ziro4vr írta:
Nagyon jók a statjai, és a mai kevés normális és igazán gyilkos ösztönű csatáros világban jól mutat, de semmi olyat nem tud, amiről kár lenne lemaradni, vagy nem fogja tudni pár gyerek a közeljövőben. Erre fog menni több elit akadémia is hogy ilyenek kipotyogjanak, ki is fognak.
Ezzel azért vitatkoznék. Én még nem láttam 19 éves gyereket így berobbanni a világ elitfutballjában, ráadásul középcsatár poszton, ahol talán a legnehezebb bizonyítani, hiszen itt nem elég jól játszani, itt gólokat kell lőni. Elképesztően gyors, pláne a magasságához képest, jól tartja meg a labdákat, az összjátékhoz is van esze, a 16-on belül nagyon jól mozog el a védőktől és robban be a beadásokra, talán a fejjátéka az, ami még kívánnivalót hagy maga után. Szerintem jelenleg támadóposzton toronymagasan kiemelkedik nemcsak a korosztályában, de úgy általában az egész nemzetközi mezőnyben is. Olyan erényei vannak, amelyeket nem lehet semmilyen akadémián kitenyészteni, mert ezek veleszületett képességek. Nem lennék meglepődve, ha az idén már simán gólkirály lenne a Bundesben.
Én már látom lelki szemeim előtt, ahogy a Bayern valamilyen csellel két év múlva elszipkázza Európa elől a fiút