és 2023-ig szól Mariano szerződéseRealista24 írta: Az a Kilences pont olyan szar helyre került mint amikor Mariano megkapta a Hetest.

addig itt ül a lelátón?

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 6., kedd 20:18
és 2023-ig szól Mariano szerződéseRealista24 írta: Az a Kilences pont olyan szar helyre került mint amikor Mariano megkapta a Hetest.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. október 6., kedd 20:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. október 6., kedd 19:57
Jövőre megkapja HaalandRealista24 írta: Az a Kilences pont olyan szar helyre került mint amikor Mariano megkapta a Hetest.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 6., kedd 19:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. október 6., kedd 0:27
HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 5., hétfő 23:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 5., hétfő 20:43
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. október 5., hétfő 19:35
Mi hogy állunk?Realista24 írta: Camp Nou's 2014 renovation estimate of €600m now updated to €725m.
Barça's debt has doubled from €217m in June 2019 to €488m in October 2020.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 5., hétfő 19:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 5., hétfő 16:46
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. október 3., szombat 16:58
Egyébként az is gyanús, hogy Balet még a mai napig mi fizetjük. Nem tudom van-e erről valami infó. Ami azt jelenti, hogy egy tehetséges játékos árától esünk el a két szezon alatt. A stadion is kiadás, ráadásul bevétel sincs a nézőkből jelenleg. A vírus elmúltával tisztábban fogunk látni, hogy a vezetőség jól döntött-e vagy sem. Most éppen vegetálnak, de szerintem ez jó előjel.dzsi91 írta: Kicsit olyan mintha néhányan azért nem értenék Zidane miért is játssza ezt a csapattal mert pont olyan korlátoltak mint a keretünk.
Elég egyszerű a story pedig. Cr után stadion építés aztán majd jön bappe,addig Zidane a túlélésért küzd. Nem csapatot épít vagy ilyesmi,próbálja a tűzközelben tartani a klubot amíg megnem érkezik a felmentősereg. És tüzközelben előbb maradsz 100 éves exbajnokokkal mint 18 évesekkel. Ezért vannak néha az öregek előnyben részesítve. Na persze ha fiataljaink nem zs kategóriások lennének akkor nyilván kiszorítanák az öregeket de nem.
Hazardal még baszók is lehettünk volna de ez van.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. október 3., szombat 15:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 3., szombat 10:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 3., szombat 10:28
Mert Fati, meg Messi, meg mi nem igazolunk.___Samy___ írta: Az első CR nélküli szezonnal a második felen szállt be. Ebből a szezonból lement 3 meccs. Az első teljes szezonját meg behúzta. Nem értem ez miért annyira siralmas.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. október 3., szombat 9:48
HozzászólásSzerző: b3tman » 2020. október 2., péntek 19:08
___Samy___ írta: Egy Ceronaldo nélkül nyertünk bajnokságot. A korábbi, lojunk egy góllal többet taktikát feladta a hurkale támadósor miatt arra, hogy ne kapjunk gólt. Szerintem ezért nem lehet őt elővenni, mert eddig mindent ZZ-t igazolja.
Az egyetlen épkézláb, minőségi támadónk az Benzema. Így nehéz is szép játékot várni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. október 2., péntek 18:33
mar bocs, de ez szerintem oltari nagy tulzas.MorataMartin írta: Az az igazság, hogyha nem Zidane, hanem egy Benítez, vagy Lopótök féle edzőnk lenne ezzel a kerettel, kb az Európa-ligáért küzdenénk.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 2., péntek 17:34
Nem gaz, de szerintem egyebkent nincs. Ha legalabb egyvalaki felerne ott elol Benzemahoz, de nem. Egyebkent ha Jovic elkapna a fonalat (oriasi felteteles mod), akkor azt mondanam, hogy na, igen, van tobb. Mert ha lenne elol meg egy veszelyes ember, az taptalajt biztositana talan a ket brazil suhancnak is. De egy pillanatig nem csodalkozom, hogy ZZ melyen legbelul ugy all hozza, hogy Benzema vagy Ramos villanjon es hozzuk le kapott gol nelkul.b3tman írta:Sry nem is rad ertettem, hanem hogy altalanossagban vedik Zidanet es a keretre fogjuk ha valami szar, azt mondvan nincs tobb ebben a keretben. Bizos ez?Faust írta: En nem vedtem ZZ-t, de attol meg ez a teny. Nyilvan nem szamolt azzal tavaly nyaron, hogy Hazard egy kurva nagy loszart sem fog erni, es hogy igazolni sem lehet a korona miatt. Ilyen szeleburdi felfocista Viniciusokkal es Rodrygokkal, kiegeszitve az alibi Asensioval ennyit lehet elerni. Az a szornyu, hogy meg ilyen kioregedo kerettel is masszivabbak lehetnenk, ha nem lennenek ennyire szukosek a lehetosegek.
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 2., péntek 17:19
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. október 2., péntek 17:02
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem