Nézz utána a számoknak újra.G. V.tinho írta:A két brazil vételára is 50 50 milla juró volt, azért abból sokat még nem láttunkMickey írta: Jó volt a Soci ellen, bízom mindkét brazilunkban a szélen....
Jelenleg Hazard vételára és teljesítménye, meg Ase állapota/majdani formája jobban idegesít mint Vini.
Asensio meg 6 milla
Vinícius Junior - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Vinícius Junior - 20
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ezek a vételár alapján ítélni dolgok állandóan. Nem mindig minden fekete-fehér a fociban, vannak sérülések, van amikor nem kapsz folyamat játéklehetőséget. Vagy van amikor potenciál miatt kapsz szerződést, ha az idei éve is úgy kuka Hazardnak, hogy kapja a lehetőségeket folyamat és nem sérül le, akkor már lehet ítéletet mondani. Rodrygoval és Vinivel nyílván nem 1 évre számoltak Perezek bőven bennük van, hogy megszolgálják a vételárt.
-
G. V.tinho
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
A két brazil vételára is 50 50 milla juró volt, azért abból sokat még nem láttunkMickey írta: Jó volt a Soci ellen, bízom mindkét brazilunkban a szélen....
Jelenleg Hazard vételára és teljesítménye, meg Ase állapota/majdani formája jobban idegesít mint Vini.
Asensio meg 6 milla
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tökéletes hozzászólásMickey írta: Valaki mindig jobb mint a másik, csak aztán olyan hatalmasat soha nem profitálunk a sok sok jóból![]()
mert egyik sem klasszis, zseni
max jó játékosok lehetnek szerintem
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Valaki mindig jobb mint a másik, csak aztán olyan hatalmasat soha nem profitálunk a sok sok jóból
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Jim
Jobban lát a pályán, jobban érzi a kaput
jobb a lövőtechnikája mint Vininek
jobb a lövőtechnikája mint Vininek
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van valóságalap, mert tényleg spanyol.Jim írta: Minden trollkodásban van valóságalap
De mindegy, én nem hiszem hogy Vini kezdő szintű játékossá fejlődik a jövőben
De azzal sokat segítene, ha lelkesítené a lustákat
Tehetségesebb? Érveket írjál. Egyet tudok, azon kívül hogy spanyol természetesen, méghozzá, hogy jó a balosa. Mellette lassú és nem túl lelkes.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Függetlenül attól, hogy tucat/nem tucat játékos Asensio, azt honnan szűrted le, hogy gólerős?!Jim írta: Minden trollkodásban van valóságalap
Rohadt jó lenne, ha így lenne és piszkosul örülnék neki, ha ő lenne a megoldás a dolgokra.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
Ezt adom. Minden hszben van legalább egy spanyol szó vagy egyFaust írta: De te trollkodsz mindig basszameg, minden egyes hozzaszolasodban, legalabbis remelhetoleg, mert ha komolyan gondolod az meg rosszabb.
Eleinte vicces volt..
Asensiot az a 3-4 darab dugó tartja még itt, illetve a kikötős storyja. Remélem jövőre már ez nem lesz elég arra, hogy megkapja az újabb lehetőséget. A perceit Kubo majd nyugodt szívvel átveheti.
Témához:
Neymar után csak Vini tudja ezt a szórakoztató focit játszani és ha valami kiscsapatnál lenne, akkor a legtöbb top klub kergetné álló fasszal. Nem néztük ki belőle, hogy fejlődni fog, de már sokat fejlődött és még tudna. Kezdőben viszont még nincs helye, de az nem az ő hibája, hogy Edenburger 20 meccsnél többet nem bír egy szezonban.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Egyébként egy spanyol és fiatal játékosról beszélünk, ha ezt az infot valaki elmulasztotta volna, vagy valaki esetleg ezen aggódna.Realista24 írta:Tehát tud gólt lőniFaust írta: Ezt abbol a statisztikabol szurted le, hogy soha nem lott 6 golnal tobbet egy szezonban?ráadásul spanyol, nem tudom ezt említette-e már valaki.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Jim
Minden trollkodásban van valóságalap
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Asensio annyira tehetséges mint a többi spanyol szélső támadó. Nem kifejezetten.
Nem illik.
De te trollkodsz mindig basszameg, minden egyes hozzaszolasodban, legalabbis remelhetoleg, mert ha komolyan gondolod az meg rosszabb.
- Jim
Nem kell mindig trollkodni
Az hogy spanyol az nem érv
Tehetségesebb mint Vini
tud focizni( ezt senki sem szokta tagadni)
csak lusta flegma
Az hogy spanyol az nem érv
Tehetségesebb mint Vini
tud focizni( ezt senki sem szokta tagadni)
csak lusta flegma
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tehát tud gólt lőniFaust írta: Ezt abbol a statisztikabol szurted le, hogy soha nem lott 6 golnal tobbet egy szezonban?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt abbol a statisztikabol szurted le, hogy soha nem lott 6 golnal tobbet egy szezonban?
- Jim
Kapnánk egy tökéletes fiatalt, ha kombinálnánk Asensióval
A brazil lelkes hajt megy előre
a spanyol meg tud gólt lőni, van esze a játékhoz
A brazil lelkes hajt megy előre
a spanyol meg tud gólt lőni, van esze a játékhoz
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jó volt a Soci ellen, bízom mindkét brazilunkban a szélen....
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Pad'em
Ezt én se értem, hogy amikor jól játszik és a remek megmozdulásai vannak túlsúlyban, mért azt emeljük ki amikor rálép a labdára. Tegnap egyáltalán nem ezek voltak rá jellemzőek. Volt mikor igen, oké, akkor nevessünk rajta, de tegnap sztem kifejezetten jól játszott.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ez a gyerek ha ad 10 gólpasszt 1 meccsen, akkor is azt hozzák majd fel ellene néhányan, hogy egyszer elrontott egy passzt. Konkrétan 2 gólpasszt adott volna, ha Benzema meg Marvin nem rontják el. Ilyeneket felhozni, hogy egyszer kicselezte magát. Hatalmas hiba, ilyet nagyon ritkán látni más meccsen. Miért nem azt említik , hogy az elsőben meg kiosztott egy szép bőrt. Ebből látszik, hogy csak a negatív dolgokat veszik észre, szóval ezeknek az embereknek nem is lehet komolyan venni az írását.KAG írta: Tényleg csak annyit lehet a számlájára irni, hogy hajt.
Skillek sem igazan jonnek tole, kapura semennyire sem veszelyes, passzok sem ulnek.