Eden Hazard

Archívum
poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Eden Hazard - 7

HozzászólásSzerző: poronty » 2020. október 15., csütörtök 15:30

Lehet gólja csak 1 volt, de assistja több, ráadásul nála inkább az volt szembetűnő, mennyire kirángatta a buzulós, labdatartós, langyos fociból a csapatot a direkt játékával. Az látszott, hogy fiatalítani kell a kezdőt, mert a veteránokkal nem leszünk tényezők a BL-ben CR nélkül. Én hagytam volna Vinit meg Rodrygot versenyezni a baloson, ha meg 1 év után nem fejlődnek megfelelően, akkor elhoztam volna Sancho-t, Éden helyett, mert őt a tök lyukas jobb oldalunkra is betudom szúrni. Árban meg nagyjából ugyanannyiból hozható lett volna.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. október 15., csütörtök 15:17

poronty írta: Szükségünk volt Hazard-ra, csak nem tavaly nyáron, és nem ennyi pénzért. Őt, akkor kellett volna elhozni, mikor CR lépett, hogy ne legyen brutális nagy visszaesés a poszton. Abból a szezonból annyit sikerült kihozni, hogy Vini berobbant és 3 hónapon át az egyik legjobbunk volt, és joggal lehetett remélni, hogy folytatja a fejlődést, de azzal, hogy Hazard-ot megvettük elé, pont a legszarabb döntést hoztuk.

Abban egyetértek veled, hogy hamarabb kellett volna hozni, viszont azzal nem, hogy Vini miatt nem kellet volna már hozni. Nem akarom most bántani Vinit de a 18 meccsen lőtt 1 gólja miatt ne igazoljunk le egy klasszist? Nyilván Hazard eddigi teljesítménye alapján mondhatjuk, hogy fölösleges volt, de senki se erre számított.

kiserik írta: Hazard soha nem volt egy CR típusú gólgyáros. Ő is inkább előkészítő, mint kb a komplett keretünk. Nekünk gólbaszó kell nem újabb karmester.

Jó hát CR-hez senki se hasonlítható. De mégis kit kellett volna igazolni? Olyanra gondolok aki mozdítható is lett volna. Hazardot ZZ már régóta akarta és Hazard is jönni akart + elég jó szezont futott.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 15., csütörtök 15:02

Hazard soha nem volt egy CR típusú gólgyáros. Ő is inkább előkészítő, mint kb a komplett keretünk. Nekünk gólbaszó kell nem újabb karmester.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2020. október 15., csütörtök 14:52

Szükségünk volt Hazard-ra, csak nem tavaly nyáron, és nem ennyi pénzért. Őt, akkor kellett volna elhozni, mikor CR lépett, hogy ne legyen brutális nagy visszaesés a poszton. Abból a szezonból annyit sikerült kihozni, hogy Vini berobbant és 3 hónapon át az egyik legjobbunk volt, és joggal lehetett remélni, hogy folytatja a fejlődést, de azzal, hogy Hazard-ot megvettük elé, pont a legszarabb döntést hoztuk.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. október 15., csütörtök 14:47

kiserik írta: Az lenne a legjobb, ha be tudnánk vonni az Mbappe, vagy a Haaland üzletbe. Igazából soha nem is volt szükségünk Hazardra.

Ha idény végéig nem kapja össze magát akkor én is elengedném. De miért is nem volt szükségünk rá?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 15., csütörtök 14:23

Az lenne a legjobb, ha be tudnánk vonni az Mbappe, vagy a Haaland üzletbe. Igazából soha nem is volt szükségünk Hazardra.

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. október 15., csütörtök 14:11

Már amikor megsérült akkor is azt írták, hogy ki kell hagynia a Classico-t. Most nálunk komolyan azon lepődtök meg hogy valaki nem épül fel hamarabb mint ahogy elsőre jósolták? Inkább örüljünk, ha nem a kétszerese lesz. :mrgreen:

Amúgy se lenne semmi értelme szerintem bedobni a Classicon 0 perccel a lábában, szóval mindegy is.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. október 15., csütörtök 13:52

Realista24 írta: Tegnap: Objectivo: El Clasicó

Ma: Eden Hazard is not thinking about the Clásico. He doesn't want to take any risks by speeding up his recovery - Zidane and the physios agree. [@Marca]

:lol: :lol:
Én meg oda voltam, hogy majd a klasszikusra....

Benéztem.

Lehet majd a 30as éveiben fog megtáltosodni, addig már csak haknizni akar, meg biztosra szeretne menni, hogy majd a szülcsinapcsi után visszatérhet még pár évre.

Na majd akkor jövőre !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 15., csütörtök 10:12

tubatibi írta:
Legalább Bale eldöntött két döntőt..
Sot, inkabb 2,5 mert a 2014es dontoben is o szerezte a masodik golunkat.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2020. október 15., csütörtök 10:07

wZoLee7 írta:
Babinho írta: Aztán majd ő is besértődik mint Bale, hogy hogy bánnak vele a szurkolók, méltatlan, mert Hazard egy klasszis.
Nekem akkor lesz majd klasszis, ha mutat is valamit, mert eddig egy drága játékos aki az előző hígfos klubjában kiemelkedő volt, de itt még az ég világon semmit nem csinált, csak megérkezett dagadtan. A sérülésekről nyilván nem tehet
Legalább Bale eldöntött két döntőt..
"If you don't like your destiny, don't accept it."

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 15., csütörtök 9:47

Babinho írta: Aztán majd ő is besértődik mint Bale, hogy hogy bánnak vele a szurkolók, méltatlan, mert Hazard egy klasszis.
Nekem akkor lesz majd klasszis, ha mutat is valamit, mert eddig egy drága játékos aki az előző hígfos klubjában kiemelkedő volt, de itt még az ég világon semmit nem csinált, csak megérkezett dagadtan. A sérülésekről nyilván nem tehet

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 15., csütörtök 9:31

Nem lehetne valami szavatossági pert a CFC nyakába verni, mint amikor szar autót veszel egy kereskedőtől? :lol:
ZIDANE

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. október 15., csütörtök 9:27

Majd valamelyik öregfiúk meccsre jó lesz.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 15., csütörtök 9:05

Aztán majd ő is besértődik mint Bale, hogy hogy bánnak vele a szurkolók, méltatlan, mert Hazard egy klasszis.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 15., csütörtök 8:56

Tegnap: Objectivo: El Clasicó

Ma: Eden Hazard is not thinking about the Clásico. He doesn't want to take any risks by speeding up his recovery - Zidane and the physios agree. [@Marca]

:lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. október 8., csütörtök 8:58

Egyebkent ennyiert Mane is johetett volna, foleg egy realis cel lehetett volna miutan mindent megnyert a Poolal. Garantalom hogy a fizuja se lett volna az egekben mint a belganak. Eg es fold a ket ember mentalitasa.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 6., kedd 23:40

Kerlon írta:
Babinho írta: Csak azért nehéz elképzelni hogy innen vissza lehet jönni, mert:

- öregszik, és az a boka rottyon,
- sportszakmai fejlődés, változás nem várható a jó munkamorál hiánya miatt. Na nem CR munkamoral hiányzik, hanem még az átlag is
- a szurkolók elvesztett bizalmát ilyen antimarketinggel, 0 kommunikációval nem fogja visszaszerezni.

Tehát se a pályán, se azon kívül nem tud megfelelni az elvárásoknak. És úgy tűnik azt sem teszi meg, amire képes lenne.
Innentől meg nem lehet csak a balszerencsére fogni.
Milyen marketing kommunikáció kell? Mint Asensio? Aki pont akkora alibi puffogtató a médiában, mint a pályán. Én attól nagyobb hányingert nem is kapok. Vagy ti honnét veszitek, hogy nem teszi meg a tőle telhetőt?
Ez csak az én véleményem, de... megjelent tavaly nyáron a nagy menetelés után vagy 10 kg többlet súllyal. Ez brutál sok még átlag embernél is, nem hogy egy élsportolónál. Ez több, mint 10% súlytöbblet. Jött a fogadkozás meg az ígérgetés és a felkészülési meccseken már le is sérült. NEM lerúgták, hanem a szar állapota miatt lesérült több, mint 3 hétre. Aztán jöttek a meccsek és a bűnszar teljesítmény. Lassú volt, alibi volt, semmi volt. Persze valószínűleg a súlya továbbra sem volt optimális, majd a PSG ellen villogott, és felrúgta Meunier. Felépült, eltelt a szezon, majd mit látsz? Nyáron megint el van hízva, mint a disznó. Egy élsportoló, ha komolyan edz, komolyan veszi a munkáját, akkor nem szedi fel sorra a kiló hájakat. Persze, hogy lép kettőt és újra megsérül. Ott van Asensio. Széttörték a lábát, végig komolyan vette a rehabilitációt, edzett, küzdött, és jó állapotban tért vissza. Az, hogy milyen teljesítményre képes a pályán, az most itt nem releváns, de még az is sokkal jobb, mint amit Hazard mutatott fehérben. Szerintem igen is közrejátszik a sok sérülésben az, hogy nincs normális fizikai állapotban. Ez pedig csak rajta múlik.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 6., kedd 23:20

Babinho írta:
Kerlon írta: Feküdj le, pihenjél.
Nem kell a kocsmastílus kisfiú, én nem vagyok ideges.

Én meg álszentnek nem gondolnám az élsportolók edzős videóit. Nem hiszem hogy össze kellene hozni ezt a pályán mutatott formával. Benzemánál se mondta senki évekig hogy álszent. Tudtuk hogy keményen edz, más miatt nem ment a játék.

Hazardnak is villantani kéne vmit a külvilágnak hogy legalább várjunk hogy felépüljön, hogy azt gondolhassa az ember, akar még vmit. Nem épülne fel hamarabb tőle, de legalább elejét vehetné a hambis basztatásnak.
Kicsit off de itt tudok reagálni az írásotokra..

Én értem mit vársz Babinho. Egyébként pont az említett Benzema a jó példa. Érdekes az instaját meglesni. Amikor a gizdázós posztok mentek nem is ment a játék. Elkezdett figyelni magára, edz, a testét/fizikumát láthatóan jobban építi és ez meg is látszik a pályán is.

Volt a zseni fiatal Benzema, majd a megfáradt és kicsit megcsömörlött(amikor mentek a golyamatos bakik) és most a korosabban tapasztalt és magára odafigyelő aki újra fasza szintet hoz hétről hétre.

Lehet nincs köze az instának ehhez, de az tükrözi a hozzáállást.

Plusz valóban a csapat legdrágább játékosa a csapat arca lenne. CR szintet nem várok, de azt igen, hogy azt kommunikálja az ember, hogy küzd hajt. A sérülésekről viszont senki nem tehet, akkor sem ha meg volt hízva.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 6., kedd 23:11

Babinho írta: Most az hogy szerinted ez Asensionál undorító az egy dolog.
Ja persze, csak azt felejti el megint mindenki hogy 0 perc hangolodas, közel egy év szünet után, nagyon fontos gólokat szerzett a vírusszünet után, és jó meccsei is voltak. Megint megsérült, múlt héten tért vissza és hozott egy gyenge meccset.
én nem felejtettem el :mrgreen:

Hazard és Asensio is jogosan van sokat baszogatva, sokat alibiztek itt mind a ketten
de mind a ketten sokat sérültek, így nehéz azt mondani, hogy végleg megbuktak itt szerintem
játszanak végig 1 évet sérülésmentesen (már ha Hazard valaha fel fog épülni teljesen)
és akkor jogos a kijelentés

amúgy meg Asensionak eddig több jó meccse volt itt, mint Hazardnak :shutup:
(3,5 millió vs 100-150 millió euro...)

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 6., kedd 22:03

Kerlon írta: Feküdj le, pihenjél.
Nem kell a kocsmastílus kisfiú, én nem vagyok ideges.

Én meg álszentnek nem gondolnám az élsportolók edzős videóit. Nem hiszem hogy össze kellene hozni ezt a pályán mutatott formával. Benzemánál se mondta senki évekig hogy álszent. Tudtuk hogy keményen edz, más miatt nem ment a játék.

Hazardnak is villantani kéne vmit a külvilágnak hogy legalább várjunk hogy felépüljön, hogy azt gondolhassa az ember, akar még vmit. Nem épülne fel hamarabb tőle, de legalább elejét vehetné a hambis basztatásnak.

Vissza: