Luka Jović - 16

Archívum
Fenoo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Luka Jović - 18

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. október 21., szerda 21:01

Csak nekem tűnt fel, hogy az emberünk nem képes 10 cm-nél magasabbra ugrani? Mariano se egy világklasszis de nálam előrébb van a sorban, ha más nem az akarása miatt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 21., szerda 20:53

Sorscsapas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 12., hétfő 20:41

Steve írta:
Kerlon írta:

Két éve még azt se tudtuk ki az a Jovic. Mondjuk Floki mindig is kicsit elvontan látott dolgokat.

Jovic amúgy tényleg lefő, én láttam benne lehetőséget, de se ő nem csinál extrát, se a csapattársak nem érzik.
Én uígy voltam. Valamiért abban bíztam, hogy majd beindul. Azt gondoltam, hogy csak ilyen magának való srác és majd lesz valami.

De tegnap meggyőzött arról, hogy a “játéka” nem csak a Realnál ilyen, hazai pályán egy magyar válogatott ellen, a honfitársaival is uaz volt. Teljesen olyan volt a meccse, mint a realos meccsei..
Mondjuk tegnap az egesz szerb csapat egy kalapszart se ert...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 12., hétfő 19:53

Kerlon írta:
Gascoigne írta:

Joao Felix helyett ot hoztuk, mar ket eve megmondtam, hogy ez mekkora allatsag.
Két éve még azt se tudtuk ki az a Jovic. Mondjuk Floki mindig is kicsit elvontan látott dolgokat.

Jovic amúgy tényleg lefő, én láttam benne lehetőséget, de se ő nem csinál extrát, se a csapattársak nem érzik.
Én uígy voltam. Valamiért abban bíztam, hogy majd beindul. Azt gondoltam, hogy csak ilyen magának való srác és majd lesz valami.

De tegnap meggyőzött arról, hogy a “játéka” nem csak a Realnál ilyen, hazai pályán egy magyar válogatott ellen, a honfitársaival is uaz volt. Teljesen olyan volt a meccse, mint a realos meccsei..

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2020. október 12., hétfő 18:51

Kerlon írta:
Gascoigne írta:

Hmm, tényleg csak egy éve vettük, többnek éreztem, lényegen nem változtat. :lol:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. október 12., hétfő 18:42

Meg kell nézni Haaland harmadik gólját a románok ellen, tényleg nem labdazsonglőr de két védővel a nyakán tizenötről ver egy olyan gólt a rövid oldalra, hogy majdnem kiszakad a háló.

Ilyent Jovicstól nem látsz mert puha egyszerűen a pályán, még ha látszatra jó is a fizikuma. Futást meg a sebességet inkább össze se hasonlítsuk.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 12., hétfő 18:37

Gascoigne írta:
Csabi írta: egészen egyértelműen kurvakevés a tag. hazard is nagy flop meg ő is, de más-más okok miatt. hazardot nem tudhatták a játékosmegfigyelők, de ezt a gyereket tövig benyeltük.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2020. október 12., hétfő 18:32

Csabi írta: egészen egyértelműen kurvakevés a tag. hazard is nagy flop meg ő is, de más-más okok miatt. hazardot nem tudhatták a játékosmegfigyelők, de ezt a gyereket tövig benyeltük.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. október 12., hétfő 17:58

egészen egyértelműen kurvakevés a tag. hazard is nagy flop meg ő is, de más-más okok miatt. hazardot nem tudhatták a játékosmegfigyelők, de ezt a gyereket tövig benyeltük.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 12., hétfő 14:30

Soha nem lesz tényező, egyszerűen nem idevaló. A kezdő szinthez kevés, cserének meg szar, egyszerűen nem elég agilis vagy dinamikus ahhoz. Plusz fejben sem tűnik egy doktornak. Bukta a sztori, amennyire lehet jó lenne okosan ksizállni belőle aztán elfelejteni.
Nem illik.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 12., hétfő 12:51

Marky írta: Volt egy ziccere, mezonyben pedig eleg hasznosan jatszott. Gyakran lepett vissza labdakert, a fellott passzokat pedig ugyesen forgatta ki a balszelre, ahol Botkat es Beset akkor nem vertek meg, amikor nem akartak.
En nem ekeznem ezutan a meccs utan. Latszik, hogy neki kellenek a kiugratasok, mert egy sokkal statikusabb center, mint az atlag.
Senki sem ekézte. Megemlítettem, hogy a magyar válogatott is úgy tűnik nehezebb falat volt, hogy a Real csatára kitűnjön, mert el volt tűnve.

Ahogy nagyjából elég sok Real meccsen is.

Ezzel se a képességeit, sem semmi mást nem akartam kritizálni.

Nem lehetett észrevenni és ezt rengeteg Real meccs után is leírjuk.
Dupla D írta: Nem igazán értem a csávót. Szinte minden labdával tud kezdeni valamit, ami eljut hozzá, de nem kéri eleget. Mindig csak lassan kocog a labdás felé, ha úgy érzi, hogy neki passzolhatnának, sose tesz egyértelmű mozdulatokat, vagy lendületesebb irányváltásokat, futásokat a labda kérése miatt, ha mezőnyben kaphatná a bogyó, emiatt gyakran észre sem veszik. Ugyanez volt jellemző a Real meccseken is, amiken kezdett. Kicsit tesze-tosza a mozgása, amikor a csapata birtokolja a labdát. Mintha csak alibiből futna.
Valahogy nekem is ez jön le a tv-t nézve. Kb azt érzem nem derül ki milyen játékos lenne, mert oda sem jut a labda, míg a csapatból többen keresik a lehetőséget agresszívabban..

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. október 12., hétfő 11:48

R. Carlos írta: jövőre vagy kölcsönbe kerül vagy el fogjuk adni. Itt nem lesz több türelem neki.
Alapból pénzzé teszik gondolom. Ha tényleg rámegyünk M'Bappe-ra, akkor a pénz is kelleni fog, meg helye se lesz, mert Mariano is maradni fog, az fix.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. október 12., hétfő 10:23

Én már nem tudom elhinni, hogy valaha egy Real Madrid szintjét elérő csatár lesz belőle. Az tartja itt, hogy a vírus és a stadionépítés miatt nem tudtunk/akartunk igazolni. Mayoralt kihajítottuk, holott lehet, hogy hasznosabb tagja lett volna a keretnek. Marianoval meg ugye nem számolnak. Ez édeskevés lesz, jövőre vagy kölcsönbe kerül vagy el fogjuk adni. Itt nem lesz több türelem neki.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. október 12., hétfő 10:07

El Sie7e írta:
Marky írta: Volt egy ziccere, mezonyben pedig eleg hasznosan jatszott. Gyakran lepett vissza labdakert, a fellott passzokat pedig ugyesen forgatta ki a balszelre, ahol Botkat es Beset akkor nem vertek meg, amikor nem akartak.
En nem ekeznem ezutan a meccs utan. Latszik, hogy neki kellenek a kiugratasok, mert egy sokkal statikusabb center, mint az atlag.
akkor nem verték meg amikor nem akarták? hány komoly helyzetet alakítottak ki arról az oldalról? kb 2 nagyon max 3
jól zártunk, persze ez köszönhető a betonbiztos középső védoknek is, de ilyen költői túlzásokat azért mellőzzünk, kivéve persze ha román vagy akkor egy 0-4 után elnézzük ezt :lol:
Gulacsi a sokadik alkalommal mar orditozott a vedonkkel, hogy figyeljen, mert a bal labara cselez es megint be fogja adni...
Dupla D írta: sose tesz egyértelmű mozdulatokat, vagy lendületesebb irányváltásokat, futásokat a labda kérése miatt
Ezen konnyen lehetne javitani, ha rendszeresen megkapna a lehetoseget, amit iden meg is fog. Benzema nem tud mar letolni egy komplett szezont.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. október 12., hétfő 9:47

Nem igazán értem a csávót. Szinte minden labdával tud kezdeni valamit, ami eljut hozzá, de nem kéri eleget. Mindig csak lassan kocog a labdás felé, ha úgy érzi, hogy neki passzolhatnának, sose tesz egyértelmű mozdulatokat, vagy lendületesebb irányváltásokat, futásokat a labda kérése miatt, ha mezőnyben kaphatná a bogyó, emiatt gyakran észre sem veszik. Ugyanez volt jellemző a Real meccseken is, amiken kezdett. Kicsit tesze-tosza a mozgása, amikor a csapata birtokolja a labdát. Mintha csak alibiből futna.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. október 12., hétfő 9:16

akkor nem verték meg amikor nem akarták? hány komoly helyzetet alakítottak ki arról az oldalról? kb 2 nagyon max 3
jól zártunk, persze ez köszönhető a betonbiztos középső védoknek is, de ilyen költői túlzásokat azért mellőzzünk, kivéve persze ha román vagy akkor egy 0-4 után elnézzük ezt :lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. október 12., hétfő 9:11

Volt egy ziccere, mezonyben pedig eleg hasznosan jatszott. Gyakran lepett vissza labdakert, a fellott passzokat pedig ugyesen forgatta ki a balszelre, ahol Botkat es Beset akkor nem vertek meg, amikor nem akartak.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 12., hétfő 0:00

Steve írta: Úgy tűnik egy magyar válogatott is nehéz ellenfél! :hmmm:
Itt is ment a bújócska. :roll:
fel sem tűnt, hogy játszik :mrgreen:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 11., vasárnap 23:50

Úgy tűnik egy magyar válogatott is nehéz ellenfél! :hmmm:

Itt is ment a bújócska. :roll:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 2., péntek 7:57

ikelemen5 írta: Minden csoportellenfelünk ellen betett egy-egy gólt, amit ő szerzett. :)
Na ezekszerint legalább foglalkozik a focival, manapság ez már előrelépés nálunk :lol:

Vissza: