HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. október 10., szombat 20:13
Kicsit tul van ez tolva mar. Nem O a legnagyobb spiler akit a fold hordott a hatan, de ez a kutyautozes ami megy mar a masik veglet. Szerintem sem egy egetrengeto geniusz, es a mozgasa es eroltetett trukkozesei is azt sugalljak, hogy nem osztonos zseni, csak annak akarna eladni magat. Ettol fuggetlenul szerintem lepett elore donteshozatalt es befejezeseket illetoen is, azt meg nehez vitatni, hogy a palyan mindent beletesz. Kolyok meg, jo adottsagai vannak, lehet belole olyan jatekos, akire lehet szamitani.
A maganelete, megnyilvanulasai meg olyanok amilyenek. A dokufilm baromsagot gyanitom nem O rantotta elo a kalapbol, legalabbis nem egyedul. Komoly stab lehet mogotte, szepen epitik fel, biztos, hogy van mogotte marketing. Manapsag meg ez kell.
Amugy is ki tudja honnan indult (hogy tudja feldolgozni hova jutott mar most) , taknyos meg es lehet, hogy nem is O a legelesebb kes a fiokban, de aki allandoan beleall az biztosan nem volt fiatal es soha nem csinalt vallalhatatlan baromsagokat...
Felreertes ne essek, en sem szeretem a pavaskodast es nincs feltunesi viszketesegem, de nem tudom elitelni azert, mert mutogatja magat, hulye ruhakat hord es instan log ha kell, ha nem. Ettol nem lesz szarabb ember, amit a tvbol es nyilatkozatokbol nem lehet objektiven megitelni.
Arrol nem is beszelve, hogy nalam minden Real jatekos olyan, akinek szoritok, hogy jo legyen, legyen az Khedira, Higuain vagy Bale. Persze lehet kritizalni, de egy gyereket allandoan megtalalni, mert epp az a kozvelekedes, hogy nem felel meg a mindenkori Real-mercenek, az szerintem kicsit eros.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)