Bundesliga
Re: Bundesliga
Van több fiatal sztárjátékosuk, akik hónapok alatt is sokat tudnak fejlődni. Ez főleg Haalandra és Sanchora (úgy néz ki marad) vonatkozik, Brandt is csak jobb lehet, mint tavaly, talán Reus sem lesz annyit sérült, ez lesz Can első teljes idénye, Bellinghamről nagyon jókat hallottam eddig, Reininier is ígéretes, Meunier jó igazásnak tűnik, tehát ebből lehet egy komoly csapat, ha összeállnak. A gondot továbbra is Favre-ben látom, ő kevés ehhez a Dortmundhoz. De már az is nagy szó lenne, ha az utolsó négy meccsre úgy fordulnának, hogy még nem dőlt el a bajnokság, mert a Bayern jelenleg nemcsak a Bundes, de Európa legjobb csapata, és valószínűleg Flickkel még jobbak lesznek az idén.
-
- Kedvenc játékosaid: Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Bayern München, Dynamo Dresden, Oakland Raiders
ezt a megerősödő Dortmundot mire alapozod?illgner írta: Ez a Schalke egyértelműen edzőbuktatásra játszott, normál esetben megúszták volna egy ötössel.
Én az idén egy megerősödő Dortmundra, egy a tavalyinál is jobb Gladbachra számítok, és a Lipcse is jó lehet, ha beválnak az új emberek, szóval akár még komoly harc is lehet majd a bajnoki címért.
tulajdonképpen Hehe miatt regisztráltam, inkább read only 

Ez a Schalke egyértelműen edzőbuktatásra játszott, normál esetben megúszták volna egy ötössel.
Én az idén egy megerősödő Dortmundra, egy a tavalyinál is jobb Gladbachra számítok, és a Lipcse is jó lehet, ha beválnak az új emberek, szóval akár még komoly harc is lehet majd a bajnoki címért.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bundesliga komolytalan továbbra is.
Szakmai munka a BMnél? Komoly továbbra is.
Szakmai munka a BMnél? Komoly továbbra is.
Nem illik.
ViktoR4 írta: Mennyit lehet most hivatalosan cserélni?
München 5ot cserélt a meccsen.
Azt hiszem sorozatfuggo. A spanyoloknal is otot lehet.
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Mennyit lehet most hivatalosan cserélni?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
17 éves angol srác is góllal mutatkozott be 10 perc alatt, nyolcnál állt meg a München.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ez a Gnabry gyerek valami elképesztő eddig a Bayernben (tavaly és most). És még mindig csak 25 éves, aztán 18 óta a köztudatban van. Van még hova fejlődnie úgy tűnik, főleg ha egy normális csapatban van és normális csapatagokkal van körülvéve.lordgabi írta: Bayern 3-0 Schalke, 32. perc...
Ez az év újra sima lesz a Bayernnek.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Bayern 3-0 Schalke, 32. perc...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

Én is be akartam ezt írni, hogy Benya simán elvolt és el lett volna a szélen. Aztán arra jutottam hogy ez eddig oké, de csak Lewa meg Ronaldo a harmadik embertől függetlenül mennyire tudott volna együtt kiteljesedni, illetve mi lett volna a csapat védekézésével?
Benzema az említett időszakig hivatalosan 15 meccsen játszott jobbszélsőt, majd Bale jött és teljesen középre/hamis kilencesre húzodott be. De aki nézi a meccseket az tudja, hogy gyakran szélre szorul ki és onnan támad..elég okosan. Pl. Atleti elleni butitás.realistahuni írta:Semmilyen formációban nem fértek volna meg szerintem.Ő jött volna és nem Bale.
Mit le büntetett volna CR-Karim-Lewa
Persze igazán középen érzi jól magát, de valószínüleg ez fel lett volna áldozva Lewaért.
Szerintem hatékonyabb trió lett volna vele, mint Bale-el.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Semmilyen formációban nem fértek volna meg szerintem.Ő jött volna és nem Bale.
[Onet.pl] Robert Lewandowski leaked pre-contract with Real Madrid from 2013 - 6 years duration, free transfer from Dortmund, 13M€ sign-on fee, 9M€ yearly wage, 50% image rights, 1.5M€ from image rights yearly, 150M€ release clause.
Ő jött volna és nem Bale.
Ő jött volna és nem Bale.

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Plusz egy évet hosszabbított, és lesz egy 50 millió eurós kivásárlási ára. Win-win szitu, jövőre borítékolható ezek alapján, hogy távozni fog, és nem fog szőrözni a Lipcse.ziro4vr írta:Nem rossz a srác, de azért a top szinttől még messze van.sebydani írta: RB Leipzig defender Dayot Upamecano has signed a contract extension until 2023.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem rossz a srác, de azért a top szinttől még messze van.sebydani írta: RB Leipzig defender Dayot Upamecano has signed a contract extension until 2023.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
RB Leipzig defender Dayot Upamecano has signed a contract extension until 2023.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ateeemadrid
30é simán megpróbálnám hozni Isco helyett mondjuk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Our Story: The Bosses of @fcbayern have decided that Thiago will be allowed to leave with an offer of at least 30 Mio Euros. TRUE: there is no offer yet @SPORTBILD @altobelli13
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
DEAL DONE: Borussia Dortmund have signed Jude Bellingham from Birmingham City for around €25m. The 17-year old Englishman has joined on a long-term contract and will earn around €3m-a-year. (Source: @BvB)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez is benne van, de arra gondoltál, hogy nem mindenkinek bírja a szervezete az élsportot? Legalábbis nem feltétlenül 35 éves koráig.Sierra írta:Az oké, de egyéni szinten semmi. Arra gondoltam elsősorban. Nem hiszem hogy a meccsdömpinggel lenne a probléma, sokkal inkább a játékosok mentalitásával. Ebben a mai világban minden a rossz irányba megy el, lassan egy focistánál is csak másodlagos lesz a focizás, minden más előbbre való (pózolni instán, folyamat bulizások stb).Marky írta: Azert mindketten vilagbajnokok, raadasul ok hoztak ossze a gyoztes golt