Nagy fogás.

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. október 6., kedd 0:11
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 5., hétfő 19:29
évente lesz annyiDupla D írta:Kizárt ez a 80 ezer font.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. október 5., hétfő 19:27
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. október 5., hétfő 18:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 5., hétfő 17:39
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. október 5., hétfő 16:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 5., hétfő 16:40
Ha ez igaz... Meg is erdemlitek a lehutoketalexoxladjackoxi írta: Update: Gunnersaurus heti 80 ezer fontot keresett. Azért így érthető, mondom szerintem sok szurkoló ingyen is nagyon szívesen felvenné a jelmezt.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. október 5., hétfő 16:36
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. október 5., hétfő 15:23
Szánalmas, biztos marha sok pénzt vitt. Kb. ingyen bárki felvenné azt a jelmezt...'shutterisland írta:valahogy ki kell termelni ozil fizujat.Az Arsenal a járványhelyzet következtében szükségessé váló költségcsökkentés miatt 27 év után elküldte a klub kabalafiguráját, Gunnersaurust „alakító” Jerry Quyt. A klubon belül és a szurkolók körében is rendkívül népszerű Quy 1963 óta szurkol az „ágyúsoknak”.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. október 5., hétfő 12:55
valahogy ki kell termelni ozil fizujat.Az Arsenal a járványhelyzet következtében szükségessé váló költségcsökkentés miatt 27 év után elküldte a klub kabalafiguráját, Gunnersaurust „alakító” Jerry Quyt. A klubon belül és a szurkolók körében is rendkívül népszerű Quy 1963 óta szurkol az „ágyúsoknak”.
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. október 5., hétfő 10:29
Én nem látom azt a meggyengülést. Coutinho epizódszereplő volt, Perisicet Costával simán tudják pótolni, Odri semmit sem játszott, Thiago a nagyobb érvágás, de Roca nagyon jó igazolás. Abban igazad van, hogy a jelentős túlterhelés miatt lehet, hogy kiszámíthatatlanabb lesz a szezon, de az is lehet, hogy pont az erősebb csapatoknak fog ez kedvezni. Az, hogy bárki odaérhet, szintén igaz, de az akkora közhely, amit minden évben el lehet sütni, a BL-ben kiemelkedő esélyes nagyon ritkán van.Steven írta:Ők is meggyengültek bőven + itt a koronavírus miatti sorozatterhelés, illetve bármikor mehet akár 3-4 kulcsjátékos is egyszerre karanténba. Szerintem pont emiatt lesz teljesen kiszámíthatatlan a szezon. Bárki odaérhet, ez még az előző idénynél is keszekuszább lesz.illgner írta: Szerintem nem
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. október 5., hétfő 10:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. október 5., hétfő 9:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 5., hétfő 9:34
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. október 5., hétfő 9:27
Everton vagy a villa még hozhatja.Anthony írta: Idén sem lesz meg a veretlen bajnoki szezon![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. október 5., hétfő 8:47
HozzászólásSzerző: chronic » 2020. október 5., hétfő 8:45
HozzászólásSzerző: Steven » 2020. október 5., hétfő 8:34
Ők is meggyengültek bőven + itt a koronavírus miatti sorozatterhelés, illetve bármikor mehet akár 3-4 kulcsjátékos is egyszerre karanténba. Szerintem pont emiatt lesz teljesen kiszámíthatatlan a szezon. Bárki odaérhet, ez még az előző idénynél is keszekuszább lesz.illgner írta: Szerintem nem, én látom az idei Bayernben is a potenciált. Főleg azért, mert nem nagyon látom a trónkövetelőket. Mégis kitől várható áttörés az idén, a Juvétól, a Citytől, a Barcától, a MU-tól, a Chelsea-tőll? Esetleg tőlünk? Reális esélyük van a duplázásra, mert nagyon legatyásodott a konkurencia.
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. október 5., hétfő 7:35
Szerintem nem, én látom az idei Bayernben is a potenciált. Főleg azért, mert nem nagyon látom a trónkövetelőket. Mégis kitől várható áttörés az idén, a Juvétól, a Citytől, a Barcától, a MU-tól, a Chelsea-tőll? Esetleg tőlünk? Reális esélyük van a duplázásra, mert nagyon legatyásodott a konkurencia.Sierra írta: nincs itt semmi látnivaló kérem. az meg tényleg vicc, hogy mennyien korszakos csapatnak kiáltották ki őket, vicc.mert sikerült megnyerni 30 év után a bajnokságot. az tény, hogy a háromnegyed távig brutál amit lehoztak, de ha 10 év után megnézni vki a bajnoki tabellát, semmi extra. aztán Atlético ellen meg első körben kizúgtak
közük nem volt a címvédéshez, nem hogy a triplához... de ugyanez lesz a Bayernnel is sztem.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem