De miert kellene villamoson allnod? Pont ez az amit nem ertek a kormanyok intezkedeseiben. En arra probaltam utalni azzal amit irtam, hogy hagyhatnanak tobb mozgasteret a szabad akaratnak/dontesnek. Amennyiben az egyen nem akar villamoson kozlekedni vagy visszaterni az irodaba akkor hagyni kell, hogy O otthon maradjon, onnan dolgozzon(ugye ez is csak a fehergalleros munkak kivaltsaga amugy mert masok ezt most sem tehetik meg). Masfelol ha valaki irodaban akar dolgozni barmilyen okbol kifolyolag vagy epp nyaralni szeretne vagy moziba menni maszk nelkul akkor nekik is hagyni kellene, hogy eljek az eletuket ugy ahogy nekik kenyelmes. Ez egyaltalan nem jelenti, hogy egymas nyakaban kellene lihegnunk. Ez utobbi amugy is tipus fuggo, eddig sem allt bele minden ember a masik aurajaba.Marky írta:A gazdasag tulfutott volt mar tavaly is. Evek ota a recessziora figyelmeztetnek a kozgazdaszok, mert veget ert a “nyar” es abbol kellene elni, amit addig “osszezeneltunk”. Szerintem nem realis, amit sok politikus allit, nem lesz itt V alaku felpattanas.'shutterisland írta: kerdes, hogy a gazdasagi pusztitasara lesz e "vakcina".
En nagyon nem orulnek, ha holnaptol ujra a villamoson kellene allnom, a napot pedig egy open officeban toltenem. Szamomra az lenne az abnormalis, mert nem mernek nyugodtan talalkozni egy ismerosommel sem.pitkon írta:En azt mondanam a 0-50-es korosztaly.
Szerintem nem a vakcinara kell varni, hanem arra, hogy az emberek megszokjak a kotelezo tavolsagtartast. Ne alljanak be egymas aurajaba, ne kohogjon arcba egy masikat es ne kopkodjon es ha nathas, maradjon otthon. Ennyi kene es nem lenne ilyen nagy baj most sem.
Ami engem zavar, hogy most mindenki a masik eleterol/eletmodjarol akar dontest hozni. Ne utazz, ne talalkozz senkivel, ekkor viselj maszkot es ugy viselj maszkot stb stb.