Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. október 10., szombat 10:25

Egyébként viccen kívül, már kezdem azt hinni, hogy az viszi előre, hogy ennyire butácska :mrgreen: Fel sem fogja ugyanis, hogy mekkora teher van rajta itt, mert poénra vesz mindent és el is hitetik vele az ügynökei, hogy milyen jó, ami meg plusz önbizalmat ad neki :mrgreen:

Ettől függetlenül a Mbappé üzletbe bevonni az évszázad biznisze lenne Pereztől :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. október 10., szombat 0:31

Realista24 írta: Kerlon komam.
Haverod egy tíz részes dokuval jön az életéről Instán :kalapos:
kihagyott helyzetekből szerintem összelehet rakni azt a 10 részes dokut :D amúgy most vinidzsítől függetlenül szánalmas amerre megy a világ,hogy tényleg ilyen taknyokról meg semmit el nem ért arcokról dokukat csinálnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. október 9., péntek 11:28

Kerlonnak osszedobjuk a diszdobozos limited editont :lol: Amugy milyen komoly marketingje van, futball tudas ide vagy oda, a stabja eleg jo munkat vegez.
:goat:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 8., csütörtök 22:52

Kerlon írta: Micsoda aberacio kell ahhoz, hogy valaki ilyenre vetemedjen. Marmint, hogy Vinit nezegesse. :mrgreen:
Barátom, addig bosszantasz itt, míg egyszer csak megjelenek nálad és egy samsung VR-t a fejedre szigetelőszalagozok és egy héten át vini instákat vetítek neked. :D

Amúgy szerintem vicces kis figura. Olyan mint egy 14 éves kissrác. Engem kimondottan szórakoztat. Az már nagyobb gond, hogy lassan tőle kell várni, hogy a csapat legjobb támadója legyen.

De valahogy engem szórakoztat, vicces hogy itt van. :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 8., csütörtök 22:36

Micsoda aberacio kell ahhoz, hogy valaki ilyenre vetemedjen. Marmint, hogy Vinit nezegesse. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 8., csütörtök 22:31

“Vini for Real” :kalapos:

A kedvencem, ahogy a Benhema videokhoz hasonlóan, kis páváskodás(a tükör előtt a “kigyúrt” félmeztelen testtel lapítgatja a haját), majd keményem a verdához vonulás, ahol beül a sofőr mellé, mint egy iskolabuszba :lol: :D

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 8., csütörtök 22:16

Na én a felet se szannam ra. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. október 8., csütörtök 21:52

Jó, hát 10 insta sztori az max 5 perc. :kalapos: :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 8., csütörtök 21:51

Micsoda elet lehet az, amit mar 20 evesen be kell mutatni.
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 8., csütörtök 21:08

Kerlon komam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 5., hétfő 10:33

kiserik írta: 4 forduló után a cula vezeti a házi góllövőlistát... B-) :mrgreen:
Tanult a példaképétől. :lol:

Btw Hazardnak ez azért mekkora fricska jóég. :lol:
Nem illik.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 5., hétfő 9:46

4 forduló után a cula vezeti a házi góllövőlistát... B-) :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 4., vasárnap 23:32

Úgy érzem az avatarom lesz az ultimate jinx és mágia.
Nem illik.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. október 4., vasárnap 21:38

Szépen eltetted a bogyót ! :agree:

Remélem lesz még jó pár hasonló megmozdulás.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2020. október 2., péntek 11:03

kiserik írta:
wZoLee7 írta: Ha van eszünk úgy is bevonjuk az MBappe üzletbe. Úgy is a Neymar féle PSG vonal illene neki, az ilyen swag yolo stílus amit úgy imád :lol:

Kerlonnak abban igaza van, hogy hatalmas hiányosságai vannak, amiket nem fog megtanulni. Én tartom, hogy ha Rodrygo ennyi lehetőséget kapna a baloson, jobb teljesítményt tenne le, nem is értem miért nem kapta meg, mert indoklásnak az, hogy a kettő balszélsőből Ő az aki jobban tolja jobb oldalon nagyon karrier gyilkos. Aztán itt van nekünk Asensio aki egyik oldalon sem tud játszani :mrgreen:

Vinicius lehet egy remek beugró ember, egy jó csere, és van olyan ellenfél akik ellen kezdhet is, de 1-2 éven belül bekell vonni valami üzletbe
Gyakorlatilag az is. Egy tradicionális mezkiosztású csapatban 20-as, csere ember. Egy tehetséges fiatal játékos, akiben láttak, látnak annyit, hogy a csapatnál tartsák mint kiegészítő játékost. Az, hogy mi lesz belőle (eladás, örök csere szerep, fejlődés, aranylabda :mrgreen: ) majd kiderül idővel. Amit most látunk, hogy a munka, az akarás, a tisztelet, az alázat és a tehetség (igen, ez is, máskülönben a Real Madrid közelében nem lehetne) az mind megvan. Az meg ne az ő szégyene legyen már, hogy elköltött 100 milliók ide (Bale-t is ide veszem), spanyol őstehetségek oda, CR utáni éra top2-es szélsője a csapatnak ez a kiegészítő, cserejátékos. Mert az. Azon lehet vitázni, hogy melyik brazil a jobb, de ez a két cseregyerek túl nagy falat egy Balenek, egy Hazardnak egy Asensionak és nem feltétlenül azért, mert olyan hű de penge játékosok...
A tehetségén szerintem lehetne vitázni mert akkor nem kellene neki egy rakat dolgot megtanulni mint mondjuk kapura lőni. A többi melo, alázat az stimmel. A másik dolog hogy ha érte nem 40 millat szurkolt volna le a klub hanem mondjuk 2-őt több mint valószínű már kölcsönben lenne vagy eladva, csak hát nagy volt befektetés és ezért nyomni kell hátha focista lesz belőle. Amúgy a legjobb forgatókönyv szerintem is az ha sikerül majd jóárasítva bevonni egy dealbe (mondjuk Mbappe). Nagyot kell fejlődnie hogy hosszabb távon ő meghatározó játékos legyen a Real Madridban. Másrészt nem ő tehet arról hogy ide hozták és olyan siralmas a keret hogy simán lehetőséghez jut, ezért nem is tudok haragudni rá. Próbálkozik az is valami. Viszont a körülmények sem tudják álcázni legalábbis nekem azt hogy ő ide hosszabb távon kevés. Jelenleg ha nincs ló jó a szamár effektust kell "élvezzük".
A két brazil közül meg szerintem Rodri fog komolyabb karriert befutni...persze nem nálunk.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 2., péntek 8:58

wZoLee7 írta: Ha van eszünk úgy is bevonjuk az MBappe üzletbe. Úgy is a Neymar féle PSG vonal illene neki, az ilyen swag yolo stílus amit úgy imád :lol:

Kerlonnak abban igaza van, hogy hatalmas hiányosságai vannak, amiket nem fog megtanulni. Én tartom, hogy ha Rodrygo ennyi lehetőséget kapna a baloson, jobb teljesítményt tenne le, nem is értem miért nem kapta meg, mert indoklásnak az, hogy a kettő balszélsőből Ő az aki jobban tolja jobb oldalon nagyon karrier gyilkos. Aztán itt van nekünk Asensio aki egyik oldalon sem tud játszani :mrgreen:

Vinicius lehet egy remek beugró ember, egy jó csere, és van olyan ellenfél akik ellen kezdhet is, de 1-2 éven belül bekell vonni valami üzletbe
Gyakorlatilag az is. Egy tradicionális mezkiosztású csapatban 20-as, csere ember. Egy tehetséges fiatal játékos, akiben láttak, látnak annyit, hogy a csapatnál tartsák mint kiegészítő játékost. Az, hogy mi lesz belőle (eladás, örök csere szerep, fejlődés, aranylabda :mrgreen: ) majd kiderül idővel. Amit most látunk, hogy a munka, az akarás, a tisztelet, az alázat és a tehetség (igen, ez is, máskülönben a Real Madrid közelében nem lehetne) az mind megvan. Az meg ne az ő szégyene legyen már, hogy elköltött 100 milliók ide (Bale-t is ide veszem), spanyol őstehetségek oda, CR utáni éra top2-es szélsője a csapatnak ez a kiegészítő, cserejátékos. Mert az. Azon lehet vitázni, hogy melyik brazil a jobb, de ez a két cseregyerek túl nagy falat egy Balenek, egy Hazardnak egy Asensionak és nem feltétlenül azért, mert olyan hű de penge játékosok...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 2., péntek 8:34

A belinkelt ziccere után beírtam, hogy borzalmas és tényleg csak futni tud, erre belém álltatok kb 3an. :salute:

Az egészben a legszomorítóbb, hogy egyikőtök azzal jött, mert nem szeretem a magánéleti stílusát - pedig nem is csövesbánatoztam............. :)
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 2., péntek 7:56

Ha van eszünk úgy is bevonjuk az MBappe üzletbe. Úgy is a Neymar féle PSG vonal illene neki, az ilyen swag yolo stílus amit úgy imád :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 2., péntek 7:52

Kerlon is visszavehet két fokkal, meg mindenki más a személyeskedő, flegma szar stílusból. Puszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2020. október 2., péntek 7:47

Kerlon írta:
Ne csak nezz, lass is, aztan utana imadkozzunk, hogy eljusson az agyadig

Hat akkor hajra?

(Eljut az agyamig a mondadod, de a fele igaz, a masik fele meg a kepzeleted, de gondolom az en mondadom nem jutott el melyebbre, csak a csunya rossz Kerlon -akibe belealltal- visszaugatott :( )
Engem nem erdekelsz kulonoskeppen mint jelenség, ugyanúgy olvasom a te hozzászolasaid is, mint mindenki másét. Az meg hogy visszaugatsz nem gond, nem túl érzékeny a lelkem ilyen szempontból, bar jobban örülnék ha nem ugatas lenne hanem érdemi gondolat.

Értem én, hogy teged zavar hogy suta a tag, meg hogy a Real kozeleben sem kene lennie, foleg ilyen hypeal ami van neki, de ilyen korszakot élünk, ez van. Az meg hogy messze o a legveszelyesebb szélsőnk a tobbit minősíti, inkább azokat kéne jól tockon verni ezért.

Az általad felhozott masik brazil sem sokkal jobb, mert bar tudasa van, de esze neki sem tobb, de legalább hozzaallasban is kritikán aluli. Nem sokkal tartom többre pont ezért őt sem, de a tudását elismerem.

Ezzel meg is érkeztunk a lenyeghez, hogy egy gyoztes gól után lehet hogy nem a folyamatos frocsogest kene nyomni tovabb, hanem mondjuk elismerni, de ha az fáj akkor legalább kussban maradni.
En is fogtam a fejem annal a befejezesnel a 94. percben, meg sem lepődtem, bar egy pillanatra elkepzeltem hogy ellovi a kapus mellett es golt mire ezzel vegeztem, mar a kezebe emelte a labdát. De pont leszarom mert az o goljaval nyertunk, nem ereztem késztetést arra hogy most itt jól megmondjam micsoda balfasz.

Azzal nem ertek egyet hogy az egesz itteni karrierje abból áll,hogy jokor volt jo helyen, láthatóan sokat melozik, o képes egyedül megcsinalni egy sikeres cselt előre (most azt hagyjuk neha hogyan), nem hiába Zidane is hozza nyúl ha több veszélyt kell teremteni elől.
Remelem tényleg az egész karrierje ilyen lesz itt, hogy jokor lesz ott ahol kell, mert most epp pont ez hiányzik elorol. Aztan ha lesz pénz, johet valaki aki jobban hasonlít egy futballistara.

Vissza: