Mennyei futball
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
Mivel lenne rosszabb a helyzet akkor, ha a stadionba bemenne pl. 10 ezer ember, mint jelen esetben a stadion előtt egymás nyakában lógó pár ezer ember? Ugyanez lenne, mint ami tegnap volt, csak kétszer annyi emberrel.
Szerintem a legjobb forgatókönyv az lehetne, hogy a 3 BL meccsre megkapnák a Puskást, ha csak 33% mehet be. A Puskás 33%-a kb egálban lenne azzal, mintha az Üllőin telt ház lenne. Nem tudom ilyen bárki gondolkodik-e.
Szerintem a legjobb forgatókönyv az lehetne, hogy a 3 BL meccsre megkapnák a Puskást, ha csak 33% mehet be. A Puskás 33%-a kb egálban lenne azzal, mintha az Üllőin telt ház lenne. Nem tudom ilyen bárki gondolkodik-e.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Gratulálok a Fradinak!
Most pedig nem megállni a fejlődéssel,hanem tovább erősíteni a csapatot,hogy minden évben meglegyen az EL vagy a BL főtábla.
Szép volt!
Most pedig nem megállni a fejlődéssel,hanem tovább erősíteni a csapatot,hogy minden évben meglegyen az EL vagy a BL főtábla.
Szép volt!

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Real Madrid (mert a világ legnagyobb klubjával élmény lehet találkozni és játszani
Sahtar, Olympiakos, Fradi

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Azért itt nem lehet egységesként kezelni minden résztvevő csapat városát és ha megengedik az egyik csapatnak a 33%-os kihasználtságot, a másiknak pedig nem, az fair play ellenes lenne. A kollektív 33%-os lehetőség viszont magában hordozza azt, hogy durva gócpontok alakulnak ki.RealAsensio írta:Azt olvastam, hogy nagyon szeretnek, hogy legalabb harmadaig telt stadionok legyenek, a budapesti lebonyolitas alapjan megvalosithatonak tartjak, de meg atgondoljak.dzsi91 írta: Főleg mert nézők se nagyon lesznek a meccseken. Minél szarabb csoport kell.
Sajnálni fogom, ha például nem mehetek ki a Madrid vendégszereplésére, de most a józan ész fontosabb.
Nagyon tetszett az az érett játék, amit tegnap a Fradi tolt. Igazi kupacsapatot épített Rebrov. A nagyobb nyomás alatt sem jöttek a hibák, mentálisan rendkívül erősek lettek. Egy könnyebb csoportban akár pontszerzések is lehetnek, ami nem lenne rossz

- Ramioli
Ez jó is lenneRemy írta: Sevilla, Sahtar, Olympiakos, Fradi.
Itt lehetne 1-2 bravúrt elérni.![]()

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Azt olvastam, hogy nagyon szeretnek, hogy legalabb harmadaig telt stadionok legyenek, a budapesti lebonyolitas alapjan megvalosithatonak tartjak, de meg atgondoljak.dzsi91 írta: Főleg mert nézők se nagyon lesznek a meccseken. Minél szarabb csoport kell.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sevilla, Sahtar, Olympiakos, Fradi.
Itt lehetne 1-2 bravúrt elérni.
Itt lehetne 1-2 bravúrt elérni.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Ramioli
a Bayerntől meg a Psgtől félteném a fradit , ott kinézne egy méretes zakó , nem mintha a többi csapat jobb lenne , de a Bajorok nem szokták lekezelni az ellenfelüket , a Psgnél meg a sebesség , inkább olyan csoport kellene ahol picike esély van de ez baromi nehéz , a Fradi ezt a tempót fizikálisan nehezen fogja bírni de ezek a meccsek már ajándék minden ftc játékosnak és ha sikerül pontokat szerezni az csak hab a tortán

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Kellene valami nudli sorsolás...hátha tovább mennének El be.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Az még állítólag nem biztos az uefánál.dzsi91 írta: Főleg mert nézők se nagyon lesznek a meccseken. Minél szarabb csoport kell.
A sorsolásig dönthetnek
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Főleg mert nézők se nagyon lesznek a meccseken. Minél szarabb csoport kell.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Azért az nem mellékes, hogy az éves 10 milliárdos büdzséjüket (papíron tudom), már ezzel összeszedték
Az idei ősz így is nagy élmény lesz a magyar focinak, a koefficiens pontok (meg a pénz) pedig a jövőt is pályára állíthatják
Ez szép munka volt a fraditól, az egész klubtól

Az idei ősz így is nagy élmény lesz a magyar focinak, a koefficiens pontok (meg a pénz) pedig a jövőt is pályára állíthatják

Ez szép munka volt a fraditól, az egész klubtól

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na igen, ez egy extrém menetelés volt, jó lenne kedvezőbb helyzetből startolni.
Jó csapat ez a fradi, Hajnal Tomi ebben benne van azért rendesen.
Jó csapat ez a fradi, Hajnal Tomi ebben benne van azért rendesen.
Nem illik.
- Süti
Pontok, meg pénz. Csoportkörben millió eurók járnak a győzelemért, döntetlenért.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Gyenge csoport kell, a pontok miatt, nem elsősorban a pályán szerezhető pontok miatt, hanem az UEFA koefficiens pontok miatt. Jó lenne, ha a jövőben nem kéne mindig ennyit cidázni a BL-ért. Ezért idén sokat tehet a Fradi és a Vidi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pont hogy egy fos csoport kell a Fradinak, hogy legyen esélye pontokra._Bushido_ írta:Pont ezt néztem én is, nagyon ügyes játékos. Volt róla cikk korábban,hogy többek között a mentalistása miatt is igazolták őt le. Megérte szerintem.Steve írta: Remélem Uzunit meg tudja majd tartani a Fradi.
Nagyon jó kis játékos. Jól bánik a labdával, gyors és van esze a focihoz és piszok veszélyes.
Remélem nem olyasmi csoport lesz, mint az EL-ben, Ludo-Espanyol-CSZKA. tavaly is jöhetettek volna sztárklubok az EL-ben.
ha Zubkov párszor ügyesebb, akkor eldőlhetett volna már hamarabb is. Jónéhány szitut, helyzetet elrontottde hál Isten nem ezen múlott.
Most csak azért erős csapatokat kívánni hogy ki tudd élni a divat szurkoló hajlamodat elég gáz dolog.
Kell minél több pont hogy az EL körbe pottyanjanak ki adott esetben. A tovabbjutas nem realitás az egyenes ágra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Pont ezt néztem én is, nagyon ügyes játékos. Volt róla cikk korábban,hogy többek között a mentalistása miatt is igazolták őt le. Megérte szerintem.Steve írta: Remélem Uzunit meg tudja majd tartani a Fradi.
Nagyon jó kis játékos. Jól bánik a labdával, gyors és van esze a focihoz és piszok veszélyes.
Remélem nem olyasmi csoport lesz, mint az EL-ben, Ludo-Espanyol-CSZKA. tavaly is jöhetettek volna sztárklubok az EL-ben.
ha Zubkov párszor ügyesebb, akkor eldőlhetett volna már hamarabb is. Jónéhány szitut, helyzetet elrontott

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Rettegve néztem az utolsó 20 percet, egy jó ideje már elmaradt a "balsors a végén" (bár tavaly Espanyol ellen előtört), ez is mutatja, hogy nagyot fejlődtek a srácok. Le a kalappal Rebrov munkája előtt, a hihetetlen szurkolást pedig megnézheti bármilyen csoport a világbóldzsi91 írta: Le a kalappal a fradi előtt. Szép menetelés volt,nehéz sorsolással.Azzal,hogy kihúzták a visszavágót 0-0al szerintem még nagyobb dolog,hány magyar csapat rogyott már össze a nyomás alatt az utsó 10-20 percben...

A végén nagyon szimpatikus interjút adtak a srácok, Sigér szó szerint mondta, hogy szurkoljunk együtt a Vidinek csütörtökön. (Majka azt mondta minap, hogy elismerné a Fradi érdemeit, ha kijutnak, de sose tudna nekik szurkolni, még egy Bukarest elleni mérkőzésen sem).

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Le a kalappal a fradi előtt. Szép menetelés volt,nehéz sorsolással.Azzal,hogy kihúzták a visszavágót 0-0al szerintem még nagyobb dolog,hány magyar csapat rogyott már össze a nyomás alatt az utsó 10-20 percben...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Ramioli
Hatalmas dolog, hogy a Fradi odakerült a Bl csoportba a nagyok közé, szerintem kell egy kis idő ameddig felfogják ezt
az elitben egy Magyar csapat hát Óriási bravúr ez!!
de nagy lenne elhoznák a Realt