Ettől függetlenül a Mbappé üzletbe bevonni az évszázad biznisze lenne Pereztől

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. október 10., szombat 10:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. október 10., szombat 0:31
kihagyott helyzetekből szerintem összelehet rakni azt a 10 részes dokutRealista24 írta: Kerlon komam.
Haverod egy tíz részes dokuval jön az életéről Instán![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. október 9., péntek 11:28
Kerlonnak osszedobjuk a diszdobozos limited editontRealista24 írta: Kerlon komam.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 8., csütörtök 22:52
Barátom, addig bosszantasz itt, míg egyszer csak megjelenek nálad és egy samsung VR-t a fejedre szigetelőszalagozok és egy héten át vini instákat vetítek neked.Kerlon írta: Micsoda aberacio kell ahhoz, hogy valaki ilyenre vetemedjen. Marmint, hogy Vinit nezegesse.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 8., csütörtök 22:36
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 8., csütörtök 22:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 8., csütörtök 22:16
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. október 8., csütörtök 21:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 8., csütörtök 21:51
Micsoda elet lehet az, amit mar 20 evesen be kell mutatni.Realista24 írta: Kerlon komam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 8., csütörtök 21:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 5., hétfő 10:33
Tanult a példaképétől.kiserik írta: 4 forduló után a cula vezeti a házi góllövőlistát...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 5., hétfő 9:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 4., vasárnap 23:32
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. október 4., vasárnap 21:38
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. október 2., péntek 11:03
A tehetségén szerintem lehetne vitázni mert akkor nem kellene neki egy rakat dolgot megtanulni mint mondjuk kapura lőni. A többi melo, alázat az stimmel. A másik dolog hogy ha érte nem 40 millat szurkolt volna le a klub hanem mondjuk 2-őt több mint valószínű már kölcsönben lenne vagy eladva, csak hát nagy volt befektetés és ezért nyomni kell hátha focista lesz belőle. Amúgy a legjobb forgatókönyv szerintem is az ha sikerül majd jóárasítva bevonni egy dealbe (mondjuk Mbappe). Nagyot kell fejlődnie hogy hosszabb távon ő meghatározó játékos legyen a Real Madridban. Másrészt nem ő tehet arról hogy ide hozták és olyan siralmas a keret hogy simán lehetőséghez jut, ezért nem is tudok haragudni rá. Próbálkozik az is valami. Viszont a körülmények sem tudják álcázni legalábbis nekem azt hogy ő ide hosszabb távon kevés. Jelenleg ha nincs ló jó a szamár effektust kell "élvezzük".kiserik írta:Gyakorlatilag az is. Egy tradicionális mezkiosztású csapatban 20-as, csere ember. Egy tehetséges fiatal játékos, akiben láttak, látnak annyit, hogy a csapatnál tartsák mint kiegészítő játékost. Az, hogy mi lesz belőle (eladás, örök csere szerep, fejlődés, aranylabdawZoLee7 írta: Ha van eszünk úgy is bevonjuk az MBappe üzletbe. Úgy is a Neymar féle PSG vonal illene neki, az ilyen swag yolo stílus amit úgy imád![]()
Kerlonnak abban igaza van, hogy hatalmas hiányosságai vannak, amiket nem fog megtanulni. Én tartom, hogy ha Rodrygo ennyi lehetőséget kapna a baloson, jobb teljesítményt tenne le, nem is értem miért nem kapta meg, mert indoklásnak az, hogy a kettő balszélsőből Ő az aki jobban tolja jobb oldalon nagyon karrier gyilkos. Aztán itt van nekünk Asensio aki egyik oldalon sem tud játszani![]()
Vinicius lehet egy remek beugró ember, egy jó csere, és van olyan ellenfél akik ellen kezdhet is, de 1-2 éven belül bekell vonni valami üzletbe) majd kiderül idővel. Amit most látunk, hogy a munka, az akarás, a tisztelet, az alázat és a tehetség (igen, ez is, máskülönben a Real Madrid közelében nem lehetne) az mind megvan. Az meg ne az ő szégyene legyen már, hogy elköltött 100 milliók ide (Bale-t is ide veszem), spanyol őstehetségek oda, CR utáni éra top2-es szélsője a csapatnak ez a kiegészítő, cserejátékos. Mert az. Azon lehet vitázni, hogy melyik brazil a jobb, de ez a két cseregyerek túl nagy falat egy Balenek, egy Hazardnak egy Asensionak és nem feltétlenül azért, mert olyan hű de penge játékosok...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 2., péntek 8:58
Gyakorlatilag az is. Egy tradicionális mezkiosztású csapatban 20-as, csere ember. Egy tehetséges fiatal játékos, akiben láttak, látnak annyit, hogy a csapatnál tartsák mint kiegészítő játékost. Az, hogy mi lesz belőle (eladás, örök csere szerep, fejlődés, aranylabdawZoLee7 írta: Ha van eszünk úgy is bevonjuk az MBappe üzletbe. Úgy is a Neymar féle PSG vonal illene neki, az ilyen swag yolo stílus amit úgy imád![]()
Kerlonnak abban igaza van, hogy hatalmas hiányosságai vannak, amiket nem fog megtanulni. Én tartom, hogy ha Rodrygo ennyi lehetőséget kapna a baloson, jobb teljesítményt tenne le, nem is értem miért nem kapta meg, mert indoklásnak az, hogy a kettő balszélsőből Ő az aki jobban tolja jobb oldalon nagyon karrier gyilkos. Aztán itt van nekünk Asensio aki egyik oldalon sem tud játszani![]()
Vinicius lehet egy remek beugró ember, egy jó csere, és van olyan ellenfél akik ellen kezdhet is, de 1-2 éven belül bekell vonni valami üzletbe
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 2., péntek 8:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 2., péntek 7:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 2., péntek 7:52
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. október 2., péntek 7:47
Engem nem erdekelsz kulonoskeppen mint jelenség, ugyanúgy olvasom a te hozzászolasaid is, mint mindenki másét. Az meg hogy visszaugatsz nem gond, nem túl érzékeny a lelkem ilyen szempontból, bar jobban örülnék ha nem ugatas lenne hanem érdemi gondolat.Kerlon írta:
Ne csak nezz, lass is, aztan utana imadkozzunk, hogy eljusson az agyadig
Hat akkor hajra?
(Eljut az agyamig a mondadod, de a fele igaz, a masik fele meg a kepzeleted, de gondolom az en mondadom nem jutott el melyebbre, csak a csunya rossz Kerlon -akibe belealltal- visszaugatott)
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem