Nem egy meccset néztünk....Pont, hogy rendre remekül nyúl bele a meccsekbe :lol:

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 21., hétfő 17:32
Nem egy meccset néztünk....Pont, hogy rendre remekül nyúl bele a meccsekbe :lol:
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 21., hétfő 17:25
Pont, hogy rendre remekül nyúl bele a meccsekbemorientes írta:Ez igaz,ettől függetlenül viszont sokszor elcseréli magát,vagy egyáltalán nem akkor cserèl mikor kell
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 21., hétfő 17:18
Ez igaz,ettől függetlenül viszont sokszor elcseréli magát,vagy egyáltalán nem akkor cserèl mikor kell...nem véletlen hogy 2 év alatt egyszer sem sikerült a BL hely,még Bale-el sem,a jóöreg Harryval viszont sikerült...AVB-ben, szerintem egyáltalán nem gyenge láncszem, tavaly is gyakorlatilag ő "találta ki" Bale új szerepkörét,
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 21., hétfő 14:53
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 21., hétfő 14:31
Mondom, hogy nem én voltam.BBarni írta:Jól áll a szavazás, GT tipszmikszűté?Mi az a 1 szavazat a csirkéken?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. október 21., hétfő 14:30
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 21., hétfő 14:00
Ezeket én is olvasgatom, azért túlzás ennyire egyértelműen kijelenteni, hogy ő Bale utódja, meg hasonlók, de tény, hogy idén a legjobb játékosunk nagyjából. Bőven túlteljesítette az elvárásaimat, tavaly figyeltem a QPR-ben, nem játszott rosszul, örültem is, hogy visszajött, mondom, kiegészítő emberkének tökéletes lesz - erre majdhogynem betonbiztos helye van a kezdőben hetek óta, miközben olyan játékosok üldögélnek a padon, mint Lamela, Holtby vagy éppen Chadli.morientes írta:Igen,egyre erősödnek a hangok,hogy megtalálták azt az arcot aki kitölti az űrt amit Bale hagyott.Egyébként jól is erősített a spurs,de azért játékban van hova fejlődni még,ha tegnap az elején a villa helyzetei bemennek akkor lehetett volna gond....mondjuk a fociba nincsen ha...
Egyébként a londoniaknál én AvB-t érzem a leggyengébb láncszemnek,elég műanyag a pali,nagyobb a füstje mint a lángja....túl van ő picit értékelve....
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 21., hétfő 12:12
Igen,egyre erősödnek a hangok,hogy megtalálták azt az arcot aki kitölti az űrt amit Bale hagyott.Egyébként jól is erősített a spurs,de azért játékban van hova fejlődni még,ha tegnap az elején a villa helyzetei bemennek akkor lehetett volna gond....mondjuk a fociba nincsen ha...A Spurs-meccsen meg 2-0 lett a végeredmény, a WhoScored szerint is Townsend a meccs legjobbja, elképesztő, mit művelt megint.![]()
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. október 20., vasárnap 19:49
Jah igen kifelejtettem a legjobb játékosunkat.GT37 írta:Ramsey?![]()
A Spurs-meccsen meg 2-0 lett a végeredmény, a WhoScored szerint is Townsend a meccs legjobbja, elképesztő, mit művelt megint.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 20., vasárnap 19:48
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. október 20., vasárnap 19:45
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 20., vasárnap 19:42
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 20., vasárnap 19:20
Mert mindenki a jelent nézi. Az Arsenal túl vékony kerettel rendelkezik a bajnoksághoz. Özil se fog egész szezonban villogni.Az eb-n már a szezon elején kitették a szavazást (no offense), 108 szavazat közül csak nyolc mondott Arsenal sikert, itt jelenleg vezet
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 20., vasárnap 19:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 20., vasárnap 18:40
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 20., vasárnap 16:43
már most is van: Diaby, Walcott, Poldi, Ox, fiatal francia csatár Sanogo.nmate írta:ha nem lesznek sérülések,
kizárt. hosszú távon nem lehetnek jók. a kezdőjük nagyon jó, de a pad nem az igazi. mi van ha kidől Giroud? lesz egy Bendtner. szóval ahogy idény előtt is írtam, ez most a City-Chelsea között dől el. és továbbra is tartom, hogy a MU nem lesz a top4ben benne.Remy írta:Nincs kérdés... idén az Arsenal behúzza a bajnokságot. Szépen fociznak, eredményesen, a pad is erős. Ennyi elég a bajnoksághoz idén.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. október 20., vasárnap 16:24
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 20., vasárnap 15:37
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. október 20., vasárnap 15:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 20., vasárnap 14:49
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem