Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 4., vasárnap 21:21

illgner írta:
Realista24 írta: Persze, mint mindenki. CR is annyira tavozni akart...
Én kívülről nem látok bele ezekbe a folyamatokba. Arra célzol, hogy Raiola kizárólag a saját anyagi érdekeit szem előtt tartva maga dönti el, hogy a kliensei melyik csapathoz igazolnak, mindenféle szakmai vagy egyéb szempont mellőzésével?
Igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. október 4., vasárnap 21:09

Realista24 írta: Persze, mint mindenki. CR is annyira tavozni akart...
Én kívülről nem látok bele ezekbe a folyamatokba. Arra célzol, hogy Raiola kizárólag a saját anyagi érdekeit szem előtt tartva maga dönti el, hogy a kliensei melyik csapathoz igazolnak, mindenféle szakmai vagy egyéb szempont mellőzésével?

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. október 4., vasárnap 20:24

Lewandowski megállt négynél. :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 4., vasárnap 20:07

illgner írta:
Realista24 írta: Itt Raiola dönt, nem a játékos. Ebredjetek fel.
Ebben nem lennék olyan biztos. Néztem Haaland apjával egy interjút, szerintem nagyon professzionálisan képviseli a gyerekét.
Persze, mint mindenki. CR is annyira tavozni akart...
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. október 4., vasárnap 20:06

Realista24 írta: Itt Raiola dönt, nem a játékos. Ebredjetek fel.
Ebben nem lennék olyan biztos. Néztem Haaland apjával egy interjút, szerintem nagyon professzionálisan képviseli a gyerekét.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. október 4., vasárnap 19:55

'shutterisland írta: a bayern 2-0-rol 2-2 a hertha ellen, bar meg van ido es behuzhatjak a meccset.
kezdenek leereszteni. :mrgreen:
Szerdán kőkemény meccset játszottak a Dortmund ellen, a Hertha egész héten erre a meccsre készült, nem csoda, hogy kínkeserves meccset játszottak. De még így is vágtak egy négyest.

Lewa meg elképesztő, ahogy öregszik, úgy lesz egyre jobb.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 4., vasárnap 19:47

Itt Raiola dönt, nem a játékos. Ebredjetek fel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 4., vasárnap 19:45

Pipita írta: Javítsatok ki ha tévedek, de a 75 milliót a BVB fogja kapni. Azon felül még bele kell mennie Pereznek abba, hogy egy Raiola sztárt hoz a csapatba, ami már Pogbánál is bonyolította a helyzetet. Nyugodtan lehet még a 75 millión felül egy jó negyvenest számolni a maffiózónak.

Ha egyszerre el tudjuk hozni Haalandot meg Mbappét, hát, nem szomorkodnék miattuk, na.
Hmm. Igazából Haaland hozzáállásától is függ, hogy nagyot akar akasztani vagy futballozni is. Pogba a legjobb példa erre előtte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. október 4., vasárnap 19:35

a bayern 2-0-rol 2-2 a hertha ellen, bar meg van ido es behuzhatjak a meccset.
kezdenek leereszteni. :mrgreen:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. október 4., vasárnap 14:47

Javítsatok ki ha tévedek, de a 75 milliót a BVB fogja kapni. Azon felül még bele kell mennie Pereznek abba, hogy egy Raiola sztárt hoz a csapatba, ami már Pogbánál is bonyolította a helyzetet. Nyugodtan lehet még a 75 millión felül egy jó negyvenest számolni a maffiózónak.

Ha egyszerre el tudjuk hozni Haalandot meg Mbappét, hát, nem szomorkodnék miattuk, na.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. október 4., vasárnap 13:19

"A 75 millió az biztosnak tűnik, csak nem tudom, hogy 2021-ben vagy 2022-ben lehet aktiválni, és ez nagyon nem mindegy."

szerk.: utánanéztem, elvileg már a télen ki lehet vásárolni.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. október 4., vasárnap 13:09

reeed_ati írta: Haalandra meg azt írtátok, 75ért hozható, nem kell itt licitháborúba belemenni, meg kell kérdezni, hogy akar-e Bappéval, meg Odegaard-al focózni évi 10millióért?
Ha igen, akkor szépen letesszük a 75-öt, ami a szerződésében szerepel, ha meg a pénz a fontosabb neki, akkor mehet valami arab csapatba..
A 75 millió az biztosnak tűnik, csak nem tudom, hogy 2021-ben vagy 2022-ben lehet aktiválni, és ez nagyon nem mindegy.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2020. október 4., vasárnap 12:46

Kerlon írta:
Marky írta: Az a durva az egészben, hogy olyan higgadtan fejezi be az akciókat, mint egy 30 éves, pályája csúcsán lévő klasszis. Az elképesztő fizikai paraméterek hihetetlen mentális erővel párosulnak. Egy klubváltás után gyakorlatilag ott folytatja, ahol abbahagyta. Korai még bármit is kijelenteni, de Mbappenál jelenleg hasznosabb a srác.
MIért lenne hasznosabb? :lol: De tényleg? Egyelőre a Dortmund csak a szokásos, papírformát hozzá.
Miért a francia mit csinál a PSG-vel? Szokásos papírformát...
"If you don't like your destiny, don't accept it."

dennson

HozzászólásSzerző: dennson » 2020. október 4., vasárnap 12:30

kiserik írta:
Kerlon írta:

Tobb golt lo.
Amúgy Mbappe megragadt, ez látszik sajnos.

Emiatt hasznosabb. Haaland elment egy erősebb bajnokságba, ahol tudja hozni magát, ergó fejlődik. Mbappe maradt ugyan abban a bajnokságban, és stagnál. Jelenleg semmi nem utal arra, hogy ennél több lenne benne, csak a kora.

Ui: jaaaj, majd el felejtettem :lol: :mrgreen:
Minden egyes perc, amit a bulibáró mellett tölt negatív hatással van a játékára. Ha kikerül az "árnyékából" egyből vissza is kerülhet a helyes útra.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 4., vasárnap 12:26

Kerlon írta:
oroszisti írta:

MIért lenne hasznosabb? :lol: De tényleg? Egyelőre a Dortmund csak a szokásos, papírformát hozzá.
Tobb golt lo.
[/quote]

Emiatt hasznosabb. Haaland elment egy erősebb bajnokságba, ahol tudja hozni magát, ergó fejlődik. Mbappe maradt ugyan abban a bajnokságban, és stagnál. Jelenleg semmi nem utal arra, hogy ennél több lenne benne, csak a kora.

Ui: jaaaj, majd el felejtettem :lol: :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. október 4., vasárnap 12:14

illgner írta:
reeed_ati írta: Nekem mindegy melyik jön, az egyik 30gólt termelt, a másik 44-et az előző szezonban.
Ha nálunk csak a felét hozzák ennek, már elégedett lennék, főleg úgy, hogy elől eddig van egy szem Benzemánk, meg egy Ramosunk.. +Vini :mrgreen:
Ha meg azt nézzük, hogy Benz sem lesz már fiatalabb, akkor ott vagyunk, hogy mindkettőre szükség lehet.
Azért az nekem nem tűnik reális opciónak, hogy sikerüljön elhozni a világ két legjobb csatárát. Nemcsak azért, mert ez kb. 250 millióba fájna, hanem azért is, mert lesz konkurencia bőven a piacon.
Nyilván nem vagyok naiv, hogy mindenki ide akar igazolni..
De Bappé egyelőre nem hosszabbított és nála sokszor lehetett olvasni, hogy tényleg madridba akar igazolni+ ugye elég komoly francia mag van a csapatban, ez sem lehet utolsó szempont neki..
Ha hozzánk akar jönni és nem hosszabbít majd, akkor kényszerhelyzetben a psg, 100körül oda kell, hogy adják, mert 1év múlva ingyen jöhetne..

Haalandra meg azt írtátok, 75ért hozható, nem kell itt licitháborúba belemenni, meg kell kérdezni, hogy akar-e Bappéval, meg Odegaard-al focózni évi 10millióért?
Ha igen, akkor szépen letesszük a 75-öt, ami a szerződésében szerepel, ha meg a pénz a fontosabb neki, akkor mehet valami arab csapatba..

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2020. október 4., vasárnap 12:10

Kerlon írta:
oroszisti írta:

Tobb golt lo.
Immobile még többet lőtt, attól még nem róla beszélünk... Nem véletlenúl.
[/quote]

Az a vicces hogy nem lott tobbet, ha mondjuk a tavalyi szezont nezzuk. Egyertelmuen Mbappe parti vagyok en is, de az egyik 75 millio a masik meg kitudja mennyi. De a legjobb megoldas az lenne, ha mindketto itt kotne ki.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. október 4., vasárnap 11:58

reeed_ati írta: Nekem mindegy melyik jön, az egyik 30gólt termelt, a másik 44-et az előző szezonban.
Ha nálunk csak a felét hozzák ennek, már elégedett lennék, főleg úgy, hogy elől eddig van egy szem Benzemánk, meg egy Ramosunk.. +Vini :mrgreen:
Ha meg azt nézzük, hogy Benz sem lesz már fiatalabb, akkor ott vagyunk, hogy mindkettőre szükség lehet.
Azért az nekem nem tűnik reális opciónak, hogy sikerüljön elhozni a világ két legjobb csatárát. Nemcsak azért, mert ez kb. 250 millióba fájna, hanem azért is, mert lesz konkurencia bőven a piacon.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. október 4., vasárnap 11:53

Immobile lőtt kb. 15 gólt büntetőből, Haaland meg nullát a Dortmundban. Azonkívül az olasz az EL-ben lőtt két gólt, a norvégnak meg 10 gólja volt a BL-ben. Szerintem a Bundes erősebb bajnokság mint a francia, illetve nem szerintem, hanem minden objektív mérőszám szerint. Mbappénak már rég le kellett volna lépnie onnan, ha komolyan gondolja, hogy ő a világ egyik legjobbja akar lenni, mert ott nem tud fejlődni.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. október 4., vasárnap 11:53

Nekem mindegy melyik jön, az egyik 30gólt termelt, a másik 44-et az előző szezonban.

Vissza: