HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 22., kedd 21:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. szeptember 22., kedd 20:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 22., kedd 19:56
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. szeptember 22., kedd 10:19
Szia Steve,Steve írta: Sajnos édesapám súlyosan beteg lett(rák elég súlyos és gyors lefolyással) és a segítségemre fog szorulni, ezért egy időre Magyarországra kell jönnöm a család nélkül sajnos.![]()
Két kérdésem lenne:
Az egyik, hogy a korona miatti para kapcsán honnan lehet a legnormálisabban értesülni? A koronavirus.gov.hu-n? Érdekelne, hogy mennyi karantén lenne és azt hogy válthatom ki a negatív tesztjeimmel és azt, hogy lehet intézni leggyorsabban.Kettős állampolgár vagyok, szóval magyar is,az segíthet?
A másik kérdésem, hogy melyik kártyás mobilinternetet ajánlanátok Magyarországon?Főleg a stabilitás és a gyorsaság szempontjából. Mobil routerrel venném, amit a géphez kötök usb-val. Kell hozzá magyar állandó tartózkodási hely hozzá, vagy EU-s emberkeként simán vehetem?
Köszi ha valaki tud segíteni. Gondoltam a fórum értelmesebb, gyorsabb választ ad, mint a googlizásom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 22., kedd 8:43
A legegyszerűbb a melós papír, akkor lószar se kell.Steve írta:Köszi szépen srácok!El Sie7e írta:
Az üzleti beutazas jo gondolat ha megvalosithato, mert akkor barmi korlatozas nelkul johetsz
Ehhez viszont kell valszeg egy helyi leany/partner
Ahogy lehet hívom a konzulátust az jó ha itteni két negatív teszt is jó.Az a legegyszerűbb.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 22., kedd 8:37
Köszi szépen srácok!El Sie7e írta:Az üzleti beutazas jo gondolat ha megvalosithato, mert akkor barmi korlatozas nelkul johetszRealista24 írta:
Két teszt kivaltja a karantént, elvileg a svéd is jót, de hívd fel a konzulatust.
B terv. Irass papírt hogy meló miatt jössz, meghívo, minden loszar és akkor nem kell semmi.
Ehhez viszont kell valszeg egy helyi leany/partner
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 22., kedd 6:54
Az üzleti beutazas jo gondolat ha megvalosithato, mert akkor barmi korlatozas nelkul johetszRealista24 írta:Két teszt kivaltja a karantént, elvileg a svéd is jót, de hívd fel a konzulatust.Steve írta: Sajnos édesapám súlyosan beteg lett(rák elég súlyos és gyors lefolyással) és a segítségemre fog szorulni, ezért egy időre Magyarországra kell jönnöm a család nélkül sajnos.![]()
Két kérdésem lenne:
Az egyik, hogy a korona miatti para kapcsán honnan lehet a legnormálisabban értesülni? A koronavirus.gov.hu-n? Érdekelne, hogy mennyi karantén lenne és azt hogy válthatom ki a negatív tesztjeimmel és azt, hogy lehet intézni leggyorsabban.Kettős állampolgár vagyok, szóval magyar is,az segíthet?
A másik kérdésem, hogy melyik kártyás mobilinternetet ajánlanátok Magyarországon?Főleg a stabilitás és a gyorsaság szempontjából. Mobil routerrel venném, amit a géphez kötök usb-val. Kell hozzá magyar állandó tartózkodási hely hozzá, vagy EU-s emberkeként simán vehetem?
Köszi ha valaki tud segíteni. Gondoltam a fórum értelmesebb, gyorsabb választ ad, mint a googlizásom.
B terv. Irass papírt hogy meló miatt jössz, meghívo, minden loszar és akkor nem kell semmi.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 22., kedd 6:37
Jobbulast édesapadnak!Steve írta: Sajnos édesapám súlyosan beteg lett(rák elég súlyos és gyors lefolyással) és a segítségemre fog szorulni, ezért egy időre Magyarországra kell jönnöm a család nélkül sajnos.![]()
Két kérdésem lenne:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 22., kedd 6:34
Két teszt kivaltja a karantént, elvileg a svéd is jót, de hívd fel a konzulatust.Steve írta: Sajnos édesapám súlyosan beteg lett(rák elég súlyos és gyors lefolyással) és a segítségemre fog szorulni, ezért egy időre Magyarországra kell jönnöm a család nélkül sajnos.![]()
Két kérdésem lenne:
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 21., hétfő 23:22
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. szeptember 19., szombat 9:43
.. és még így sincs kanyarban sem a Nyíregyihez képestFaust írta: Fovarosi Allatkert Europa szinten is kiemelkedo.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. szeptember 19., szombat 9:28
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. szeptember 19., szombat 9:05
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. szeptember 19., szombat 8:44
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. szeptember 18., péntek 20:59
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. szeptember 18., péntek 20:38
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. szeptember 18., péntek 19:59
Bengálink ugyanígy nyomja, de ő mondjuk jobban hasonlít viselkedésben egy kutyára, mint macskára.Faust írta:Nezd, az elejen olyan, mint egy csecsemo, legalabb elso par napig legyen valaki mellette miutan elszakitjak az anyjatol.Yazid írta: és az igaz hogy reggel kirakom neki a tápot fél7kor és befalja rögtön vagy ez varosi legenda vagy kutyafüggő? nekünk nem lesz arra időnk hogy naponta kapjon 4-5x kisadagot mivel nem vgyunk itthon. reggel fél hét meg hazajövünk 4-5.Mivel kutya, befalja amit ele raksz, de ha tuleteted, kihanyja, ha meg keveset adsz neki, nem fejlodik.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. szeptember 18., péntek 17:03
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. szeptember 18., péntek 16:51
Nezd, az elejen olyan, mint egy csecsemo, legalabb elso par napig legyen valaki mellette miutan elszakitjak az anyjatol.Yazid írta: és az igaz hogy reggel kirakom neki a tápot fél7kor és befalja rögtön vagy ez varosi legenda vagy kutyafüggő? nekünk nem lesz arra időnk hogy naponta kapjon 4-5x kisadagot mivel nem vgyunk itthon. reggel fél hét meg hazajövünk 4-5.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. szeptember 18., péntek 16:48
Nem csak annak, de mint írtam, olyan ez, mint az embereknél, ki miben hisz. 4 kutyám van, 1 Hannoveri véreb, 2 keverék meg 1 vegyes. Mindent is megesznekKerlon írta: Ezért jó az utcaivegyes, annak aztán mehet bármi kaja.![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem