KAG írta:Agyrázkódás már nem divat?Realista24 írta: A Poolnal úgy vélik, szar volt a pálya, hosszú a fű, ezért kaptak hét gólt![]()
![]()
Latod, h még mindig az van nekik
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2020. október 7., szerda 11:14
KAG írta:Agyrázkódás már nem divat?Realista24 írta: A Poolnal úgy vélik, szar volt a pálya, hosszú a fű, ezért kaptak hét gólt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 7., szerda 8:48
Agyrázkódás már nem divat?Realista24 írta: A Poolnal úgy vélik, szar volt a pálya, hosszú a fű, ezért kaptak hét gólt![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 7., szerda 8:09
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. október 6., kedd 16:57
Biztos olvasta a kommenteket.Kerlon írta: Özil megmentette az Arsenal kabalat, addig allja a beret, amig arsenal jatekos marad.
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 6., kedd 16:42
Akkor hosszabítani akar szerződést?Kerlon írta: Özil megmentette az Arsenal kabalat, addig allja a beret, amig arsenal jatekos marad.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 6., kedd 16:37
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. október 6., kedd 14:35
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. október 6., kedd 12:45
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. október 6., kedd 12:33
Pedig Arteta alatt egyelőre pont, hogy a védekezés, ami leginkább dicsérhető. Gabriel egyébként egyelőre nagyon meggyőző. Már a mostani tabellán is ez rajzolódik ki, kevés kapott gól, szűk győzelmek. Nyilván kevés a kreatív ember, ezért sem sziporkázunk annyira, de Partey azért előre felé is fog segíteni. Xhakát bírom, de olyan lassú, hogy kanyarodik basszus, egyáltalán nem ér fel a kapu elé. Elneny meg egy alibista. Amúgy Lampard Chelseaének csapatszinten ssem jó a védekezése, és egyénekre bontva se különösebben. Vagy majd a 38 éves Silva megoldja? Szerintem többet lesz sérült, mint egészséges. Másfelöl a 2 németnek eddig sikerült 1 assistot összehozni összesen a 4 bajnokin... Egyáltalán nem néznek ki csapatnak. A MU-t is láttuk, hogy milyen stabilak, eddig van 3 pontjuk, de nullát érdemeltek volna, mert a Brigthon is szétfocizta őket. Maguire is egyre inkább kezd kipukkadni. Én a helyükbe mindenképp erősítettem volna a védelmen. Meg Olét ki kéne vágni. Evertonról még korai beszélni, Leicester is jól kezdett tavaly, aztán még a 4. helyet is kiénekelték a szájukból. Nem mondom, hogy favoritok vagyunk a BL-helyekért, de mindenképp harcban lehetünk. Spurst sem írnám le, nem igazoltak rosszul ők sem. Kontrázni tudnak.poronty írta:Partey nem klasszikus vkp, hanem egy védekező szellemű btb, aztán majd meglátjuk mennyit változik a játéka, most, hogy nem a bunkerba kell futkosnia.Kerlon írta: De ha neked vkp kell, akkor minek vennél tamado szellemu btbt?
És én továbbra is azt tudom mondani, hogy ez szerintem egy egyszeri alkalom volt ágyúéknak, akiknek Ceba-t leszámítva nincs kreatív belső középpályásuk, aztán ő is csak kölcsönbe van. A transzfer előtt meg ágyúnak ott volt Xhaka, Elneny meg Torreira a defenzívebb felfogású belső emberek közül, akik nyilván nem olyan jók, mint Partey, de erre a feladatkörre alkalmasak.
Én nem érzem, hogy ez az Arsenal ott lesz a top 4-ben, hacsak nem folytatódik a két manchesteri csapat bohóckodása huzamosabb ideig. Az a védelem egészen botrányos Tierney-t leszámítva, Gabriel meg Saliba még kérdőjel, de a többi...
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. október 6., kedd 12:07
Partey nem klasszikus vkp, hanem egy védekező szellemű btb, aztán majd meglátjuk mennyit változik a játéka, most, hogy nem a bunkerba kell futkosnia.Kerlon írta: De ha neked vkp kell, akkor minek vennél tamado szellemu btbt?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. október 6., kedd 11:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 6., kedd 11:15
Ah, akkor ez a Sampos kapcsolat.MVPP írta: Torreira ment az ATM-hoz az Arsenalból, előtte volt a Sampbannagyon jó volt az olaszoknál, az angoloknál nem követtem.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. október 6., kedd 11:10
pont ezért szimpatikus Koemancsababarca írta:annak a helyére sose hozunk senkit, majd 50 évesen is ott bambul az okos fejével a pályán...mondjuk kb most se csinál többet, mint akkor fog.Kercsó írta:
kifejezetten örülök, hogy nem a Barca halászta el Busquets helyére.
szánalmas, hogy a pályán lehet, és megint folyamat kezdő.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. október 6., kedd 10:59
Torreira ment az Arsenalból az Atmába kölcsönbe, jövőre 20 millió körüli opcióért.Realista24 írta:Azt olvastam Simeone visszavisz valami arcot a Sampbol.Kercsó írta:
ez nekünk csak jó. gyengült az Atma.
nem vágom miért nem hosszabbítottak vele már 2 éve. tudott dolog volt, hogy valaki leteszi az 50 milliót érte.
Covid idején kapnak 50 millát, pótolják kvázi ingyen, aztan majd Cholo beleneveli az Atma felfogást.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2020. október 6., kedd 10:58
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. október 6., kedd 10:57
annak a helyére sose hozunk senkit, majd 50 évesen is ott bambul az okos fejével a pályán...mondjuk kb most se csinál többet, mint akkor fog.Kercsó írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 6., kedd 10:48
Azt olvastam Simeone visszavisz valami arcot a Sampbol.Kercsó írta:ez nekünk csak jó. gyengült az Atma.Remy írta: Partey - Arsenal.
Nagy fogás.![]()
nem vágom miért nem hosszabbítottak vele már 2 éve. tudott dolog volt, hogy valaki leteszi az 50 milliót érte.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. október 6., kedd 10:41
ez nekünk csak jó. gyengült az Atma.Remy írta: Partey - Arsenal.
Nagy fogás.![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. október 6., kedd 10:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 6., kedd 9:56
De ha neked vkp kell, akkor minek vennél tamado szellemu btbt?poronty írta:Nem is mondtam, hogy azok, bár, ha onnan nézzük, hogy csak az egyikre van pénz, akkor azok. A lényeg az, hogy Aouar egy fiatalabb, keresettebb játékos, és sanszos, hogy jôvô nyáron lesz jobb opciója az Arsenal-nál. Ez kb olyan, mint Havertz meg a Chelsea esete, volt fontosabb csapatrész, ahova költeni kellett volna, de tudták jövôre, már nem ôket választaná.Kerlon írta: de nem is egymás konkurenciái
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem