Jesé Rodriguez - 20

Archívum
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Jesé Rodriguez - 20

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 23., szerda 10:17

MyStiQ írta: Nyilván jót tenne neki, ha minél többet játszana, de nekem ne mondja senki azt, hogy nem tud eltanulni ezt-azt egy Cristiano Ronaldo, Bale, Di María hármastól az edzéseken is.
Igen, és én ezért nem akartam, hogy kölcsönbe menjen, mert hiába játszik többet egy másik csapatnál, azért nem mindegy, hogy kikkel vagy körülvéve, kitől tanulsz, és milyen iramban tolod az edzést.

Lutri az egész.

Annyi dolga van, hogy amikor megkapja a lehetőséget, akkor odategye magát. Eddig ez sikerül neki, mert rendre jól áll be. Most is, ha nem Willy van a kapuban, akkor ha gólja nem is, de gólpassza simán lehetett volna, mind a kettő nagyon közel volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. október 23., szerda 9:58

Morata igenis jó volt a Malaga ellen
Nekem is tetszett, amit csinált, de ilyenkor úgy szívesen agyonütném a kint ülő barmokat, illetve egy-két facebookos megmondóembert. Benzema UGYANEZT csinálta minden meccsén. Volt, ahol sokszor került helyzetbe, volt, ahol kevesebbszer, de MINDIG visszajárt védekezni, MINDIG baromi sokat futott és melózott, hogy a csapatnak jobb legyen. Aztán az egyiket fütyülik, a másikat meg éltetik.

Jesé meg jó gyerek, de R.M.C.F-nek igaza van. Felesleges még túl sokat várni tőle. Ki kell várnia a sorát. Nyilván jót tenne neki, ha minél többet játszana, de nekem ne mondja senki azt, hogy nem tud eltanulni ezt-azt egy Cristiano Ronaldo, Bale, Di María hármastól az edzéseken is. Nehéz helyzetben van, de ha akkora tehetség és akkora madridista, illetve itt akar befutni, akkor ki fogja várni a sorát.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. október 23., szerda 9:26

Morata igenis jó volt a Malaga ellen, ahogyan Jesé is marha jól állt be. Alig várom már a kupameccset, ahol remélem Jesé kezdőként kap majd lehetőséget. Milyen paszt nyomott már a Malaga ellen Ronaldónak! :) http://www.youtube.com/watch?v=urdy_Rc9vko

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 22., kedd 21:45

Oké,ügyes kölök,én mellette vagyok,de azért ne tegyünk rá nagy terhet....szépen lassan épitsük be,ráér nem? Ha nem akkor húzzon a pi****ba. Ha ráér,mert EZT akarja,akkor idén játszani fog még 12 meccsen cserként,majd jövőre 24-en,utána meg 36on.....kell több?
Nem. Ja,és ne felejtse el megmutatni hogy miért is kellene többet játszania.

A labdavesztéseit meg csökkentse,de csak a passzterületen,ha egy vs egy kell,akkor fa****mat,menjen nekik,nem baj ha téveszt,mert AZ BENNE VAN. Aki nem vállal,az nem is vét.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 22., kedd 15:22

dannen írta:jeséről nincs valahol több kép a tegnapi meccsről vagy előtte? ahogy láttam új haja van azt szeretném jobban lecsekkolni de nem nagyon találok képet :(
az edzésképek között is találsz róla képeket
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. október 21., hétfő 13:48

dannen írta:jeséről nincs valahol több kép a tegnapi meccsről vagy előtte? ahogy láttam új haja van azt szeretném jobban lecsekkolni de nem nagyon találok képet :(
http://madridom.hu/img/2013/10/realmal_02.jpg

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 21., hétfő 0:35

korábban volt egy hír róla, hogy Seba Fernandez komolyabb sérülése miatt a Rayo szeretné Jesét (de ennek a lehetőségét állítólag a Real egyből el is utasította). Ha a télig nem változik a helyzete, akkor talán jó lenne gy fél évre kölcsönadni őt valahova.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 21., hétfő 0:07

Matt009 írta: Egyébiránt én is megpróbálnám, hátha nyújt annyit, amennyit mi azon a poszton összjátékban elvárunk.
Szerintem is menne neki, és mi is ezen a poszton vagyunk talán a legkevésbé megkötve. Aztán azt se bánnám, ha egy-két évre visszavásárlási opcióval kipróbálná magát egy jobbfajta angol csapatban. A Malaga viszont kevés lehet...nem tudom. Az biztos, hogy a legrosszabbul akkor jár (és járunk), ha marad, és nem játszik.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 20., vasárnap 18:02

___Samy___ írta:hát szerintem meg nem is szélső
ebben a rendszerben, amit egy csatárnak a gólszerzés mellett leginkább csinálnia kell, arra szerintem megfelelne
nálam fordítva lenne a jelenlegi morata-jesé helyzet
Egyébiránt én is megpróbálnám, hátha nyújt annyit, amennyit mi azon a poszton összjátékban elvárunk.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 20., vasárnap 16:51

hát szerintem meg nem is szélső
ebben a rendszerben, amit egy csatárnak a gólszerzés mellett leginkább csinálnia kell, arra szerintem megfelelne
nálam fordítva lenne a jelenlegi morata-jesé helyzet
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 20., vasárnap 16:47

___Samy___ írta:még mindig nem értem, hogy hogyan játszott ilyen keveset eddig
tegnap is mikor beállt, nagyon érezte a bugit, látszik, hogy jól passzolna ebbe a felfogásba, de inkább moratát erőlteti ancelotti :kivagyhe:
Jesé nem csatár, Morata igen. Morata Benzema első számú helyettese a posztja miatt.
Meg a ligában is mindig, amikor csak lehet
Mikor lehet? Mert csicska csapatunk van, és nem tudunk meccset lerendezni a félidő végéig, vagy legalább a 0. percig, ha meg nem vezetünk legalább 2 góllal, akkor betenni kockázat. Mellesleg ha Bale jó formában lesz, akkor kellenek a percek DM-nek is, Illarának is, Moaratanak is, hopp meg is van a 3 cserénk, és akkor még Xabival nem is számoltunk...

Persze egyébként mindkettőtöknek igazatok van, csak Ancelotti van nehéz helyzetben. Mindenkit játszatnia kellene, de egyszerűen nem tud elég lehetőséget adni. Jesének meg a fejlődéshez nem elegendő 2 meccsenként 10 perc. Akkor inkább adjuk kölcsön.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 20., vasárnap 16:01

Annyira sajnálom, hogy ilyen nagy a konkurencia a posztján. Én még mindig azt mondom, hogy hosszútávon nagyot veszítünk azzal, hogy vettünk most Bale-t egy 100-asért, miközben itt van ő is. Kupában nyomatni kell őt orrba-szájba, 90 perceket. Meg a ligában is mindig, amikor csak lehet.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 20., vasárnap 15:48

először is, egy szóval nem írtam ilyet
másodszor meg ennyit még benzema is lehozott a legrosszabb meccsen, mint amit tegnap morata, és ezt mindenféle elfogultság nélkül mondom

visszatérve jesére, egyszerűen már a mozgásán látszik, hogy mennyivel jobb játékos, sokkal "folyékonyabb" a mozgása, jobban érzi a labdát, meg hogy hová kell tenni a bogyót
egyetlen egy hátránya van moratával szemben, mégpedig a testfelépítése

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 20., vasárnap 15:42

gabo az hogy valaki küzd és nem ismer elveszett labdát -csatárként..- az nem ugyanaz mintha jól játszana.

ha meg morata ilyen amikor jó formában van akkor felejtsük is el.

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. október 20., vasárnap 15:37

___Samy___ írta:még mindig nem értem, hogy hogyan játszott ilyen keveset eddig
tegnap is mikor beállt, nagyon érezte a bugit, látszik, hogy jól passzolna ebbe a felfogásba, de inkább moratát erőlteti ancelotti :kivagyhe:
Ne mond már nekem, hogy Morata szar volt amikor játszott. :)
Tudom Jesé istenkirály és sokkal jobb, mint Morata. De ha egyszer Morata jó formában van, jól játszik, akkor ne legyen már hátrébb a sorban, mint Jesé. Biztos vagyok benne, hogy ő is megkapja majd a lehetőséget.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 20., vasárnap 0:55

még mindig nem értem, hogy hogyan játszott ilyen keveset eddig

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 6., vasárnap 10:10

Gólöröm 3:38-nál :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 5., szombat 23:26

Tényleg nyomathatnák, kupában viszont gyanítom megkapja majd a 90 percet.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 5., szombat 23:23

Ancelotti sok mindent nem lát az a baj. Arbeloa, Khedira, Benzema, Jesé, de még mások is vannak.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 5., szombat 23:21

Azt kell mondanom, hogy nem volt rossz. Sokkal több játékidő kellene neki, mert érzi a bugit, és sokat segíthetne a támadásokban, de sajna Carlo nem nagyon számol vele. Érthetetlen :/
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: