Előttem már leírták a lényeget sokan:
-NEHÉZ pálya lett az Anoeta, ez nem egy kutyaütő csapat, easy 3 pontot innen senki nem fog elvinni, az fix
Padre írta:
Hazard és Asensio a két kulcsfigura. *ha ők végre felnőnek a feladathoz* -> így van, ha a kettőből csak 1 is (én inkább Hazardtól várok, Asensiot szeretem, de ő a baloson él (1 top Hazard és mögé Ase berotálva lenne a baloson az álmom)) formába lendül, már bent vagyunk
wZole írta:
*mitol lenne mas? Ennyi van jelenkeg ezekben a jatekosokban -> ez is igaz. a keret annyit változott, h elment a szemét/aki ZZnek nem kell, meg jött egy Odegaard, MINDEN MARADT. És karantén után sem volt csilli-villi -> ez egy ilyen szezon lesz, küszködés, beton védekezés (Körtisz miket fogot wooow), stabilitás a középpályán, elöl meg fejlődni lehet csak
A meccsről: a magas pressziót, ügyes járatásokat már leírta mindenki. Ez pozitívum, ezen a vonalon kell menni, hajrá-hajrá.
Vinit imádom

A cserék: pont azt mondtam magamban, az 58ik percben, hogy MOST kell változtatni, mert a kezdő addigra fáradt el. Sztem ZZ is így gondolta: ha marad minden, gólt kapunk és 2t nem verünk. Ha beküldöm Case+Fede, akkor stabilak leszünk és hátha találunk egyet. A stabilitás meg is lett, csak kár h a 70ik percig várt, adott 10 perc ajándékot a Socinak.. de már mind1..
A cserecsatáraink meg akkor fognak max pályára lépni, ha a meccs már eldőlt, ha a 60. percben már 2-3 van közte, akkor fognak beállni, ezek nem azok a fiúk, akik a semmiből valamit csinálnak -> ezt is tudtuk hogy így lesz.
Szóval összességében elindultunk egy jobb irányba, Ödegaard mind1 hol fog játszani, el fog férni. A stabilitás megvan, a szélsőink belendülnek, akkor lehet pihentetni Benzit, adni a perceket másoknak. Jó lesz ez!
Vamos Real