Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
A Montolivo hír nagyon nagy vicc.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az összeesküvés elmélet kedvelőinek: kipateroljuk Ikert, helyette jön egy ázsiai cserekapus, aki véd évi 10 meccsen.dzsihad91 írta:"A Diario Gol szerint főként Florentino Pérez tevékenységének is köszönhető ez, továbbá arról is beszámolnak, hogy a következő lépés az ázsiai piac meghódításának érdekében egy ázsiai játékos szerződtetése lesz."

- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"A Diario Gol szerint főként Florentino Pérez tevékenységének is köszönhető ez, továbbá arról is beszámolnak, hogy a következő lépés az ázsiai piac meghódításának érdekében egy ázsiai játékos szerződtetése lesz."

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Annyira már nem követem a franciákat mint régen... PSG meccseit is mostanság nézem. A lényege a mondandómnak, hogy szívesebben nézegetném mint Khedirát...morientes írta:Matuidi francia válogatott....annyira nem ismeretlen már.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Matuidi francia válogatott....annyira nem ismeretlen már.ott játszik 1 erős kis labdaszerző ak
Igen,a b.to.b-t meg összekevertem,l.p-t akartam írni sry...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
Box to box midfielder, nem sok köze van a mélységi irányítóhoz(deep lying playmaker). A btb az, amit Khedira játszik szerintem, csak nem túl hatékonyan. Pogba is kb ezt a szerepet tölti be a Juvéban, talán Vidal is, de benne nem vagyok biztos. Xabi Alonso a mélységi irányító meg Pirlo. Modric inkább sima irányító, mint Xavi. Nem mondanám, hogy ők olyan nagyon mélyen játszanak, mint Xabi vagy Pirlo.BtB
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nézegetem mostanság a PSG meccseket és ott játszik 1 erős kis labdaszerző aki igen jó labdákat szokott osztogatni...
Nem mondom 100%-ra, de szerintem Ő az akire gondolok
A lényeg, hogy mostanság, hogy nézem a PSG meccseit megtetszett a tag játéka. Elég agresszív és sokat melózik a kp-n...

Nem mondom 100%-ra, de szerintem Ő az akire gondolok

A lényeg, hogy mostanság, hogy nézem a PSG meccseit megtetszett a tag játéka. Elég agresszív és sokat melózik a kp-n...
Szerintem adjunk 20milliót meg sahint és hagyjuk ott nekig gündogant aztán röhögjük ki őket hogy de hát nekünk van egy khediránk!

-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Vedd azt is figyelembe, hogy jövô nyáron egy év lesz hátra a szerzôdésébôl, plusz ha minden igaz, valamiféle elôzetes megállapodás is van az ügyben. A Dortmund következetes csapat, szerintem jelent számukra valamit, hogy tartottuk a szavunkat és nem próbálkoztunk tovább idén, miután még egy évet kértek.h3x0r írta: Ezzel a Sahin+20 M = Gundogan egyenlettel csak egy gond van. Hogy a Dortmundnak opcioja van Sahinra, ami nem hinnem, hogy 5-7 millional tobb lenne. Gundogant pedig 25-27-nel dragabban is el tudnak adni.
Szerintem, ha Gündogan nem hosszabbít és el kell adniuk, mi leszünk a legjobb helyzetben.
Nem engedhetik meg maguknak, hogy Lewa után még valakit ingyen engedjenek majd el egy évvel késôbb.
Az már más kérdés, hogy a török-német ide akar-e jönni, mert lenne konkurenciája.
Na meg a sérülések...félelmetesen sokat kényszerül miattuk a lelátóra.
Ennek ellenére, ha 20 milláért hozható, nincs min gondolkodni.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gondolom egy ütköző tipusú labdaszerzőre mint Kondogbia,Pogba esetleg Vidal.(Bár ő csak álom)Te kikre gondoltal?
Gündogan meg nem vkp...hanem inkább mélységből szervez mint Modric.Hogy is mondják divatos szóval?BtB?
LEGIO PATRIA NOSTRA

- ___Samy___
most így hirtelen nem tudnék konkrét neveket mondani, ahhoz most gondolkodnom kéneTe kikre gondoltal?

általánosságban megfogalmazva a dolgot annyi lenne a lényeg, hogy ne az osztogatásban legyen elsősorban erős, hanem inkább a védekezésben
mert a gündogan, modric, illarra, isco névsorból szerintem egyiknek sem a védekezés a legerősebb tulajdonsága, viszont osztogatni mindegyikük tud
bár ha azt nézem, hogy ezzel khedira kiesik a képből.....

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
ha már Casemirot nem játszatja ancelotti, akkor kell egy másik, normális, labdabiztos, nem a játékot hátráltató, nem falábú védekezőközéppályás kedira helyett, és ez vagy Gündögan vagy Vidalaz már más kérdés, hogy szerintem nem pont gündoganra lenne szükségünk a már meglévő nevek mellé

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- h3x0r
Ezzel a Sahin+20 M = Gundogan egyenlettel csak egy gond van. Hogy a Dortmundnak opcioja van Sahinra, ami nem hinnem, hogy 5-7 millional tobb lenne. Gundogant pedig 25-27-nel dragabban is el tudnak adni.Anthony írta:A Gündoganos hírnek gondolom örülünk.
Te kikre gondoltal?az már más kérdés, hogy szerintem nem pont gündoganra lenne szükségünk a már meglévő nevek mellé
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
vkp-nak gündogan jönne kedira helyére, és akkor ott lenne még kazemiro is arra a posztra (aki jó lesz alibi meccsekre, sérülés esetén tartaléknak egyelőre)
irányítóként illara és modrics van (xabi pedig megy) - a horvát már kezd idősödni, és jelenleg jobb, mint illara, amíg van kakaó modricsban addig neki kell nyomnia, illara pedig legyen úgy, mint kazemiro
tkp-nak isco, bale, dimaria, ronaldo közül amelyik kevésbé van formában/pihentetni akarjuk azt cserének
csatárnak pedig benzema, morata, jesé (itt pedig benzema az első számú, de ha jön suárez/falkao/hulk/akárki, akkor azt kell játszatni, morata és jesé pedig még ződfülü, nem real szint EGYELŐRE, de nagyon arra fele mennek, főleg Jesé (mondjuk moratat nem bánnám ha eladnánk a télen és HELYETTE jönne valami értelmes csatár))
szerintem.
irányítóként illara és modrics van (xabi pedig megy) - a horvát már kezd idősödni, és jelenleg jobb, mint illara, amíg van kakaó modricsban addig neki kell nyomnia, illara pedig legyen úgy, mint kazemiro
tkp-nak isco, bale, dimaria, ronaldo közül amelyik kevésbé van formában/pihentetni akarjuk azt cserének
csatárnak pedig benzema, morata, jesé (itt pedig benzema az első számú, de ha jön suárez/falkao/hulk/akárki, akkor azt kell játszatni, morata és jesé pedig még ződfülü, nem real szint EGYELŐRE, de nagyon arra fele mennek, főleg Jesé (mondjuk moratat nem bánnám ha eladnánk a télen és HELYETTE jönne valami értelmes csatár))
szerintem.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- ___Samy___
ez még bőven beleférGündogan jön, akkor is van Gündogan, Illara, Modric, Isco 3 helyre
az már más kérdés, hogy szerintem nem pont gündoganra lenne szükségünk a már meglévő nevek mellé
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Az nem baj, ha van 4 minőségi embered 3 posztra... Nem úgy lesz, mint Benzema és Higuaínnál, hogy állandóan váltják egymást, hanem mehet szépen körfolyamatban, ha beválik... Ráadásul Isco egy sorral feljebb is játszhat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sajnos ezeket jól kiherélték. Azért nem kéne kiesniMorataMartin írta:Jó ég de gyenge idén ez a Castilla!

Van még klubcsapat, akinek ennyi játékosa lesz érdekelt a pótselejtezőkben? Megint szeretettel várjuk a FIFA vírust...Ma sorsolják az európai pótselejtezők párosításait a 2014-es VB-re. Több Real Madrid játékos csapata is érdekelt a sorsoláson: Portugália (Pepe, Ronaldo, Coentrao), Franciaország (Benzema, Varane), Horvátország (Modric). A portugálok és a horvátok kiemeltek, viszont a franciák nem, így előfordulhat, hogy a pótselejtezők során a Real Madrid játékosok egymás ellen fognak harcolni a VB-helyért. A sorsolás délután 2 órától lesz, és a fifa.com élőben közvetíti.
A Gündoganos hírnek gondolom örülünk. Bár ha jön még a távozókkal együtt is valaki padra kerül, aki nem érdemelné meg.
Xabi, Khedira el, Gündogan jön, akkor is van Gündogan, Illara, Modric, Isco 3 helyre.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Jó ég de gyenge idén ez a Castilla!

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Bidé: nem hiszem,hogy,amiket írok azokra a mosolyogtató lenne a jó szó. Amiket írok,pl ebben a témában azok tények,bár utána nem számoltam,de hogy a különbség ordító,az hétszentség. Még akkor is,ha ez neked rosszul esik vagy hihetetlen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Csak szimplán átnevezte Luis Enriquere.Mr. Bidé írta:csabi* írta:Figo is biztos a barcás korszaka miatt kapta a nevét![]()
![]()
igen és miután a Madridba igazolt Figo rögtön elvitette a kutyust az illatos úti kutyamenhelyre!