Minden, ami válogatott
Re: Minden, ami válogatott
Ödegaard-Haaland szép kis gólt hoztka össze.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A mai válogatott focihoz képest két egész jó kezdő. Az a francia kp combos.
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ma lesz valami meccs?A Bola Probable XI
Lloris, Pavard, Varane, Lenglet, Lucas, Kante, Camavinga, Pogba, Griezmann, Mbappe, Giroud
Patricio, Cancelo, Pepe, Dias, Guerreiro, Danilo, Bruno, William, Bernardo, Felix, Cristiano
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
30% mehet be. Én készülök.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Oktober 26.-ai heten indul elvileg a jegyertekesites.Steve írta:Én attól tartok csak, hogy az ilyen beton védekezésű csapatok ellen nagyon nem szokott menni.R. Carlos írta: Izland sokkal komolyabb lesz szerintem. Nem ismerem a csapatot, de azért végignézegettem, hogy hol játszanak a játékosaik és van egy-kettő játékosuk, aki kezdőcsapatban van az Evertonban vagy a Bresciában. Nem rossz alakulat. Esélyesebbek, de ha megint kifognánk egy olyan napot mint a törökök ellen, lehetne hozni azt a meccset is.
A törökök focizni akartak, mi is. Izland stabil lesz mint egy szikla és az ellen extra tehetségű játékosok kellenek.
De abban bízok, hogy egy pontrúgás, vagy egy egyéni hiba segíthet a magyaroknak és akkor izlandnak focizni kell. Akkor más képe lehet a játéknak.
Kemény csata lesz szerintem az biztos! Minden erővel küzdeni kell az elejétől a végéig!
Jelen állás szerint lehetnek szurkolók azon a meccsen?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Top 2 sőt van olyan stat, amiben Neurer előtt vanferni írta: Hát igen, Gulácsi végre hozta azt extraklasszist, azért csak egy Bundes top3 kapusról beszélünk és még lehet, hogy alámondtam.
A tegnapi nekem prime Casillas magasság volt
Amúgy szerintem Rossi a kulcs, ha kitalál valamit Izland ellen, nyerünk
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Remeljuk, hogy Szoboszlai ott lehet azon a meccsen, mert az izlandiak ellen szenvedos lesz ez a 3-5-2. Nem fogjak megbontani a 2x4 lancot, fontos lenne jo helyrol minel tobb szabadot loni.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Én attól tartok csak, hogy az ilyen beton védekezésű csapatok ellen nagyon nem szokott menni.R. Carlos írta: Izland sokkal komolyabb lesz szerintem. Nem ismerem a csapatot, de azért végignézegettem, hogy hol játszanak a játékosaik és van egy-kettő játékosuk, aki kezdőcsapatban van az Evertonban vagy a Bresciában. Nem rossz alakulat. Esélyesebbek, de ha megint kifognánk egy olyan napot mint a törökök ellen, lehetne hozni azt a meccset is.
A törökök focizni akartak, mi is. Izland stabil lesz mint egy szikla és az ellen extra tehetségű játékosok kellenek.
De abban bízok, hogy egy pontrúgás, vagy egy egyéni hiba segíthet a magyaroknak és akkor izlandnak focizni kell. Akkor más képe lehet a játéknak.
Kemény csata lesz szerintem az biztos! Minden erővel küzdeni kell az elejétől a végéig!
Jelen állás szerint lehetnek szurkolók azon a meccsen?
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Izland sokkal komolyabb lesz szerintem. Nem ismerem a csapatot, de azért végignézegettem, hogy hol játszanak a játékosaik és van egy-kettő játékosuk, aki kezdőcsapatban van az Evertonban vagy a Bresciában. Nem rossz alakulat. Esélyesebbek, de ha megint kifognánk egy olyan napot mint a törökök ellen, lehetne hozni azt a meccset is.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Hát igen, Gulácsi végre hozta azt extraklasszist, azért csak egy Bundes top3 kapusról beszélünk és még lehet, hogy alámondtam.alexoxladjackoxi írta: Vagy egy olyan kapussal.Azért valljuk be, tegnap ez sokkal melegebb volt annál, mint amit az eredmény mutat. Kalmár és Orbán góljához is kellett bőven szerencse, miközben Gulácsinak több bravúrja is volt. Pedig azért nem náluk játszottak Bundesliga játékosok. Izland jobban fog védekezni, múltkor az angolok se bírtak egy helyzetet se kialakítani ellenük, nem mondanám fixen azt, hogy esélyesebbek vagyunk.
Necces volt nagyon a tegnapi, viszont lényegtelen, ezt nem azt mondom, hogy el kell felejteni, de nem az életük meccse volt a fiúknak
Lesz egy meccsünk hazai pályán, ez a lényeg.
Itt a lehetőség megint, a csapat képes rá, a többi meg majd kiderül.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Vagy egy olyan kapussal.ziro4vr írta: Szerintem ennél több nem kell, hogy a válogatott végre (ahogy a fradi is) rendelkezik egy olyan edzővel, szellemiséggel, taktikai fegyelemzettséggel, hogyha egyénileg vagy csapatszinten nem megy úgy a játék, akkor is tud nyerni.
Viszont Lang helyett nagyon kéne valaki, meg Szalai már nagyon nem válogatott szint.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem ennél több nem kell, hogy a válogatott végre (ahogy a fradi is) rendelkezik egy olyan edzővel, szellemiséggel, taktikai fegyelemzettséggel, hogyha egyénileg vagy csapatszinten nem megy úgy a játék, akkor is tud nyerni.
Viszont Lang helyett nagyon kéne valaki, meg Szalai már nagyon nem válogatott szint.
Nem illik.
- Süti
Jó, szegény Zsoltinak az érettségit se sikerült megugrani 3-ból.petiamadridista írta: Kalmár: megérdemelten vittük el a 3 pontot.
Na.
Jólvan.
A lényeg h nyertünk.![]()
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Remy írta: Most mondanám, hogy gyerünk Martin és Haaland, de akkor fix kikapnak.![]()
Azért elég jó lenne, ha kint lenne az EB-n és ott is megmutathatná magát.
Mondtad.
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kalmár: megérdemelten vittük el a 3 pontot.
Na.
Jólvan.
A lényeg h nyertünk.
Na.
Jólvan.
A lényeg h nyertünk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Most mondanám, hogy gyerünk Martin és Haaland, de akkor fix kikapnak.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Így van.csababarca írta: vakon vagyok ezzel a mindenféle selejtező rendszerrel, meg ilyen olyan ligákkal.
most ma a bolgárokat ha megverjük, akkor egy "döntőt" játszunk az izland/román meccs győztesével, és akkor tudnánk kijutni az EB-re ha sikerül két meccset behúzni?
És a második meccs itthon lenne.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4 -4
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
vakon vagyok ezzel a mindenféle selejtező rendszerrel, meg ilyen olyan ligákkal.
most ma a bolgárokat ha megverjük, akkor egy "döntőt" játszunk az izland/román meccs győztesével, és akkor tudnánk kijutni az EB-re ha sikerül két meccset behúzni?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Túl sokat csetelsz Remyvelziro4vr írta:Engem meggyőzött, tegnap fel is állt tőle. Jöhet.Realista24 írta: Camavinga kell hogy legyen a legfobb prioritásunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema