Real Madrid vs. Barcelona
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Szezon előtt majdnem mindenki eltemette őket vagy rajtuk röhögött. Mondtam akkor is, hogy sokféle módon lehet viszonyulni hozzájuk, (én mondjuk utálom őket, mint a szart,) de egyet nem lehet, leírni őket. Sajnos bejött megint. Nem nagyon fognak megrogyni, ha ég a ház, rohadtuk össze tudnak zárni. A mélyütésből látványosan kijöttek.
Most sem kaptak 3 ponttól többet, viszont két meccsen még gólt sem és termelnek rendesen cserében. Az még rosszabb lehet a jövőre nézve, hogy egy-két hitehagyott, nem vezérnek született, de extraklasszis képességű játékos életkedve is visszajöhet az ilyen sikeres meccsek után. Nem kell mondani, főleg kiről van szó.
Az sem könnyíti a helyzetünket, hogy megint vért iszik ellenünk mindenki. Három királyi csapat volt eddig, ennek megfelelően álltak is a történethez. Socival mindig nagy meccsek vannak, most is így volt. (Kisördög azért azt mondatja, hogy ha Ödegaard ott van, nem itt, akkor lehet, hogy mi nyerünk. A srác eddig a saját középpályánkat jobban szétzilálta, mint az ellenfelekét). Valladolid már a riporternek is feltűnt. A Betis meg hagyományosan kemény dió idegenben. Az volt most is. Írta valaki a fórumon, hogy kíváncsi lesz a Betisre a következő fordulóban. Egy félidő alatt sima hármast szoptak a Getafétól. Vicc. Én meg most a Valladolidot fogom megnézni a következőben. Nem lenne baj, ha a csapatok nagy része az élete formáját nem feltétlenül majdnem mindig ellenünk akarná megvillantani. Tudom, hogy a megszokottnál és az elvárhatónál gyengébb, már-már helyenként sírva röhögős a keretünk, nem vagyunk tökéletesek, de azért látványosan megnehezítik a dolgunkat a legtöbb esetben.
Most sem kaptak 3 ponttól többet, viszont két meccsen még gólt sem és termelnek rendesen cserében. Az még rosszabb lehet a jövőre nézve, hogy egy-két hitehagyott, nem vezérnek született, de extraklasszis képességű játékos életkedve is visszajöhet az ilyen sikeres meccsek után. Nem kell mondani, főleg kiről van szó.
Az sem könnyíti a helyzetünket, hogy megint vért iszik ellenünk mindenki. Három királyi csapat volt eddig, ennek megfelelően álltak is a történethez. Socival mindig nagy meccsek vannak, most is így volt. (Kisördög azért azt mondatja, hogy ha Ödegaard ott van, nem itt, akkor lehet, hogy mi nyerünk. A srác eddig a saját középpályánkat jobban szétzilálta, mint az ellenfelekét). Valladolid már a riporternek is feltűnt. A Betis meg hagyományosan kemény dió idegenben. Az volt most is. Írta valaki a fórumon, hogy kíváncsi lesz a Betisre a következő fordulóban. Egy félidő alatt sima hármast szoptak a Getafétól. Vicc. Én meg most a Valladolidot fogom megnézni a következőben. Nem lenne baj, ha a csapatok nagy része az élete formáját nem feltétlenül majdnem mindig ellenünk akarná megvillantani. Tudom, hogy a megszokottnál és az elvárhatónál gyengébb, már-már helyenként sírva röhögős a keretünk, nem vagyunk tökéletesek, de azért látványosan megnehezítik a dolgunkat a legtöbb esetben.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
2 fordulóból extrapoláltok az egész idényre. Minden évben eljátszuk ezt, évközben meg olyan kis fika csapatoktól kap ki a Barca, akiknél már előre beírtuk nekik a 3 pontot. A Camp Nouba se nyerni mentek ellenünk tavaly. Februártól élesedik a dolog, akkor kell majd csúcson pörögni amikor szerda-szombat ritmusban kell hozni a meccseket. A barca nyomja meg az idényt ősszel, jó szokásához híven, ZZ meg tegye a dolgát ahogy szokta. 3 egész idényéből 2-szer lehozta a bajnokságot. Ismeri a receptet.
Messi nem megy sehova. Új elnök lesz, meg valószínűleg új fizetés. Jönnek a haverok, Xaviék és marad istennek barcelonaban. Dehogy fog ő elmenni ennyi idősen máshova ahol lutri minden. Nem CR ő.ziro4vr írta: Megint csak azt mondom, nem szabad az edzőváltás utáni fellendülésből gyors következtetést levonni. Nyilván egy Grízes, Coutinho, Fati örül a farkának hogy végre játszhat, Messi még kicsit focizik a drukkereknek hogy elfelejtsék a hisztit. Tavasszal lesznek szerintem gondban, mikor majd Messi befásul meg már azon töpreng hova akar menni. Addig nem kéne tőlük leszakadni, ez a feladat.
Főleg ha megizzadunk a Levante ellen is és pontokat hullajtunk, akkor egy camp nou beli vereséggel (ami azért legyünk őszinték a jelenleg látottak alapján esélyesebb, mint hogy mi nyerjünk) azért már egyből lehet 7 pont hátrányunk.Kerlon írta:Nem, de lélektanilag ez a jó kezdés sokat adhat nekik.Realista24 írta: Egyébként többet kaptak három pontnál?
De Jovicnál kiszakad a gólzsák, aztán rúg egy hármast Neto-nak.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Megint csak azt mondom, nem szabad az edzőváltás utáni fellendülésből gyors következtetést levonni. Nyilván egy Grízes, Coutinho, Fati örül a farkának hogy végre játszhat, Messi még kicsit focizik a drukkereknek hogy elfelejtsék a hisztit. Tavasszal lesznek szerintem gondban, mikor majd Messi befásul meg már azon töpreng hova akar menni. Addig nem kéne tőlük leszakadni, ez a feladat.
Nem illik.
Nem, de lélektanilag ez a jó kezdés sokat adhat nekik.Realista24 írta: Egyébként többet kaptak három pontnál?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyébként többet kaptak három pontnál?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez okés akkor ha nem érdekel a bajnokság, mert bár ősszel nem lehet megnyerni, elveszíteni simán ellehetfüst írta:És ez így van rendjén, nem ősszel kell oberkodni, tavasszal legyünk majd élesek, ahogy szoktunk.wZoLee7 írta: Abszolút nem könnyű ellenfelek ellen nyert lényegében kétszer is simán a barca, míg mi erősen szenvedünk, nem túl bíztató eddig a rajtunk
- füst
És ez így van rendjén, nem ősszel kell oberkodni, tavasszal legyünk majd élesek, ahogy szoktunk.wZoLee7 írta: Abszolút nem könnyű ellenfelek ellen nyert lényegében kétszer is simán a barca, míg mi erősen szenvedünk, nem túl bíztató eddig a rajtunk
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Abszolút nem könnyű ellenfelek ellen nyert lényegében kétszer is simán a barca, míg mi erősen szenvedünk, nem túl bíztató eddig a rajtunk
10 emberrel egy felidon at...Azert ez nem rossz, megsuvegelendo.Yazid írta: lehet rajtuk nevetni, meglátom mi mennyit rúgunk majd idegenben a celtanak
joabulicsak
lehet rajtuk nevetni, meglátom mi mennyit rúgunk majd idegenben a celtanak
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Jobbhátvéd. Ennyi kiderült'shutterisland írta: kivancsi vagyok mennyire ugrik most meg a dest kifejezes kiguglizasanak statisztikaja.
en is csak leirva lattam a nevet de szvsz eletemben nem lattam meg.

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Aspas kopott meg. de szerencséjük sincs semmi.ViktoR4 írta: Ez a celta sem a régi már..![]()
öngól. kapufa.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ne szépítsünk. Ez a barsza annyira jó,hogy 10emberrel is barkit megvernek.ViktoR4 írta: Ez a celta sem a régi már..![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Ez a celta sem a régi már..

Fatit berántotta a gépszíj rendesen...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kivancsi vagyok mennyire ugrik most meg a dest kifejezes kiguglizasanak statisztikaja.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dest hivatalos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
Ne emlékeztessetek ilyenekre, mert egyből az ugrik be amikor azon ment a cicaharc hogy nekik Messi az új Maradona nekünk meg Robinho az új Pelé.