Pedig egyszerű, nagyon jó alapanyag volt. Sokat fut, gyors és robbanékony, nem ügyetlen a labdával, jó érzékkel lép be a támadásokba, csak szerencsétlen taktikailag volt mindig gyenge, amit nem sikerült fejleszteni. Bár ez valahogy nem újdonság nálunk, Marcelot sem tudta a csapat megtanítani védekezni 18 éves korától, pedig abszolút tanulható dolog, ahogy pl Vini is itt van már egy ideje és még mindig nem tud lőni, de vannak, meg voltak még mások is, akiknél szemmel láthat bajok voltak egyes téren, amik kijavíthatók, de senki nem foglalkozott velük.Elképesztő, hogy ez a gyerek hogy tudta magát eladni a Realnak.

Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Beszédes, hogy Flick egy tétmeccsen merte betenni, a kieső Paderborn elleni bajnokin, de ott is le kellett cserélni a második félidő derekán, mert képtelen volt megtartani a szélen az emberét. Elképesztő, hogy ez a gyerek hogy tudta magát eladni a Realnak.Babinho írta: Ami még érdekes volt az a két szélső bekk. Odriozola iszonyat, egy valladoid ellen nem tudunk rá 90 percet számítani, le kell cserélni mert életveszély. A gyors futáson kívül semmilyen tulajdonsága nincs ami a világklasszis kollégáit jellemzi ezen a poszton.
- ateeemadrid
Támadók fikázása után még annyit, hogy Hakimi meg Reguilón tök faszán kezdtek az új csapataikban, mi meg nézhetjük a kiégett 40 éves Marcelot, meg ezt a nulla Odrizolát. Ha már igazolni nem igazoltunk, legalább a saját játékosainkkal erősíthettünk volna, de minek.
Na mind1, vasárnap 4kor tali, sajnos én hülye ugyanígy nézni fogom.

Na mind1, vasárnap 4kor tali, sajnos én hülye ugyanígy nézni fogom.

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Odriozola szerintem nem volt vészes, inkább ő rohangáljon ott mint LV. A probléma ott volt, hogy a másik oldalon Marcelo volt és a kettő egyszerre nem jó. Marcelo is küzdött becsülettel, de megkopott.
Modric még mindig tanár, példát lehetne venni róla hozzáállasból és küzdésből. Ami melót lerakott tegnap is
Nem fogja a szezont végig bírni ha minden meccsen játszik, viszont ha jól lesz memedzselve akkor hasznos lesz. A lövése előtt is mit küzdött, gólt érdemelt volna.
Asensiora meg Vinire nem vesztegetek szavakat, szerintem leírtatok minden jót és rosszat is. Egy győztes gólt lövő játékost meg nem fair egy kihagyott helyzetért ekézni másnap, de ettől a hiányosságai nem tűnnek el.
Jovic tetszik. Több tere van így Benzemának, szabadabban keverhető és mégsem üres a box és így oda is kell védő. Amiket tegnap kihagyott azokat a Frankfurtban eltette. A fejesnél mindent jól csinált nagy védés volt. Ha rendszeresen játszik, lesz egy kis önbizalma és megindul a kecsapos üveg akkor szerintem jó lesz.
Zizu meg biztos lázas volt 55.ben hármat cserélni
ha már a játékosok nem tanulnak meg gólt lőni legalább ő fejlődik és bátran nyúl bele.
Modric még mindig tanár, példát lehetne venni róla hozzáállasból és küzdésből. Ami melót lerakott tegnap is

Asensiora meg Vinire nem vesztegetek szavakat, szerintem leírtatok minden jót és rosszat is. Egy győztes gólt lövő játékost meg nem fair egy kihagyott helyzetért ekézni másnap, de ettől a hiányosságai nem tűnnek el.
Jovic tetszik. Több tere van így Benzemának, szabadabban keverhető és mégsem üres a box és így oda is kell védő. Amiket tegnap kihagyott azokat a Frankfurtban eltette. A fejesnél mindent jól csinált nagy védés volt. Ha rendszeresen játszik, lesz egy kis önbizalma és megindul a kecsapos üveg akkor szerintem jó lesz.
Zizu meg biztos lázas volt 55.ben hármat cserélni

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
A tegnapi meccshez még:
Most kicsit hagyjuk ki a támadósort, arról kár vitázni idén
De miattuk biztos több lesz ősszel a kitiltás a fórumról. Figyeljünk egymásra, ne bántsuk meg egymást, Asensióék miatt
Szóval a KP.
Nagyon szemet szúrt nekem Kroos hiánya. Az idei 3 meccsünkből az elsőn Casemiro nem játszott, míg most a német. A közöttük lévő kapcsolat nagyon durva. Első meccsen Kroos volt érthetetlenül bizonytalan, tegnap pedig Casemironál éreztem sokkal több eladott labdát (nem tudom a stat, ezt alátámasztja e), és rossz helyezkedést.
Zidane valószínűleg az egyik hiányában azt kéri a másiktól, vegyen át a feladataiból, történetesen Kroos többet védekezzen, legyen mélyebben támadásoknál is, még tegnap Casenak kellett volna több felpasszt adnia. Hát egyiknek sem ment
A Betis ellen viszont jók voltak mindketten (Na amíg Kroos meg nem sérült)
Modric munkája iszonyat még mindig, nagyon jó a kis horvát, ő ilyen teljesítménnyel megérdemelné hogy innen vonuljon vissza 2 év múlva.
Isco minősíthetetlenül gyenge, labdával és anélkül is. Az egész kinézete, testbeszéde arról árulkodik, hogy hehehe a sok kolonc közt (James, Bale, Mariano), sikerült a háttérben maradnom és semmit nem csinálnom az elmúlt 2 évben...leépült, Laliga alsóház szint.
Egy percet nem vennék el a Norvég beilleszkedéséből, hogy Isco a pályán legyen. Hadd szokja Öde a csapatot, a mozgásokat, szerezzen önbizalmat, épüljön be.
Ami még érdekes volt az a két szélső bekk. Odriozola iszonyat, egy valladoid ellen nem tudunk rá 90 percet számítani, le kell cserélni mert életveszély. A gyors futáson kívül semmilyen tulajdonsága nincs ami a világklasszis kollégáit jellemzi ezen a poszton.
Marcelo...szegény már csak lötyög. Jók a beadásai, jól kereste Jovicot is többször. De nincs benne kraft. 4-3-3-ban használható kismeccseken, ha van előtte Vini/Hazard, de 4-4-2-ben egyedül a balszélre már kevés. Valószínűleg Mendynek és unblock a csapatnak még sokat tud segíteni, de ne használjuk túl.
Szerk: Ja és megint egy kiscsapat akinek a kapusát megismertettük a világgal. Hát miket védett ez az ördög? Menjen már...
Most kicsit hagyjuk ki a támadósort, arról kár vitázni idén

Szóval a KP.
Nagyon szemet szúrt nekem Kroos hiánya. Az idei 3 meccsünkből az elsőn Casemiro nem játszott, míg most a német. A közöttük lévő kapcsolat nagyon durva. Első meccsen Kroos volt érthetetlenül bizonytalan, tegnap pedig Casemironál éreztem sokkal több eladott labdát (nem tudom a stat, ezt alátámasztja e), és rossz helyezkedést.
Zidane valószínűleg az egyik hiányában azt kéri a másiktól, vegyen át a feladataiból, történetesen Kroos többet védekezzen, legyen mélyebben támadásoknál is, még tegnap Casenak kellett volna több felpasszt adnia. Hát egyiknek sem ment

A Betis ellen viszont jók voltak mindketten (Na amíg Kroos meg nem sérült)
Modric munkája iszonyat még mindig, nagyon jó a kis horvát, ő ilyen teljesítménnyel megérdemelné hogy innen vonuljon vissza 2 év múlva.
Isco minősíthetetlenül gyenge, labdával és anélkül is. Az egész kinézete, testbeszéde arról árulkodik, hogy hehehe a sok kolonc közt (James, Bale, Mariano), sikerült a háttérben maradnom és semmit nem csinálnom az elmúlt 2 évben...leépült, Laliga alsóház szint.
Egy percet nem vennék el a Norvég beilleszkedéséből, hogy Isco a pályán legyen. Hadd szokja Öde a csapatot, a mozgásokat, szerezzen önbizalmat, épüljön be.
Ami még érdekes volt az a két szélső bekk. Odriozola iszonyat, egy valladoid ellen nem tudunk rá 90 percet számítani, le kell cserélni mert életveszély. A gyors futáson kívül semmilyen tulajdonsága nincs ami a világklasszis kollégáit jellemzi ezen a poszton.
Marcelo...szegény már csak lötyög. Jók a beadásai, jól kereste Jovicot is többször. De nincs benne kraft. 4-3-3-ban használható kismeccseken, ha van előtte Vini/Hazard, de 4-4-2-ben egyedül a balszélre már kevés. Valószínűleg Mendynek és unblock a csapatnak még sokat tud segíteni, de ne használjuk túl.
Szerk: Ja és megint egy kiscsapat akinek a kapusát megismertettük a világgal. Hát miket védett ez az ördög? Menjen már...
Az elmúlt 2 meccs egyes periódusaiban ezt játszottuk. Case bemegy Ramosék közé.Tjacks írta: Én speciál örülök hogy Zidane megpróbálja Jovicot formába hozni, egyszerűen kell valaki Benzen kívűl aki érkezik a kapu elé.
én próbálgatnám a 3-5-2öt IS Joviccal, más kérdés hogy nincs elég belső védőnk, max az utánpótlásból kell valakit felhozni.
Tibo
Varane-Ramos-Ifi
Carvajal-Case-Kroos-Mendy
Odegaard
Jovic- Benzema
Ebben a rendszerben Marcelot is tudnánk még használni.
Mit gondoltok?
Továbbra sem érzem jónak ezt a 2 csatáros formációt. Tegnap is a cserék után javultunk fel támadásban. Persze megértem ZZ-t, lassan mindenki számára kiderül, hogy Hazard használhatatlan, így nincs kezdő szintű szélsőnk, de nem úgy néz ki, hogy ez lesz a járható út.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
Tjacks írta: Én speciál örülök hogy Zidane megpróbálja Jovicot formába hozni, egyszerűen kell valaki Benzen kívűl aki érkezik a kapu elé.
én próbálgatnám a 3-5-2öt IS Joviccal, más kérdés hogy nincs elég belső védőnk, max az utánpótlásból kell valakit felhozni.
Tibo
Varane-Ramos-Ifi
Odegaard
Jovic- Benzema
Mit gondoltok?
Ha ilyen felállást akartunk volna, akkor meg kellet volna tartani Hakimit és Reguilont. Így a Carvajal, Mendy duóval nem sok értelmét látom. Marcelo már a támadásokhoz se nagyon tud sokat hozzátenni sajnos, szóval ő se opció.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Casemiro helyett Modric/valverde.Kerlon írta:Militao helyett ifit raknal be?Tjacks írta: Én speciál örülök hogy Zidane megpróbálja Jovicot formába hozni, egyszerűen kell valaki Benzen kívűl aki érkezik a kapu elé.
Tibo
Varane-Ramos-Ifi
Odegaard
Jovic- Benzema
Mit gondoltok?
Btw semmi ertelme, ez tul defenziv Casemiro meg 4 belsovedo...
Nem hiszem hogy defenzív lenne, a kpt viszont lehetne stabilizálni hogy ne átjáróház legyen. De mondom ezt csak akkor ha két csatárral nyomnánk. Ha meg ég a ház ebből elég simán lehet felállást változtatni.
-
Casemiro helyett Modric/valverde.Kerlon írta:Militao helyett ifit raknal be?Tjacks írta: Én speciál örülök hogy Zidane megpróbálja Jovicot formába hozni, egyszerűen kell valaki Benzen kívűl aki érkezik a kapu elé.
Tibo
Varane-Ramos-Ifi
Odegaard
Jovic- Benzema
Mit gondoltok?
Nem hiszem hogy defenzív lenne, a kpt viszont lehetne stabilizálni hogy ne átjáróház legyen. De mondom ezt csak akkor ha két csatárral nyomnánk. Ha meg ég a ház ebből elég simán lehet felállást változtatni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én is aludtam rá egyet és nem látom annyira katasztrofáslisan. A helyzetek megvoltak elöl tegnap. Odri annyira nem volt szar, ellenben Marcelo szerintem nem jászott jól, de mindketten most igy bekerültek, nem mondanék ítéletet.
A kp is rendben volt, Modric jól játszott. Isconak is jó labdái voltak, ha a csatárok 1-et berúgnak megint más lenne a megítélése. Jovicnak kellenek a percek, de én nem őt kaptam volna le hanem Benzemat, tegnap látszott rajta, hogy nem megy, nem találja a helyét.
A cserék közül Vini az Vini, igértem hogy a gólja miatt nem bántom. Mayoral állt még be, de semmi extra, mondjuk alig volt fent. Beállt Carvajal is, de úgy igazan nagy hatással nem volt a játékra, azért Odrinál egy jobb megoldás.
Na meg Asensio. Hát ez az ember számomra homály. Az ég világon semmi haszna nincs. Egyik oldalról átfut a másikra a labdával és ennyi. Egy lövéssel próbálkozott amit az első védőbe belebombázott maga előtt.
Ki kell mondani, de a szélső támadóink között nincs egy sem akire építenék.
A kp is rendben volt, Modric jól játszott. Isconak is jó labdái voltak, ha a csatárok 1-et berúgnak megint más lenne a megítélése. Jovicnak kellenek a percek, de én nem őt kaptam volna le hanem Benzemat, tegnap látszott rajta, hogy nem megy, nem találja a helyét.
A cserék közül Vini az Vini, igértem hogy a gólja miatt nem bántom. Mayoral állt még be, de semmi extra, mondjuk alig volt fent. Beállt Carvajal is, de úgy igazan nagy hatással nem volt a játékra, azért Odrinál egy jobb megoldás.
Na meg Asensio. Hát ez az ember számomra homály. Az ég világon semmi haszna nincs. Egyik oldalról átfut a másikra a labdával és ennyi. Egy lövéssel próbálkozott amit az első védőbe belebombázott maga előtt.
Ki kell mondani, de a szélső támadóink között nincs egy sem akire építenék.
Militao helyett ifit raknal be?Tjacks írta: Én speciál örülök hogy Zidane megpróbálja Jovicot formába hozni, egyszerűen kell valaki Benzen kívűl aki érkezik a kapu elé.
Tibo
Varane-Ramos-Ifi
Odegaard
Jovic- Benzema
Mit gondoltok?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Nacho maradása bizonytalan, de nagyjából ok. Én az esetleges sérüléseket is számításba vettem.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont, hogy egyedül a belső védő poszt az ahol mennyiségben és minőségben is jók vagyunk, kis túlzással.
Varane-Ramos-Militao-Nacho
Varane-Ramos-Militao-Nacho
ZIDANE
-
Én speciál örülök hogy Zidane megpróbálja Jovicot formába hozni, egyszerűen kell valaki Benzen kívűl aki érkezik a kapu elé.
Tibo
Varane-Ramos-Ifi
Odegaard
Jovic- Benzema
Mit gondoltok?
Tibo
Varane-Ramos-Ifi
Odegaard
Jovic- Benzema
Mit gondoltok?
Én mindenhol azt olvasom, hogy Jovic elmúlt két meccse alapján megérdemli a lehetőséget, tegnap sajnos nem láttam a meccset, mert telón a stream fél percenként reklámot dobott...
A szerb szerintem, ha játszik és marad a jó hozzáállás, akkor előbb utóbb az önbizalma a helyére kerül és az olyanokat beveri, mint amit tegnap egy kicsivel mellé rúgott.
Asensio, Isco felejtős ez fix.
A szerb szerintem, ha játszik és marad a jó hozzáállás, akkor előbb utóbb az önbizalma a helyére kerül és az olyanokat beveri, mint amit tegnap egy kicsivel mellé rúgott.
Asensio, Isco felejtős ez fix.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Jovicban szerintem mindenképp több van, bár nem tudom marad-e végül. A braziloktól nem várok csodát, de tavaszra szerintem kicsivel élesebbek lesznek. Asensio lábában meg benne van vagy 5 gól idén is.
Ödében viszont nagyon bízok, a támadásoknál nagy segítség lehet, hogy lényegesen több helyzetkialakítás legyen. Amúgy idén is a kp és Ramos góljain múlik a szezon, be kell segíteniük, mert az egyszem Benzema nem elég.
Ödében viszont nagyon bízok, a támadásoknál nagy segítség lehet, hogy lényegesen több helyzetkialakítás legyen. Amúgy idén is a kp és Ramos góljain múlik a szezon, be kell segíteniük, mert az egyszem Benzema nem elég.
persze feljavulunk. de vini,ase,rodry,jovicban kb ennyi van. tavaszig még partiban kell lennünk atleti,barcával, hogy legyen valami értelme. bl az nem is izgat nonsense így. én 40percig bírtam nézni utánna aludtam
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Feljavulunk tavaszra, mindig feljavultunk. A formaidőzítésben penge a társaság, ősszel meg rendszerint döcög a szekér. Össze fog állni a csapat mint a jó bableves, csak addig is fáj nézni hogy sír a labda amikor a támadóink lábán van.Professore írta: Aludtam rá egyet de még úgy is tragédia az egész. Hosszú lesz nagyon ez a szezon és fájdalmas. Nem is értem hogy jutott ide egy a BL-ben nemrég triplázó csapat hogy ilyen fazonokat kell nézni hétről hétre és "izgulni" kiesőjelöltek ellenVégül is mindenki választhat magának egy diszpintyet akiben reménykedik hogy hirtelen szintet fog lépni és akkor talán lesz jó irányú változás... Szerintem Jovic még lehet(ne) hasznos csak ahhoz játszatni kellene mint az utolsó két meccsen. Azt értékelem hogy végre akart és centerként próbált üzemelni de egyelőre tompa mint egy rozsdás kenőkés. A többi támadó Benz kivételével nudli...egy Real Madridban...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És valaki adott volna érte 100 millió felettKerlon írta: Én már rég mondom, Asensio egy lofaszjoska, teljesen semmire nem jo, rugotechnikaja van es ennyi.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én már rég mondom, Asensio egy lofaszjoska, teljesen semmire nem jo, rugotechnikaja van es ennyi.
K
K