na igen hehe, ez az! mi ugye undorodunk az nso baromságaitól, mert az egy barcás oldal, meg a kommentátorok is mind barca lázban szenvednek és az egek fölé dicsőítik a barcát.
azonban van egy ellenoldal, ahol pedig agyonalázzák (szavakban) pl. neymart, és a Madridisták többsége pedig ennek hisz, ez befolyásolja a gondolkodásukat... sokszor mi sem vagyunk különbek a barcásoknál elfogultságban és média által való befolyásoltságban
(attól függ milyen beállítottságú lapot olvasol, mindenesetre annak fogsz hinni, amit szeretnél hallani...)
Szerintem nem az a megoldás hogy váltig állítgatjuk, hogy milyen szar a barca, szapuljuk a játékosukat, mert ezzel nem vagyunk előrébb, mindössze azt érjük el, hogy néhány barcás lelket megsértünk
(egy pár perc erejéig, aztán ők is elfelejtik amúgy) és hogy elhitetjük magunkkal, hogy tényleg pl. neymar az egy noname, média által felfújt suhanc, aki csak abból él meg, hogy eseget... really?

ha mélyen magunkba nézünk akkor mi magunk is tudjuk, hogy csak saját magunkat csapjuk be ezzel, és mit sem változtat azokon a tényeken, amiket hehepapa vázolt fel itt újfent.
és én EZÉRT utálom a barcát, mert jók

messit is azért, mert jó játékos és nem a Realban játszik, hanem egy olyan csapatban, akiket nagyon szeret a média, holott ők nem a Real Madrid és persze, a média nagyon ügyesen manipulálja a népet, hogy minél többen megszeressék a barcát és ezáltal Real ellen szimpatizánsokat neveljenek. Na ez nekem se tetszik... mindenesetre ez nem változtat azon a tényen, hogy jó a barca, jó neymar, jó messi és jó napot!