https://twitter.com/ChalsHardy/status/1 ... 0052439048ha utana tizenhatoson belul ralep a labdara es elhagyja, nem tudja atvenni, vagy nekiall 1v1-ben jogabonitozni aztan kivezeti az oldalvonalon tulra
Morata skillz alapanyag

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. szeptember 21., hétfő 11:59
https://twitter.com/ChalsHardy/status/1 ... 0052439048ha utana tizenhatoson belul ralep a labdara es elhagyja, nem tudja atvenni, vagy nekiall 1v1-ben jogabonitozni aztan kivezeti az oldalvonalon tulra
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. szeptember 21., hétfő 11:45
ziro4vr írta:Gabikám az a mázli hogy nem azt hitted hogy Kroos!lordgabi írta: Tegnap volt két komoly labdaszerzése egy kontránál amikor futott az ellenfél után, először azt hittem Mendy.![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. szeptember 21., hétfő 11:39
Addig biztosan Vini fog elorebb jarni, amig Rodrygot jobboldalon fogjuk nyomatni.kodo írta: Szerintem sem volt vele baj, két brazil közül ő jár előbbre, nyilván érthető okokból.
Marvinnak is ő passzolt ziccerbe ha jól emlékszem.
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. szeptember 21., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. szeptember 21., hétfő 10:53
Tegnap speciel mentünk volna, ha Benzema nem bénázza el a 100-as ziccert. Vini Juni az embereit megverte, sokszor kettőt is, passzai is jók voltak a 16oson belül, visszazárt hátra, szemmel láthatóan fejlődik. Nyilván nem neki kéne a támadósor arcának lennie, de amíg Hazard árnyéka önmagának örülhetünk, hogy legalább ő itt vanKerlon írta:Tovabbra sem megyunk vele semmire se hiaba dinamikus, ha utana elhagyja, megbotlik, szarul passzol. Futballozni kene megtanitani, mert jelenleg csak atletikus. 20 eves es nem csak a donteseivel van gond, amiben fejlodhetne...Toti írta: lehet itt baszogatni, de sztem tegnap is csak benne volt kakaó elől. (és most nem a bőrszínére gondolok, mer manapság már bármi rasszizmusnak számít)
ja, elbassza legtöbbször, de ha ő nincs még ennyi lendület se lett volna a széleken. mert mégis kitől várnánk dinamikát vagy lendületet ebből a jelenlegi keretből?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 21., hétfő 10:46
Tovabbra sem megyunk vele semmire se hiaba dinamikus, ha utana elhagyja, megbotlik, szarul passzol. Futballozni kene megtanitani, mert jelenleg csak atletikus. 20 eves es nem csak a donteseivel van gond, amiben fejlodhetne...Toti írta: lehet itt baszogatni, de sztem tegnap is csak benne volt kakaó elől. (és most nem a bőrszínére gondolok, mer manapság már bármi rasszizmusnak számít)
ja, elbassza legtöbbször, de ha ő nincs még ennyi lendület se lett volna a széleken. mert mégis kitől várnánk dinamikát vagy lendületet ebből a jelenlegi keretből?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 21., hétfő 10:31
Gabikám az a mázli hogy nem azt hitted hogy Kroos!lordgabi írta: Tegnap volt két komoly labdaszerzése egy kontránál amikor futott az ellenfél után, először azt hittem Mendy.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. szeptember 21., hétfő 10:28
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. szeptember 21., hétfő 10:17
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. szeptember 21., hétfő 10:17
Plusz legalabb ö megprobal cselezni 2 ember kozott is, nem csak az alibi hatra passz.Babinho írta: Ha elfelejtjük az eddigi itteni karrierjét, és tegnap látjuk először játszani egyáltalán nem gondolja az ember, hogy honnan indult. Nem igazán jellemző már rá ez a csetlek botlok benny hill támadósdi.
Érettebb lett, de még sokat kell fejlődnie. Én soha nem néztem volna ki belőle, hogy focista lesz, de technikailag is és fizikálisan is brutál sokat fejlődött.
Konkrétan rengeteget fut, és a védekezésben is bőven kiveszi a részét, sokszor a tizenhatos sarkáig visszazár, labdaszerzés után, pedig ő az első aki megérkezik a másik tizenhatoshoz. Ezért a hozzáállásért nagy taps![]()
Kellene Hazard nagyon hogy jó szezonunk legyen, mert a nagy dolgokhoz Vini kevés lesz, de nincs miért elmarasztalni.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. szeptember 21., hétfő 10:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 21., hétfő 9:09
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. szeptember 21., hétfő 9:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. szeptember 18., péntek 22:05
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. szeptember 18., péntek 20:42
Hát nem is százas az biztos.Realista24 írta: Az új húszas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 18., péntek 19:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. szeptember 16., szerda 21:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 16., szerda 21:19
10-es, Luka szerintem fix távozó jövőre.Realista24 írta:Hetesel magico írta:
És akkor mibe lesz Mbappe jövőre?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 16., szerda 21:05
Hetesel magico írta:És akkor mibe lesz Mbappe jövőre?Realista24 írta: Megkapja a 11es számot?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2020. szeptember 16., szerda 20:57
És akkor mibe lesz Mbappe jövőre?Realista24 írta: Megkapja a 11es számot?
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem