Most kicsit hagyjuk ki a támadósort, arról kár vitázni idén

Szóval a KP.
Nagyon szemet szúrt nekem Kroos hiánya. Az idei 3 meccsünkből az elsőn Casemiro nem játszott, míg most a német. A közöttük lévő kapcsolat nagyon durva. Első meccsen Kroos volt érthetetlenül bizonytalan, tegnap pedig Casemironál éreztem sokkal több eladott labdát (nem tudom a stat, ezt alátámasztja e), és rossz helyezkedést.
Zidane valószínűleg az egyik hiányában azt kéri a másiktól, vegyen át a feladataiból, történetesen Kroos többet védekezzen, legyen mélyebben támadásoknál is, még tegnap Casenak kellett volna több felpasszt adnia. Hát egyiknek sem ment

A Betis ellen viszont jók voltak mindketten (Na amíg Kroos meg nem sérült)
Modric munkája iszonyat még mindig, nagyon jó a kis horvát, ő ilyen teljesítménnyel megérdemelné hogy innen vonuljon vissza 2 év múlva.
Isco minősíthetetlenül gyenge, labdával és anélkül is. Az egész kinézete, testbeszéde arról árulkodik, hogy hehehe a sok kolonc közt (James, Bale, Mariano), sikerült a háttérben maradnom és semmit nem csinálnom az elmúlt 2 évben...leépült, Laliga alsóház szint.
Egy percet nem vennék el a Norvég beilleszkedéséből, hogy Isco a pályán legyen. Hadd szokja Öde a csapatot, a mozgásokat, szerezzen önbizalmat, épüljön be.
Ami még érdekes volt az a két szélső bekk. Odriozola iszonyat, egy valladoid ellen nem tudunk rá 90 percet számítani, le kell cserélni mert életveszély. A gyors futáson kívül semmilyen tulajdonsága nincs ami a világklasszis kollégáit jellemzi ezen a poszton.
Marcelo...szegény már csak lötyög. Jók a beadásai, jól kereste Jovicot is többször. De nincs benne kraft. 4-3-3-ban használható kismeccseken, ha van előtte Vini/Hazard, de 4-4-2-ben egyedül a balszélre már kevés. Valószínűleg Mendynek és unblock a csapatnak még sokat tud segíteni, de ne használjuk túl.
Szerk: Ja és megint egy kiscsapat akinek a kapusát megismertettük a világgal. Hát miket védett ez az ördög? Menjen már...