Bebefogsz egy ilyet az előző egy oldal alapjan semmi érv kíséretébenLiamGallagher írta: Ennél kamubb tizi a világon nincs kb.

de miért is nincs? Sztem lökés volt?vagy nem kéz? Vagy mi azisten?

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 27., vasárnap 7:11
Bebefogsz egy ilyet az előző egy oldal alapjan semmi érv kíséretébenLiamGallagher írta: Ennél kamubb tizi a világon nincs kb.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. szeptember 27., vasárnap 0:24
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2020. szeptember 26., szombat 23:59
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. szeptember 26., szombat 23:35
De már volt neki, szóval úgyis pirosEl Sie7e írta: Amugy 2 eset allhat fenn
Ha lökött akkor tuti piros mivel nem a labda megszerzesere iranyult a mozdulat
Ha labbal szabalytalankodik akkor viszont csak sarga, utolso emberkent (na persze nem egy fede fele hentelesre kell gondolni)
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. szeptember 26., szombat 23:31
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 26., szombat 23:31
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. szeptember 26., szombat 23:27
ja jólvan, én a lábakat nem láttam, csak hogy lökött.El Sie7e írta:Osszeertek a lábak, amivel megakadalyozta, hogy kapura lojonCsabi írta:
nyilván ha szabálytalannak látta, akkor pirosnak kellett lennie. de nálam ez nem szabálytalanság.
Tiszta sor
Nem latvanyos, de ezeregy ilyen eset volt mar
Mi is szoptunk mar ilyenert a barca ellen, talan Ramos volt a szenvedő fel
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 26., szombat 23:26
Osszeertek a lábak, amivel megakadalyozta, hogy kapura lojonCsabi írta:nyilván ha szabálytalannak látta, akkor pirosnak kellett lennie. de nálam ez nem szabálytalanság.El Sie7e írta:
Ha csak sárgát kap, akkor is piros![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. szeptember 26., szombat 23:25
Nem büntető járt utána. 1v1 volt. Hiába utolérte, szabálytalanul állította meg szemben a kapussal, nálam első blikkre is piros volt, utána jött is a VAR.Csabi írta: nekem a piros volt kicsit erős, a többi döntést teljesen jól hozta.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. szeptember 26., szombat 23:24
nyilván ha szabálytalannak látta, akkor pirosnak kellett lennie. de nálam ez nem szabálytalanság.El Sie7e írta:Ha csak sárgát kap, akkor is pirosCsabi írta: nekem a piros volt kicsit erős, a többi döntést teljesen jól hozta.![]()
HozzászólásSzerző: impossible » 2020. szeptember 26., szombat 23:24
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 26., szombat 23:23
Ha csak sárgát kap, akkor is pirosCsabi írta: nekem a piros volt kicsit erős, a többi döntést teljesen jól hozta.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. szeptember 26., szombat 23:21
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2020. szeptember 26., szombat 23:18
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. szeptember 26., szombat 23:16
Igen, ez egy jo meglatas..en is ezen gondolkodtam. Mondjuk az elozmenyt ismerve valoban maganak koszonheti az iteletet. Rossz otlet volt beallni moge.___Samy___ írta: Egyébként Bartra homoritasa miatt tűnik Mayoral keze lökő mozdulatnak. Ha csak a kezét figyeltek, semmiféle szabálytalanság nincs.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. szeptember 26., szombat 23:14
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. szeptember 26., szombat 23:12
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. szeptember 26., szombat 23:11
Hat mivel lendult mayoral ostor laba, igy azert nagyon meglepodnek ha mayoral keze nem tartalmazott volna nyomast. Amikor pedig epp instabil pozicioban vagy akkor nem kell 400g nyomas ahhoz, hogy eltaknyolj.ziro4vr írta: Feminin társadalom, ha ez lökés...
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. szeptember 26., szombat 23:10
Elképesztő, mennyit képes magyarázni valaki, mert neki van egy "megdönthetetlen" saját véleménye egy esetről.ziro4vr írta: Feminin társadalom, ha ez lökés...
HozzászólásSzerző: impossible » 2020. szeptember 26., szombat 23:10
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem