Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mr. Bidé
Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 20., vasárnap 14:30

csabi* írta:Figo is biztos a barcás korszaka miatt kapta a nevét :D
:lol: :lol: :lol: igen és miután a Madridba igazolt Figo rögtön elvitette a kutyust az illatos úti kutyamenhelyre! :lol:

Mr. Bidé

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 20., vasárnap 14:22

Géci írta:Bidé! Most nem igazán erre a cikre célzott RMCF... Amikor leigazoltuk ez a cikk fogatta a madrid szurkolókat, hogy Messinek hívják a kutyáját... Véletlenül sem írták oda, hogy a másik Fígó... RMCF erre célzott
Oké így értem de az általam idézett cikk miatt csattant fel megint RMFC kolléga. A bulvár már csak ilyen! Persze hogy hír az ha egy frissen igazolt madridi játékosnak a kutyáját Messinek hívják. De van aki ezeket a híreket kitalációnak tartja és a Madrid elleni támadásnak provokációnak fogja fel.Ezzel nincs semmi gond de erről a nézetéről mindenkit meg akarnak győzni heti 10 alkalommal. Na ez csípi egy kicsit a szemem de ahogy látom vannak itt olyan Madrid szimpatizánsok akik hasonló képen gondolkodnak erről a témáról mint én :salute: csak ők mosolyognak egy jót az egészen én barom eg nem bírom szó nélkül hagyni......

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 20., vasárnap 11:30

Figo is biztos a barcás korszaka miatt kapta a nevét :D
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 20., vasárnap 10:57

Bidé! Most nem igazán erre a cikre célzott RMCF... Amikor leigazoltuk ez a cikk fogatta a madrid szurkolókat, hogy Messinek hívják a kutyáját... Véletlenül sem írták oda, hogy a másik Fígó... RMCF erre célzott

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 20., vasárnap 10:56

„Nem tudom, hogy Carvajal és Morata továbbra is kezdők maradnak-e, de jó meccset játszottak.”
Az, hogy Moratan elgondolkodik.. oké (bár semmiképp nem volt rossz tegnap), de hogy Carvajal miért nem tudja meggyőzni Ancelottit, azt nem tudom... Azért ilyen Cicinho, Miguel Torres, Arbeloa félék után őt nézegetni nem kis minőségi javulás az én szememben.

Mr. Bidé

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 20., vasárnap 10:38

R.M.C.F írta:a másik kutyája nevét érdekes már nem közölték le,mert az meg real játékos volt :) és igy már ez nem is hir..
Én ezt a cikket olvastam:http: //madridom.hu/blog/2013/10/19/salvador-burgos-isco-inkabb-szurkolt-a-barcanak-mint-a-madridnak/ és itt az áll : "Erről maga a játékos teljes természetességgel a következőt nyilatkozta: „Volt egy másik kutyám is, őt Figónak hívom" nekem úgy tűnik a másik játékos nevét is leközölték............ :mrgreen: Különös szemüvegen keresztül nézve olvasod a cikkeket és mindenkinek a torkán le akarod erőltetni ezt a mindekiamadridotutálja baromságot.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 19., szombat 22:09

nem tudja valaki hogy a Valdebebasba lehet edzésre benézni halandónak? vagy oda nem lehet belépőt venni?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 20:45

Miért hír?? :ozil: Ez nem hír ez egy interjú Salvador Burgosszal "Real Madrid – Málaga összecsapás mivoltából a Goal.com felkutatta, és exkluzív interjút készített Isco Alarcón gyerekkori mentorával" Nem értem ezeket az uszító hozzászólásaid :hmmm: szombat reggel van lazítsd el magad nem kell minden hírben azt keresni ami nincs is benne!!
nem akarok uszitani,bocs ha uszitalak. :lol:
Azt akartam vázolni,hogy azért be kellett dobni miután a real leigazolta hogy talán,kicsit barcásabb volt(meg mi a kutyája neve, a másik kutyája nevét érdekes már nem közölték le,mert az meg real játékos volt :) és igy már ez nem is hir..).....ez a fontos benne.
Forditva ilyent még nem igazán olvastam,de szerintem a katalán média ilyen hirt hogy mondjuk adriano,yaya,neymar vagy bárki inkább realos volt..... :D :D :D :D le sem hozna... :D :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 19., szombat 15:14

Azért vicc, hogy még idén egyszer sem (?) tudott felállni a top védő négyesünk. Talán a mostani van a legközelebb hozzá, Varanenal ez top3 kvartett lesz.

Modric meg nem tom miért nem kezd, talán Juve ellen pihen :hmmm:

Mr. Bidé

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 19., szombat 12:56

R.M.C.F írta:Nyilván lehet olyan aki oda akart menni(vagy hivták a hiénák az akadémiára és hát miért mondana nemet egy gyerek)....nem mondom hogy nem,biztos,a mondandóm az volt,hogy ez miért hír? Mert a real ellen lehet MENNI vele....ilyent másik oldalról nem olvastam még......biztos olyan nem volt még aki realos akart lenni inkább mint barcás? :lol: :lol:
Miért hír?? :ozil: Ez nem hír ez egy interjú Salvador Burgosszal "Real Madrid – Málaga összecsapás mivoltából a Goal.com felkutatta, és exkluzív interjút készített Isco Alarcón gyerekkori mentorával" Nem értem ezeket az uszító hozzászólásaid :hmmm: szombat reggel van lazítsd el magad nem kell minden hírben azt keresni ami nincs is benne!!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 19., szombat 12:44

R.M.C.F írta:nem mondom hogy nem,biztos,a mondandóm az volt,hogy ez miért hír?
Elsore is ertettem a mondandodat es pont ezert irtam, hogy olvasd is vegig a cikket (ha nem tetted meg), mert nem CSAK arrol szol az egesz, hogy Isco a barcanak szurkolt..

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 19., szombat 12:40

a stadion tervekhez:

Nekem a második tetszik legjobban. Fehér szín, legtöbb férőhely, és nem radikális átalakítást jelent, gondolok itt arra hogy a 4 sarkon az oszlop részek megmaradnának, ami szerintem a jelenlegi stadiont összetéveszthetetlenné teszi. És nálam ez fontos szempont lenne, hogy azért a múltból is maradjon vmi.

De sztem végül a 3. fog nyerni, a tető miatt.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 12:26

Nyilván lehet olyan aki oda akart menni(vagy hivták a hiénák az akadémiára és hát miért mondana nemet egy gyerek)....nem mondom hogy nem,biztos,a mondandóm az volt,hogy ez miért hír? Mert a real ellen lehet MENNI vele....ilyent másik oldalról nem olvastam még......biztos olyan nem volt még aki realos akart lenni inkább mint barcás? :lol: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 19., szombat 12:23

R.M.C.F, azert olvasd is vegig a cikket, mert jo dolgokrol van benne szo..

„Isco sosem beszélt a Real Madridról. Mindig is a Málaga volt szíve csapata, és igen, mikor kicsi volt, inkább szurkolt a Barcának, mint a Madridnak” – folytatta Burgos, majd még egy érdekességre mutatott rá, méghozzá arra, hogy a Királyi Gárda 23-asa nagyon közel állt ahhoz, hogy az ősi rivális Barcelonához igazoljon. El is ment egy edzésre a La Masíára. „A családja meggyőzte, hogy ne igazoljon a Barcelonához, mégpedig azért, mert arra kötelezték volna, hogy az iskolában katalánul beszéljen” – zárta mondandóját Salvador.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 12:11

Salvador Burgos: “Isco inkább szurkolt a Barcának, mint a Madridnak…”
:lol: :lol:

15 éve vagyok madridista.....ilyen hírt, vagy 15 öt olvastam már,de olyant hogy egy barcába igazoló inkább realos volt még nem.
Valószínű minden labdarúgó barcás....és innen ered ez az arány. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vagy nem? :D

Vagy csak a médiának érdeke az ilyen hírek formálása,közlése,mert erről lesz mit csámcsogni? Hát persze,amikor egy real ellen hír van beadva,vagy csak olyan amiben a real lefelé van kerekítve,másnap,harmadnap több barcás is fújja nekem.......hogy hallottad,ez is barcás,persze hogy nem egy kötsög madridos.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 18., péntek 20:53

R.M.C.F írta:
, és a sportközgazdász professzor Gay de Liebana állítja, a magát kitermelő játékos mítosza egyszerűen nem igaz. „Ahhoz, hogy visszanyerjék a Bale-re elköltött 100 millió €-t 5 millió mezt kellene eladnia a klubnak a nevével.
Nagyon komoly közgazdász lehet az,aki azt hiszi egy játékosból csak a mezeken át jön be lé......bravo,szivesen elbeszélgetnék a közgaz tanárával,hogy löködte át a vizsgákon.
én is...de én arról, hogy nem jön-e hozzánk tanítani, no nem azért hogy én is ilyen IQ harcos legyek hanem hogy átlökjön a vizsgán :D :D

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 18., péntek 20:31

, és a sportközgazdász professzor Gay de Liebana állítja, a magát kitermelő játékos mítosza egyszerűen nem igaz. „Ahhoz, hogy visszanyerjék a Bale-re elköltött 100 millió €-t 5 millió mezt kellene eladnia a klubnak a nevével.
Nagyon komoly közgazdász lehet az,aki azt hiszi egy játékosból csak a mezeken át jön be lé......bravo,szivesen elbeszélgetnék a közgaz tanárával,hogy löködte át a vizsgákon.

Mr. Bidé

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 18., péntek 18:46

hehe írta:csak hogy átismételjük a nyilvánvalót:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ID=HP_BN_2
Az angolom nem túl acélos de javíts ki ha félreértettem! Ronaldo (nem CR hanem az igazi........ :D ) a legjobb csatár és korszakonként a legjobbak Pelé Maradona Messi !?

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 18., péntek 11:17

csak hogy átismételjük a nyilvánvalót:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ID=HP_BN_2
Kép
Kép
Kép

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 17., csütörtök 16:41

Bale rendkívül csalódott, amikor nem tud játszani” – nyilatkozta Toshack.
Mit is mondhatna egy walesi edző egy walesi játékosról...egyébként gyógyuljon föl mihamarabb,és akkor meglátjuk mit is tud... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: