A "lövései" meg gyengébbek mint egy hátvéd által hazatett labda... Ezekben kéne fejlődnie, de a 1,5 éve folyamatosan ugyanazokat a hibákat követi el.
A 3 pontot viszont neki köszönhetjük, azért jár a pacsi neki.

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. szeptember 30., szerda 23:27
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. szeptember 30., szerda 23:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 30., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. szeptember 30., szerda 23:24
ezt nem kell tíltani, megy az magátólRemy írta: Meg kéne tiltani neki, hogy gólt szerezzen
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. szeptember 30., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2020. szeptember 30., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: flori » 2020. szeptember 30., szerda 23:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 30., szerda 17:10
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. szeptember 23., szerda 20:40
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. szeptember 23., szerda 20:38
Amúgy az a fura,hogy brazilban extrabbnak tunt mint Vini.Faust írta: Rodrygoban en is egyre kevesbe latok barmit, full kozepszeru a gyerek, de nem sokat jatszik a posztjan azt hozza kell tenni.
Mindket sracnak annyi a szerencseje, hogy brazil, kulonben soha nem kerultek volna meg a Real Madrid kozelebe sem, plane nem ennyiert.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. szeptember 23., szerda 19:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 23., szerda 18:55
Nekem Rodrygoé előbb eszembe jut, de csak az első félidő miatt.kiserik írta:Nekem meg Mané kéne de baszhatjuk. Van dagadt, lusta Hazard, meg munkás, béna Vini. Ez van. Lehet pörögni, de akkor is ez van.Kerlon írta:
Hagyjad már a passz hatékonyságot. Xavit szét fikáztuk az 1500 alibi passza miatt. Járatjuk a labdát és ennyi, kritikis helyzetekben kell jól dönteni és jól kivitelezni. Na ezekben borzalmasan gyenge... Egy spanyol középcsapatban úde szinfolt lenne. Itt meg sirhatunk, hogy neki kell jelenleg örülni...
Rodrygora kéne hangsúlyt fektetni, előbb ki lehet talán kupálni.
Csúcs Hazard kéne nagyon, de lehet elengedte ezt fejben.
Csak úgy megsúgom, hogy ebben a labda járatásban Rodrygonak sikerült 33%-ban ellenfélhez passzolni, vagy inkább 33%-ban nem sikerült csapattárshoz passzolni, azaz "kritikus helyzetekben jól dönteni és jól kivitelezni". A társak gólhelyzetbe hozása pedig nem annyira az alibi tevékenységek közé sorolandó, és a meccsre visszagondolva Vini neve előbb eszünkbe jut, mint Rodrygoé.Mert páran a magánélete és instája miatt poénosnak tartották fikázni, amire rátett Vini egy lapáttal a kapkodó cseleivel és óvodás lövéseivel. Mondjuk ha eszembe jut, hogy volt ezen hangadók közt olyan, aki szakmai szemmel CR-t távozása előtt 3 évvel már eladta volna, akkor sírva röhögök a mai napig.ateeemadrid írta:
Ezt amúgy miért gondoljátok így sokan? Szerintem Viniben jóval több van, igazából mindenben jobb, csak agyban gyengébb, abban mondjuk sokkal.![]()
Rodrygo nálam Asensio szintjét sem üti meg, volt a triplája, meg a fasza debütálása, és így nagyjából ennyi az egész amit nálunk fel tud mutatni. Iszonyat középszerű szerintem a srác egyelőre.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. szeptember 23., szerda 17:29
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. szeptember 23., szerda 16:39
Magyarul tucatbrazilok?Faust írta: Mindket sracnak annyi a szerencseje, hogy brazil, kulonben soha nem kerultek volna meg a Real Madrid kozelebe sem,
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. szeptember 23., szerda 15:51
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. szeptember 23., szerda 14:58
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. szeptember 23., szerda 14:49
Nekem meg Mané kéne de baszhatjuk. Van dagadt, lusta Hazard, meg munkás, béna Vini. Ez van. Lehet pörögni, de akkor is ez van.Kerlon írta:Hagyjad már a passz hatékonyságot. Xavit szét fikáztuk az 1500 alibi passza miatt. Járatjuk a labdát és ennyi, kritikis helyzetekben kell jól dönteni és jól kivitelezni. Na ezekben borzalmasan gyenge... Egy spanyol középcsapatban úde szinfolt lenne. Itt meg sirhatunk, hogy neki kell jelenleg örülni...kiserik írta:
Én értem, hogy Te mit mondasz, csak Te nem érted, hogy mit mondok én. Nem azt írtam, hogy Vini jobb játékos a fent említetteknél, hanem, hogy a csapat előbbre van vele. Ahogy írod: előbbre van egy olyan játékossal, akit a többiek alul teljesítenek. Hazard százszor jobb focista, mint Vini, de Vinivel sokkal többre megyünk. Bevethető, gyors, hajt, melózik, neki megy a védelmeknek és lassan fejlődik is, ahogy a Soci elleni passz hatékonysága is mutatja.
Rodrygora kéne hangsúlyt fektetni, előbb ki lehet talán kupálni.
Csúcs Hazard kéne nagyon, de lehet elengedte ezt fejben.
Mert páran a magánélete és instája miatt poénosnak tartották fikázni, amire rátett Vini egy lapáttal a kapkodó cseleivel és óvodás lövéseivel. Mondjuk ha eszembe jut, hogy volt ezen hangadók közt olyan, aki szakmai szemmel CR-t távozása előtt 3 évvel már eladta volna, akkor sírva röhögök a mai napig.ateeemadrid írta:Ezt amúgy miért gondoljátok így sokan? Szerintem Viniben jóval több van, igazából mindenben jobb, csak agyban gyengébb, abban mondjuk sokkal.Rodrygora kéne hangsúlyt fektetni, előbb ki lehet talán kupálni.![]()
Rodrygo nálam Asensio szintjét sem üti meg, volt a triplája, meg a fasza debütálása, és így nagyjából ennyi az egész amit nálunk fel tud mutatni. Iszonyat középszerű szerintem a srác egyelőre.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. szeptember 23., szerda 13:31
Ezt amúgy miért gondoljátok így sokan? Szerintem Viniben jóval több van, igazából mindenben jobb, csak agyban gyengébb, abban mondjuk sokkal.Rodrygora kéne hangsúlyt fektetni, előbb ki lehet talán kupálni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 23., szerda 12:56
Hagyjad már a passz hatékonyságot. Xavit szét fikáztuk az 1500 alibi passza miatt. Járatjuk a labdát és ennyi, kritikis helyzetekben kell jól dönteni és jól kivitelezni. Na ezekben borzalmasan gyenge... Egy spanyol középcsapatban úde szinfolt lenne. Itt meg sirhatunk, hogy neki kell jelenleg örülni...kiserik írta:Én értem, hogy Te mit mondasz, csak Te nem érted, hogy mit mondok én. Nem azt írtam, hogy Vini jobb játékos a fent említetteknél, hanem, hogy a csapat előbbre van vele. Ahogy írod: előbbre van egy olyan játékossal, akit a többiek alul teljesítenek. Hazard százszor jobb focista, mint Vini, de Vinivel sokkal többre megyünk. Bevethető, gyors, hajt, melózik, neki megy a védelmeknek és lassan fejlődik is, ahogy a Soci elleni passz hatékonysága is mutatja.Kerlon írta:
Én meg azt látom, hogy attól nem lesz valaki jó játékos, mert vannak, akik alul teljesítik.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. szeptember 23., szerda 12:08
Én értem, hogy Te mit mondasz, csak Te nem érted, hogy mit mondok én. Nem azt írtam, hogy Vini jobb játékos a fent említetteknél, hanem, hogy a csapat előbbre van vele. Ahogy írod: előbbre van egy olyan játékossal, akit a többiek alul teljesítenek. Hazard százszor jobb focista, mint Vini, de Vinivel sokkal többre megyünk. Bevethető, gyors, hajt, melózik, neki megy a védelmeknek és lassan fejlődik is, ahogy a Soci elleni passz hatékonysága is mutatja.Kerlon írta:Én meg azt látom, hogy attól nem lesz valaki jó játékos, mert vannak, akik alul teljesítik.kiserik írta:
Hát ez nagyon jóMost a Rodrygosat légyszi az ő topicjába
![]()
Én azt látom, hogy fut, hajt, próbálkozik fegyelmezetten és előbbre vagyunk vele, mint a félpályánál tekergő Hazarddal (már ha bevethető), az alibi Asensióval, a 10-20 perces Rodrygoval vagy LV-vel. Ha kiröhögjük a munkát, akkor nézhetjük a Bale féléket, akik tudnak, csak szarnak bele.
A passzairól csak annyit, hogy 97,5% -ot hozott...
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem