Raúlnak meg Ikernek volt előtte 10+ prime évedzsi91 írta: Öltük egymást káká meg Raul miatt is,Ikeren is ment a vita.
Más volt a mérce
De néhányan túlzásba estek a szapulásukat illetően arra emlékszem
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 11., vasárnap 20:11
Raúlnak meg Ikernek volt előtte 10+ prime évedzsi91 írta: Öltük egymást káká meg Raul miatt is,Ikeren is ment a vita.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. október 11., vasárnap 19:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 11., vasárnap 18:16
Jól van, akkor örülj ennek. Figyelemmel követem. pff.kiserik írta:Látod, már megint csak sértegeted a másikat, ahelyett, hogy megtanulnál szöveget értelmezni. Idézem:Kerlon írta: Ahogy irtam, ti kostoltok be, aztan kapjatok vissza kezbol.
Lehazugozni a masikat nem szep dolog foleg, ha ferditesz, de
A, nem kovetem az instajat, de mikor idejott beleneztem
B, rendre ti hozzatok fel, hogy mit muvelt, "Kerlonnak ajanlom" megnezem, de ki a retek koveti rendszeresseggel??? En biztos nem.
Ehhez nem kell agysebesznek lenned, hogy megertsd. Tessek bonuszba itt egy smile, hogy hu maradjak magamhoz:![]()
Aztan megint en vagyok a fofasz, mert poronty idejott provokalni, aztan kapta ami jart... elotte ment kulturaltan? Ment. Te megint semmi masert nem vagy itt, de gondolom erdemileg nem megy, akkor alljunk bele, mert bantjak a kiskedvencet.
Persze, a leghelyesebb a figyelemmel kíséred lett volna, de mea culpa. Erre a válasz:kiserik írta: én nem követem, de ha már Te is figyelemmel követed, akkor csak jól csinálja ezt a social media marhaságot![]()
Csak a kiemelt, ""figyelemmel"" szót nem vetted figyelembeKerlon írta:
Jól beszoptad, nem követem.Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t.
![]()
Ahhoz, hogy figyelemmel kövesd nem kell követőnek lenned instán, elég csak párszor (ugye mikor idejött, meg most, mikor felhívták rá a figyelmedet) ránézned, figyelmedet rá összpontosítanod. A lényeg az lett volna, hogy csak jól csinálja a social mediát, ha Te, aki nem szereted, még Te is néha ránézel ilyen vagy olyan okok miatt. Sikerült félreértened és már támadtál is. Nem kell mindig ellenségeket látnod
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 11., vasárnap 14:09
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. október 11., vasárnap 14:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 11., vasárnap 7:18
Mint Higuain meg Ozil?dzsi91 írta: Vinidzsí miatt áll a bál a forumongrande.
Régi szép idők amikor footballisták miatt öltük egymást....![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. október 10., szombat 23:54
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 10., szombat 23:40
Látod, már megint csak sértegeted a másikat, ahelyett, hogy megtanulnál szöveget értelmezni. Idézem:Kerlon írta: Ahogy irtam, ti kostoltok be, aztan kapjatok vissza kezbol.
Lehazugozni a masikat nem szep dolog foleg, ha ferditesz, de
A, nem kovetem az instajat, de mikor idejott beleneztem
B, rendre ti hozzatok fel, hogy mit muvelt, "Kerlonnak ajanlom" megnezem, de ki a retek koveti rendszeresseggel??? En biztos nem.
Ehhez nem kell agysebesznek lenned, hogy megertsd. Tessek bonuszba itt egy smile, hogy hu maradjak magamhoz:![]()
Aztan megint en vagyok a fofasz, mert poronty idejott provokalni, aztan kapta ami jart... elotte ment kulturaltan? Ment. Te megint semmi masert nem vagy itt, de gondolom erdemileg nem megy, akkor alljunk bele, mert bantjak a kiskedvencet.
Persze, a leghelyesebb a figyelemmel kíséred lett volna, de mea culpa. Erre a válasz:kiserik írta: én nem követem, de ha már Te is figyelemmel követed, akkor csak jól csinálja ezt a social media marhaságot![]()
Csak a kiemelt, ""figyelemmel"" szót nem vetted figyelembeKerlon írta:
Jól beszoptad, nem követem.Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t.
![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. október 10., szombat 23:13
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. október 10., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 10., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 10., szombat 22:53
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 10., szombat 21:50
Te! Ha nem követed figyelemmel, akkor honnan a retekből tudod, hogy mit csinál az instán? Ekkora médium még Te sem lehetsz...Kerlon írta:Jól beszoptad, nem követem.kiserik írta:
Mivel egyikünk sem ismeri, így érdekes megítélni mint embert. Például Karimnak is volt/van pont elég faszsága a zinterneten. Amíg a pályára maximálisan leteszi a tudását, legyen az bármilyen, addig felőlem brokit is mutogathat civilben. Egyébként neki a gyerekeknél kell sztárnak lennie, azok meg pont ezeket a szarságokat kajálják. Vagyis csak gondolom, hogy szarságok, mert én nem követem, de ha már Te is figyelemmel követed, akkor csak jól csinálja ezt a social media marhaságot![]()
Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t.
Ezt a Benzemázást nem is értem amúgy, megnézed és megüt a minőségbeli, felfogásbeli különbség. Amúgy az ő stílusa sem tetszik, de a kis videói meg egyebek az elég patent.
Az a poén, hogy addig kulturált az eszmecsere, amíg meg nem jelensz a sértegető stílusoddal meg a hülye smiley hegyeiddel és le nem oltasz mindenkit, aki nem ért veled egyet. Például a ""jól beszoptad"" és hasonlók. Nem ez az első tőled, de mástól ilyeneket nem lehet olvasni. Mennyivel kulturáltabb a ""jól benézted"" például. Nem?Kerlon írta: Ja és egész addig kulturalt modon ment az eszmecsere, amig valaki kotekedni nem lepett be a beszelgetesbe.
Csunya, rossz Kerlon.
RMCF es hehe karrierje is hasonloan ert veget.![]()
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. október 10., szombat 21:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 10., szombat 21:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 10., szombat 21:17
Az a jó az egészbe, hogy frusztráltabbak vagytok, ha ide írok, mint én magam Vinitől.poronty írta: Ha a két száll egybe fut, akkor talán szabad...Pont az előző kommenttel bizonyítottad be, hogy aki megvádolt téged azzal, hogy nem kizárólag a futball teljesítménye miatt rühelled, hanem azon kívüli dolgok miatt is, teljesen igaza volt. Na nem, mintha eddig titok lett volna.
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. október 10., szombat 20:57
HozzászólásSzerző: géza » 2020. október 10., szombat 20:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 10., szombat 20:29
Drága poronty! Két külön szálat összehoztál, ehhez csak gratulálni tudok.poronty írta:"Jól beszoptad, nem követem.Kerlon írta:
Az egészben a legszomorítóbb, hogy egyikőtök azzal jött, mert nem szeretem a magánéleti stílusát - pedig nem is csövesbánatoztam.............Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t."
Most, akkor mégis egy csövesbánat vagy nem? Vagy eddig nem volt, csak ezzel instagramos szériájával kapta meg a státuszt?
Amúgy tényleg nem értem miért kell baszogatni szerencsétlent. A képességei olyanok, amilyenek, de legalább kihajtja a belét minden meccsen. Az, hogy mit parádézik instán teljesen magánügy. Ha meg valakit tényleg nem érdekel, hogy táncolgat, sorozatot készít vagy bármi mást csinál, nem kell róla kommentelni.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. október 10., szombat 20:13
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem