Nekem meg Mané kéne de baszhatjuk. Van dagadt, lusta Hazard, meg munkás, béna Vini. Ez van. Lehet pörögni, de akkor is ez van.Kerlon írta:Hagyjad már a passz hatékonyságot. Xavit szét fikáztuk az 1500 alibi passza miatt. Járatjuk a labdát és ennyi, kritikis helyzetekben kell jól dönteni és jól kivitelezni. Na ezekben borzalmasan gyenge... Egy spanyol középcsapatban úde szinfolt lenne. Itt meg sirhatunk, hogy neki kell jelenleg örülni...kiserik írta:
Én értem, hogy Te mit mondasz, csak Te nem érted, hogy mit mondok én. Nem azt írtam, hogy Vini jobb játékos a fent említetteknél, hanem, hogy a csapat előbbre van vele. Ahogy írod: előbbre van egy olyan játékossal, akit a többiek alul teljesítenek. Hazard százszor jobb focista, mint Vini, de Vinivel sokkal többre megyünk. Bevethető, gyors, hajt, melózik, neki megy a védelmeknek és lassan fejlődik is, ahogy a Soci elleni passz hatékonysága is mutatja.
Rodrygora kéne hangsúlyt fektetni, előbb ki lehet talán kupálni.
Csúcs Hazard kéne nagyon, de lehet elengedte ezt fejben.
Csak úgy megsúgom, hogy ebben a labda járatásban Rodrygonak sikerült 33%-ban ellenfélhez passzolni, vagy inkább 33%-ban nem sikerült csapattárshoz passzolni, azaz "kritikus helyzetekben jól dönteni és jól kivitelezni". A társak gólhelyzetbe hozása pedig nem annyira az alibi tevékenységek közé sorolandó, és a meccsre visszagondolva Vini neve előbb eszünkbe jut, mint Rodrygoé.
Mert páran a magánélete és instája miatt poénosnak tartották fikázni, amire rátett Vini egy lapáttal a kapkodó cseleivel és óvodás lövéseivel. Mondjuk ha eszembe jut, hogy volt ezen hangadók közt olyan, aki szakmai szemmel CR-t távozása előtt 3 évvel már eladta volna, akkor sírva röhögök a mai napig.ateeemadrid írta:Ezt amúgy miért gondoljátok így sokan? Szerintem Viniben jóval több van, igazából mindenben jobb, csak agyban gyengébb, abban mondjuk sokkal.Rodrygora kéne hangsúlyt fektetni, előbb ki lehet talán kupálni.![]()
Rodrygo nálam Asensio szintjét sem üti meg, volt a triplája, meg a fasza debütálása, és így nagyjából ennyi az egész amit nálunk fel tud mutatni. Iszonyat középszerű szerintem a srác egyelőre.