt, hogy játszikSteve írta: Úgy tűnik egy magyar válogatott is nehéz ellenfél!![]()
Itt is ment a bújócska.![]()

- Steve
Úgy tűnik egy magyar válogatott is nehéz ellenfél!
Itt is ment a bújócska.

Itt is ment a bújócska.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na ezekszerint legalább foglalkozik a focival, manapság ez már előrelépés nálunkikelemen5 írta: Minden csoportellenfelünk ellen betett egy-egy gólt, amit ő szerzett.![]()