Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2020. október 21., szerda 20:54

Realista24 írta:Buta.
Az. És a legnagyobb szégyen a többiek számára, hogy így is az egyetlen vmire használható támadónk. És ez mindent elmond a többiekről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára besteve7 2020. október 21., szerda 20:54-kor.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 21., szerda 20:53

Realista24 írta:Buta.
Ezt nem vitatom, de most megvédem. :mrgreen: Mindenki bent van szögletnél, kb még rajta kívül 3-an voltak lesen, mert feltehetőleg egyik sem számított arra, hogy az összes sahtyor játékos kilép a lövőre. Ilyenkor egy támadó se jön ki gyorsan szögletnél...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 21., szerda 20:51

Buta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 11., vasárnap 20:11

dzsi91 írta: Öltük egymást káká meg Raul miatt is,Ikeren is ment a vita.
Raúlnak meg Ikernek volt előtte 10+ prime éve :salute:
Más volt a mérce
De néhányan túlzásba estek a szapulásukat illetően arra emlékszem :kalapos:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. október 11., vasárnap 19:29

Öltük egymást káká meg Raul miatt is,Ikeren is ment a vita.Én rájuk gondoltam, de a khöd is más szinten mozgott azért mint vinidzsí és a haverok :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 11., vasárnap 18:16

kiserik írta:
Kerlon írta: Ahogy irtam, ti kostoltok be, aztan kapjatok vissza kezbol.

Lehazugozni a masikat nem szep dolog foleg, ha ferditesz, de
A, nem kovetem az instajat, de mikor idejott beleneztem
B, rendre ti hozzatok fel, hogy mit muvelt, "Kerlonnak ajanlom" megnezem, de ki a retek koveti rendszeresseggel??? En biztos nem.

Ehhez nem kell agysebesznek lenned, hogy megertsd. Tessek bonuszba itt egy smile, hogy hu maradjak magamhoz: :mrgreen:

Aztan megint en vagyok a fofasz, mert poronty idejott provokalni, aztan kapta ami jart... elotte ment kulturaltan? Ment. Te megint semmi masert nem vagy itt, de gondolom erdemileg nem megy, akkor alljunk bele, mert bantjak a kiskedvencet.
Látod, már megint csak sértegeted a másikat, ahelyett, hogy megtanulnál szöveget értelmezni. Idézem:
kiserik írta: én nem követem, de ha már Te is figyelemmel követed, akkor csak jól csinálja ezt a social media marhaságot :kacsint:
Persze, a leghelyesebb a figyelemmel kíséred lett volna, de mea culpa. Erre a válasz:
Kerlon írta:
Jól beszoptad, nem követem. :mrgreen: Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t. :mrgreen:
Csak a kiemelt, ""figyelemmel"" szót nem vetted figyelembe :D Ahhoz, hogy figyelemmel kövesd nem kell követőnek lenned instán, elég csak párszor (ugye mikor idejött, meg most, mikor felhívták rá a figyelmedet) ránézned, figyelmedet rá összpontosítanod. A lényeg az lett volna, hogy csak jól csinálja a social mediát, ha Te, aki nem szereted, még Te is néha ránézel ilyen vagy olyan okok miatt. Sikerült félreértened és már támadtál is. Nem kell mindig ellenségeket látnod :-*
Jól van, akkor örülj ennek. Figyelemmel követem. pff. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 11., vasárnap 14:09

régi szép idők :sziv: amikor ezekkel a játékosokkal nyertünk 4 Bajnokok Lig... ja nem.

Tényleg, milyen érdekes, hogy ahogy ezek a koloncok eltűntek a csapatból, egyből leesett 4 BL. :lol: :lol: konkrétan rögtön Özil és Higuaín távozása után jött is az első.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. október 11., vasárnap 14:07

nem. khedira meg gago :(

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 11., vasárnap 7:18

dzsi91 írta: Vinidzsí miatt áll a bál a forumon :lol: grande.

Régi szép idők amikor footballisták miatt öltük egymást.... :'(
Mint Higuain meg Ozil? :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. október 10., szombat 23:54

Vinidzsí miatt áll a bál a forumon :lol: grande.

Régi szép idők amikor footballisták miatt öltük egymást.... :'(
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 10., szombat 23:40

Kerlon írta: Ahogy irtam, ti kostoltok be, aztan kapjatok vissza kezbol.

B, rendre ti hozzatok fel, hogy mit muvelt, "Kerlonnak ajanlom" megnezem, de ki a retek koveti rendszeresseggel??? En biztos nem.

Ehhez nem kell agysebesznek lenned, hogy megertsd. Tessek bonuszba itt egy smile, hogy hu maradjak magamhoz: :mrgreen:

Aztan megint en vagyok a fofasz, mert poronty idejott provokalni, aztan kapta ami jart... elotte ment kulturaltan? Ment. Te megint semmi masert nem vagy itt, de gondolom erdemileg nem megy, akkor alljunk bele, mert bantjak a kiskedvencet.
Látod, már megint csak sértegeted a másikat, ahelyett, hogy megtanulnál szöveget értelmezni. Idézem:
kiserik írta: én nem követem, de ha már Te is figyelemmel követed, akkor csak jól csinálja ezt a social media marhaságot :kacsint:
Persze, a leghelyesebb a figyelemmel kíséred lett volna, de mea culpa. Erre a válasz:
Kerlon írta:
Jól beszoptad, nem követem. :mrgreen: Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t. :mrgreen:
Csak a kiemelt, ""figyelemmel"" szót nem vetted figyelembe :D Ahhoz, hogy figyelemmel kövesd nem kell követőnek lenned instán, elég csak párszor (ugye mikor idejött, meg most, mikor felhívták rá a figyelmedet) ránézned, figyelmedet rá összpontosítanod. A lényeg az lett volna, hogy csak jól csinálja a social mediát, ha Te, aki nem szereted, még Te is néha ránézel ilyen vagy olyan okok miatt. Sikerült félreértened és már támadtál is. Nem kell mindig ellenségeket látnod :-*
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. október 10., szombat 23:13

No offense, de milyen értelmetlen hülyeségekre tudjátok elpazarolni a drága időtöket. Gondolok ezalatt a "vitára" jelen esetben. :D

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2020. október 10., szombat 22:56

Ja, jól megadtad nekünk, visszakézből, ami jár :lol:
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 10., szombat 22:56

Ja és a fórum a vélemeny nyilvanitas szintere, ha nem erdekel, akkor ne olvasd el, ha zavar, akkor ne olvasd el, ha nem szereted Kerlon, akkor ne kovesd, ahogy Kerlon se teszi Viniviis kozossegi oldalait.

Szep almokat
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 10., szombat 22:53

Ahogy irtam, ti kostoltok be, aztan kapjatok vissza kezbol.

K

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 10., szombat 21:50

Kerlon írta:
kiserik írta:
Mivel egyikünk sem ismeri, így érdekes megítélni mint embert. Például Karimnak is volt/van pont elég faszsága a zinterneten. Amíg a pályára maximálisan leteszi a tudását, legyen az bármilyen, addig felőlem brokit is mutogathat civilben. Egyébként neki a gyerekeknél kell sztárnak lennie, azok meg pont ezeket a szarságokat kajálják. Vagyis csak gondolom, hogy szarságok, mert én nem követem, de ha már Te is figyelemmel követed, akkor csak jól csinálja ezt a social media marhaságot :kacsint:
Jól beszoptad, nem követem. :mrgreen: Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t. :mrgreen: Ezt a Benzemázást nem is értem amúgy, megnézed és megüt a minőségbeli, felfogásbeli különbség. Amúgy az ő stílusa sem tetszik, de a kis videói meg egyebek az elég patent.
Te! Ha nem követed figyelemmel, akkor honnan a retekből tudod, hogy mit csinál az instán? Ekkora médium még Te sem lehetsz... :lol:

Most akkor:
a.) megnézed az instáját, nem tetszik, kifejted a véleményed (azaz hazudtál)?
b.) nem nézed az instáját, nem teszik amit nem is látsz, véleményt mondasz olyan dologról, amiről nem is tudsz (azaz azt sem tudod, hogy mit beszélsz)?

Melyik? Lehet választani! :mrgreen:
Kerlon írta: Ja és egész addig kulturalt modon ment az eszmecsere, amig valaki kotekedni nem lepett be a beszelgetesbe.

Csunya, rossz Kerlon.

RMCF es hehe karrierje is hasonloan ert veget. :hmmm:
Az a poén, hogy addig kulturált az eszmecsere, amíg meg nem jelensz a sértegető stílusoddal meg a hülye smiley hegyeiddel és le nem oltasz mindenkit, aki nem ért veled egyet. Például a ""jól beszoptad"" és hasonlók. Nem ez az első tőled, de mástól ilyeneket nem lehet olvasni. Mennyivel kulturáltabb a ""jól benézted"" például. Nem?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2020. október 10., szombat 21:48

A többiek nevében nem tudok beszélni, én speciel semmilyen mértékben nem vagyok frusztrált, de azt nem tagadom, hogy nem kifejezetten szeretem, ha olyan emberekbe áll bele a fórum, akik kiszarják a belüket a meccseken. Az meg pláne zavar, amikor olyan dolgokkal találják meg csórót, hogy modellekkel nyaralgat a szabadidejében, hogy instán táncikál és jól érzi magát, vagy, hogy megváltoztatja a nevét a mezén.

Nekem azzal van pl bajom, hogy múltkor beállt, megnyerte és így is sikerült megtalálnod. Szerencsésen pattant oda, nem volt nehéz dolga, de 3 pontot ért. Felhozom Benzemát példának (nem azért mert ő a kedvenced). Ha szar formában volt heteken keresztül és nem lőtt gólt, hányan könyörögtek, hogy a sípcsontjáról pattanjon be róla, akár csak egy gól? Az elmúlt két évben, pont ezért találják meg egyre kevesebben Karimot, mert, ha szarul is játszik ott van és általában megnyeri a meccset, ami a legfontosabb, pedig sokszor tényleg 5ről kell gólt fejelnie, vagy 6 méterről bebelsőznie.

Én azt se igazán értem, ha zsigerből rühelled az embert, minek nézegeted az instáját? Vagy, hogy minek állsz bele abba, hogy ő 20 évesen mini sorozatot csinál? Nem a Netflix vagy az Amazon csinálja, hanem a saját insta oldala a követőinek. Azt megérteném, ha megnézed, amit készít, majd a tartalmat kifogásolod, és úgy nyilvánítasz véleményt, de így vakon ez szimplán annak szól, hogy gyűlölőd a palit, amiért tényleg fölösleges bármiféle kommentet elereszteni.
-----------Courtois
-------------Haaland

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 10., szombat 21:42

Ja és egész addig kulturalt modon ment az eszmecsere, amig valaki kotekedni nem lepett be a beszelgetesbe.

Csunya, rossz Kerlon.

RMCF es hehe karrierje is hasonloan ert veget. :hmmm:
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 10., szombat 21:17

poronty írta: Ha a két száll egybe fut, akkor talán szabad...Pont az előző kommenttel bizonyítottad be, hogy aki megvádolt téged azzal, hogy nem kizárólag a futball teljesítménye miatt rühelled, hanem azon kívüli dolgok miatt is, teljesen igaza volt. Na nem, mintha eddig titok lett volna.
Az a jó az egészbe, hogy frusztráltabbak vagytok, ha ide írok, mint én magam Vinitől.

Te két külön beszélgetésen bizonygatsz egy olyan dolgot, amit egy nem is akarok tagadni, a futball teljesítményt nem rühellem, az egyszerűen kevés, nem ért hozzá, aki nem látja, legyen a mentsége az, hogy Bale -aki itt sincs, Hazard -aki sérült egy éve, szarabb nála. :lol:

Viccesek vagytok. Múltkor ott kezdődött, hogy valaki belinkelt, hogy a tiszta ziccerét simán felemelte a kapus kezébe, aztán beírtam, hogy borzalmas és bele álltatok, hogy mert csövesbánatnak kezelm, holott az a teljesítményének szólt.

Most belém állsz, mert az intaja, a viselkedése alapján leírtam, hogy milyen számomra.

Mégha össze is fűzhet a dolog, de akkor is nevetséges. :lol:

Csúnya, rossz Kerlon. :roll: :lol:
K

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2020. október 10., szombat 20:57

Ha a két száll egybe fut, akkor talán szabad...Pont az előző kommenttel bizonyítottad be, hogy aki megvádolt téged azzal, hogy nem kizárólag a futball teljesítménye miatt rühelled, hanem azon kívüli dolgok miatt is, teljesen igaza volt. Na nem, mintha eddig titok lett volna.
-----------Courtois
-------------Haaland

Vissza: