Aranylabda
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Re: Aranylabda
Mondjuk Marcinak pont, hogy megkérdőjelezhetetlen helye van ott.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Meg az is hogy Marci rajta van. Imádom a brazilt de naRealista24 írta: Meglepő hogy Dani Alves nincs a listán.
....
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Kahn, Zubizarreta, Santamaría, Nesta stb.
Csak újabb vitaalap ez, nem több.
Csak újabb vitaalap ez, nem több.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meglepő hogy Dani Alves nincs a listán.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
biztos nem RamosRemy írta: Csak kíváncsiságból 2 haveri csoportba is beraktam ezt a listát és tippeljetek, hogy kinek a nevén akadtak ki.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak kíváncsiságból 2 haveri csoportba is beraktam ezt a listát és tippeljetek, hogy kinek a nevén akadtak ki.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
France Football dream team nominees top10:
Goalkeepers: Yachine, Banks, Zoff, Sepp Maier, Nkono, Schmeichel, van der Sar, Buffon, Casillas, Neuer
Centre backs: Moore, Beckenbauer, Baresi, Scirea, Passarella, Koeman, Sammer, Desailly, Cannavaro, Ramos
Right backs: Djalma Santos, Carlos Alberto, Suurbier, Vogts, Gentile, Kaltz, Bergomi, Cafu, Thuram, Lahm
Left backs: Nilton Santos, Facchetti, Krol, Breitner, Junior, Cabrini, Brehme, Maldini, Roberto Carlos, Marcelo
Goalkeepers: Yachine, Banks, Zoff, Sepp Maier, Nkono, Schmeichel, van der Sar, Buffon, Casillas, Neuer
Centre backs: Moore, Beckenbauer, Baresi, Scirea, Passarella, Koeman, Sammer, Desailly, Cannavaro, Ramos
Right backs: Djalma Santos, Carlos Alberto, Suurbier, Vogts, Gentile, Kaltz, Bergomi, Cafu, Thuram, Lahm
Left backs: Nilton Santos, Facchetti, Krol, Breitner, Junior, Cabrini, Brehme, Maldini, Roberto Carlos, Marcelo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Top10:Pad'em írta: UEFA Men's Player of the Year nominees:
Robert Lewandowski
Kevin De Bruyne
Manuel Neuer
2010 óta először nincs CR v Messi
4) Lionel Messi & Neymar
6) Thomas Muller
7) Kylian Mbappe
8) Thiago Alcantara
9) Joshua Kimmich
10) Cristiano Ronaldo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
UEFA Men's Player of the Year nominees:
Robert Lewandowski
Kevin De Bruyne
Manuel Neuer
Robert Lewandowski
Kevin De Bruyne
Manuel Neuer
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
De mi volt igazából a problémád pl a barca elleni teljesítményével? Első gólnál parádésan letette Toto-nak a labdát, a 4. gólnál labdát szerzett a sarokban, amiből jött a gól, ahogy a 7. gólnál is, mellé lőtt is egyet magának. 4 gólban vastagon benne volt, veszélyes volt, és mezőnyben sem volt rossz.Realista24 írta:Én továbbra is három meccsről beszéltem, csak ebben a topicban.Süti írta: Értem amit írsz, csak a koncepcióval nehéz vitatkozni. Év legjobb játékosa, ez az Aranylabda.
Lyon ellen is 3 gólból kettőben benne volt. Ha mást se csinált volna, se lehet megszólni, igazából, pláne nem egy BL elődöntőben.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én továbbra is három meccsről beszéltem, csak ebben a topicban.Süti írta: Értem amit írsz, csak a koncepcióval nehéz vitatkozni. Év legjobb játékosa, ez az Aranylabda.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ezt az unalmas, hülye közhelyet legalább madridomon nem akarom látni.b3tman írta:
Ha Messi vagy Ronaldo eri el ezt akkor a dij ezeven is kiosztasra kerul.......
Messi és Ronaldo nem azért kaptak egy halom aranylabdát, mert a csúnya gonosz uefa és
a francefootball összeesküdött, hanem azért, mert ez a kettő a gyengébb idényében is letett 50+ gólt, halmozta a trófeákat és mérföldekkel volt jobb a harmadik, negyedik helyezetteknél.
Pont fordítva gondolom. Griezmann, Buffon, de még Modric is nagyrészt azért kapott akkora kampányt és hátszelet, mert a szavazóknak már a töke tele volt azzal, hogy mindig a nagy páros valamelyike kapja az aranybogyót.
A lengyel idény teljesen megérdemelné, de ez teljesen más történet.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Egy percig se kérdés hogy megérdemli.
Felőlem mondhatja bárki hogy nem aranylabdás teljesítmény amit lehozott. Bár számomra ez a kifejezés kicsit se egzakt, de mindegy.
Még el is fogadom, csak akkor tessék megnevezni azt a játékost aki viszont jobb volt nála és mindenkinél, mert nem tudom ki miatt ne érdemelné meg Lewa, ki az aki a teljesítményével őt is felülmúlta?
Korábban simán elfogadtam hogy nem akarják kiosztani idén az aranylabdát, mert a francia játékosok hátrányosan érintettek a lezárt bajnokság és az ebből fakadó kevesebb lehetőség miatt. Nem pláne ha még BL-t is nyert volna a PSG.
Viszont azóta volt jónéhány mérkőzés, lezárult minden. És visszatekintve az egész szezonra, nem tartom egyik francia játékost a közelében sem Lewának, nyugodt lelkiismerettel odaadhatnák neki az aranylabdát.
Felőlem mondhatja bárki hogy nem aranylabdás teljesítmény amit lehozott. Bár számomra ez a kifejezés kicsit se egzakt, de mindegy.
Még el is fogadom, csak akkor tessék megnevezni azt a játékost aki viszont jobb volt nála és mindenkinél, mert nem tudom ki miatt ne érdemelné meg Lewa, ki az aki a teljesítményével őt is felülmúlta?
Korábban simán elfogadtam hogy nem akarják kiosztani idén az aranylabdát, mert a francia játékosok hátrányosan érintettek a lezárt bajnokság és az ebből fakadó kevesebb lehetőség miatt. Nem pláne ha még BL-t is nyert volna a PSG.
Viszont azóta volt jónéhány mérkőzés, lezárult minden. És visszatekintve az egész szezonra, nem tartom egyik francia játékost a közelében sem Lewának, nyugodt lelkiismerettel odaadhatnák neki az aranylabdát.
Azert mar csak emiatt is o erdemli:
Robert Lewandowski az első labdarúgó, aki egy idényben úgy triplázott klubjával (BEK/BL, bajnoki cím, hazai kupagyőzelem), hogy mind a három sorozatban gólkirályi címet szerzett. A 32 éves lengyel csatár 34-szer talált be a Bundesligában, 15-ször a Bajnokok Ligájában, s 6 alkalommal volt eredményes a Német Kupában.
Robert Lewandowski az első labdarúgó, aki egy idényben úgy triplázott klubjával (BEK/BL, bajnoki cím, hazai kupagyőzelem), hogy mind a három sorozatban gólkirályi címet szerzett. A 32 éves lengyel csatár 34-szer talált be a Bundesligában, 15-ször a Bajnokok Ligájában, s 6 alkalommal volt eredményes a Német Kupában.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meg amugy is teljesen mas kavehaz a ketto, sosem ertem minek vegyitenek.
egy khv-t is baromi nehez osszehasonlitani egy szelsovel, de egy kapust szerintem total lehetetlen.
egy khv-t is baromi nehez osszehasonlitani egy szelsovel, de egy kapust szerintem total lehetetlen.
Neuer valóban jó volt, nélküle nem triplázott volna a Bayern ez biztos... de Aranylabdát nem arra adnak, hogy valaki mit nyújt a Bl elődöntőben meg a döntőben.wZoLee7 írta: Nalam a play offban sokkal inkabb Neuer volt az aranylabda szint, de Lewa is megerdemelten kapna. Mivel senki nem kapja iden, teljesen mind1

- ateeemadrid
Teljesen jogosan lehetnek felháborodva, akárki akármit mondd. Egy triplázó csapat húzóembere volt, beteg statokkal, nem tudom ceremónia nélkül miért nem lehetett odaadni neki.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ez a felvetes számomra is egy picit fura. És azt adom, hogy ha csak ezt a három meccset nézem nem Lewa kapna az aranylasztit, bar szerintem így is nagyon sokat adott a csapat játékához. Viszont az azért elég kiemelkedő, hogy lőtt 15 golt a BL ben, golkiraly, csak CR tudott ennél több golt lőni, német gólkiraly. Kétség kívül ez azért egy aranylabdas szezon, teljesen megérdemelten.
Sokan emlegetitek Neuert, max a döntő MVP je cimet vihetne el, ott kiemelkedőt nyújtott, de az előtte lévő mwccsken viszont ő sem nyújtott semmi extrát.
Sokan emlegetitek Neuert, max a döntő MVP je cimet vihetne el, ott kiemelkedőt nyújtott, de az előtte lévő mwccsken viszont ő sem nyújtott semmi extrát.