Gascoigne írta:
Nagyon leadtuk az igenyeinket. Az igazsag az, hogy egy elkepeszto sorozat utan a vezetoseg (es ebben Zizou is vastagon benne van) csunyan elhanyagolta a fokozatos ujjaepitest, es ezzel megteremtette a mai helyzetet. Dicserjuk oket, amikor megerdemlik, es boven megerdemeltek korabban, de nyugodtan szidjuk is oket, amikor felmunkat vegeztek, es itt most pontosan ez tortent.
Azért szerintem ment itt az újjáépítés, csak nem sültek el jól a dolgok, még a bajnoki cím ellenére sem..
Voltak elhibázott költések, gondolok itt a 60millás Jovicra.
Én cserének inkább hoztam volna egy rutinos gólvágót, Cavani/Aspas, vagy ingyen Mandzu, úgyis sokszor ívelgetünk, Benz meg osztogatott volna visszavontan..
HAzaerdért mindenki odáig volt, meg vissza, ha kapunk egy Chealsea féle Hazardot, akkor az nagyon top erősítés a támadóalakzatban.., én ezt nem nevezném elhibázott transzfernek, egyelőre balul sült el..
Béla szintén zenész, Céer után vezérbika, vagy ló

lehetett volna, jól is indult, aztán látjuk mi lett belőle..
Arra akarok kilyukadni, hogy egy Hazard-Benz-Bale triónak papíron az egyik legbaszóbb támadóhármasnak kellene lennie jelenleg is..
Melléjük beugrónak tökéletesek lettek volna a brazil fiatalok.
Most ott vagyunk, hogy maradt nekünk egy szem Benz, a még félkész fiatalokkal kiegészítve, akadozik is a gépezet rendesen..
Ez olyan, mintha a poolnak kéne játszania egy szezont pl. a Mané-Salah páros nélkül, valszeg ők is nagy kakiban lennének elől, az egy szem Firminóval..
Középpálya, meg a védelem szerintem rendben van eléggé, a támadókkal vannak gondok, baromira nem vagyunk szerencsések, ami a két top szélsőnket illeti..
Remélem, legalább Hazardot visszakapjuk..
+Lehet én nézem csak be és én találom túl jónak a kicsit, de én tuti meghúztam volna azt, hogy Kubót visszahozom, főleg a Béla és a Brahim kölcsön után. Ott van benne a váratlan és a kreativitás, ami piszok mód hiányzik most támadásban.
Rodrygo kölcsön és Kubo vissza, ez lett volna szerintem a helyes döntés.
De egyébként ez még tényleg csak egy előszezon nekünk, próbálgatjuk a felállásokat, mindenki kap lehetőséget, nem baj, ha akadozik a gépezet..
Azért reménykedek, hogy valaki majd felnő Benz mellé és húzóember tud lenni elől..(Hazard/Ödegaard/Vini/
Asensio)