Te! Ha nem követed figyelemmel, akkor honnan a retekből tudod, hogy mit csinál az instán? Ekkora médium még Te sem lehetsz...Kerlon írta:Jól beszoptad, nem követem.kiserik írta:
Mivel egyikünk sem ismeri, így érdekes megítélni mint embert. Például Karimnak is volt/van pont elég faszsága a zinterneten. Amíg a pályára maximálisan leteszi a tudását, legyen az bármilyen, addig felőlem brokit is mutogathat civilben. Egyébként neki a gyerekeknél kell sztárnak lennie, azok meg pont ezeket a szarságokat kajálják. Vagyis csak gondolom, hogy szarságok, mert én nem követem, de ha már Te is figyelemmel követed, akkor csak jól csinálja ezt a social media marhaságot![]()
Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t.
Ezt a Benzemázást nem is értem amúgy, megnézed és megüt a minőségbeli, felfogásbeli különbség. Amúgy az ő stílusa sem tetszik, de a kis videói meg egyebek az elég patent.
Most akkor:
a.) megnézed az instáját, nem tetszik, kifejted a véleményed (azaz hazudtál)?
b.) nem nézed az instáját, nem teszik amit nem is látsz, véleményt mondasz olyan dologról, amiről nem is tudsz (azaz azt sem tudod, hogy mit beszélsz)?
Melyik? Lehet választani!
Az a poén, hogy addig kulturált az eszmecsere, amíg meg nem jelensz a sértegető stílusoddal meg a hülye smiley hegyeiddel és le nem oltasz mindenkit, aki nem ért veled egyet. Például a ""jól beszoptad"" és hasonlók. Nem ez az első tőled, de mástól ilyeneket nem lehet olvasni. Mennyivel kulturáltabb a ""jól benézted"" például. Nem?Kerlon írta: Ja és egész addig kulturalt modon ment az eszmecsere, amig valaki kotekedni nem lepett be a beszelgetesbe.
Csunya, rossz Kerlon.
RMCF es hehe karrierje is hasonloan ert veget.![]()