Kösz a szemrákot.ziro4vr írta: Na csiágusz 30 milla, annyiért év biznisze gyanús, még nemsokára lejáró szerződéssel is.

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. szeptember 17., csütörtök 12:02
Kösz a szemrákot.ziro4vr írta: Na csiágusz 30 milla, annyiért év biznisze gyanús, még nemsokára lejáró szerződéssel is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 17., csütörtök 11:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 16., szerda 15:12
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. szeptember 16., szerda 14:33
James beviszi az Evertont az 5. helyrealexoxladjackoxi írta:Szerintem minimum az 5. hely meglesz. Amúgy szerinted ki jön be elénk? MU, Chelsea, City, Pool gondolom rájuk gondolsz, és még?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. szeptember 16., szerda 13:16
Sorry, félrenéztem. Azért a Chelsea kerete egy kategóriával erősebb nálatok. Lampard elbszhatja de meglepne ha nem az ágyusok előtt végeznének. Man U is, Wolves is jó lehet, max egy 5-6 hely a reális sztem isalexoxladjackoxi írta:Mi? Dehogyis. Ha a Pool és a City nem esik vissza, akkor a Chelsea nem velük fog csatázni, hanem inkább a MU-val meg velünk. Így értettem.Pad'em írta:
A City és a Pool az Arsenal kasztjában?![]()
Ez egy Fulham verés következménye?![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. szeptember 16., szerda 13:04
Mi? Dehogyis. Ha a Pool és a City nem esik vissza, akkor a Chelsea nem velük fog csatázni, hanem inkább a MU-val meg velünk. Így értettem.Pad'em írta:A City és a Pool az Arsenal kasztjában?alexoxladjackoxi írta: Ha nem gyengül a City és a Pool, őket is inkább a mi kasztunkba tenném.![]()
Ez egy Fulham verés következménye?![]()
Szerintem minimum az 5. hely meglesz. Amúgy szerinted ki jön be elénk? MU, Chelsea, City, Pool gondolom rájuk gondolsz, és még?ziro4vr írta: 6.nál előrébb nem lesz az arsenal, kár ezt magyarázni.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. szeptember 16., szerda 12:57
A City és a Pool az Arsenal kasztjában?alexoxladjackoxi írta: Ha nem gyengül a City és a Pool, őket is inkább a mi kasztunkba tenném.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 16., szerda 12:37
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. szeptember 16., szerda 12:22
Ha érkezik még egy középpályás, akkor szerintem is reális célkitűzés lehet a TOP4. Ha maradna a 3-4-3, akkor talán inkább Thomasra szavaznék, ha át akarunk állni 4 védősre, akkor inkább a kreatívabb Aouarra. Védelem stabilizálódni fog, eleve Arteta azzal nyitott, hogy próbálta megszervezni a csapatszintű védekezést, ez nagyjából sikerült is, és erre rájön a 2 ígéretes fiatal védő, Gabriel és Saliba. Előbbi már debütált is, elég magabiztos volt a Fulham ellen. Meglátjuk, Chelsea lehet orrnehéz lesz, meg idő kellhet mire összeállnak, Havertz is még csak lézengett a Brighton ellen, és azért Lampardnak is vannak hiányosságai. Ha nem gyengül a City és a Pool, őket is inkább a mi kasztunkba tenném. United érdekes, mert Bruno óta sorra nyerik a meccseket, remélem idénre már kopik a varázs, azért Olet nem tartom sem TOP edzőnek, sem ígéretesnek. Spurs Józsival nem fog beleszólni, bár lehet még ott egy-két veszélyes középcsapat, Leicester, Wolves, akár Leeds. Talán Everton, de őket 7.-8. helynél nem várom előrébb. Ancelotti nem a régi már.ekissm írta:Am, ha a védelem összeáll, akkor simán mehettek a 4ik helyért. Az első három nálam toronymagasan a Cselzi, City, Pool hármas. A MU nem nagyon erősített, így velük mehet majd a harc a BL-ért.alexoxladjackoxi írta: Valahogy nem lepődtem meg a válaszokon.Viccet félretéve, jó látni, hogy Arteta visszaadta a klub identitását, és képes akár egy Aubameyangot is meggyőzni a maradásról. Nagyon kellett hozzá az FA-kupa győzelem, és hogy sikerült egy családias légkört kialakítania. Nagy hatással van a játékosokra. Emeryvel darabjaira hullottunk volna. Most az eladásokon dolgozunk, Martinez kapus megy az Aston Villába 20 millióért, sajnálom, mert nagyon jól védett a az újraindítás után, de kell a bevétel. Terítéken van még Torreira távozása, visszatérhet Olaszországba, és néhány védő is távozhat, bár értük filléreket, ha kapunk. Özil és Guendouzi rajtunk marad vélhetően. Aouar vagy Thomas szerintem 90%, hogy be fog futni, ha sikerül elpasszolni néhány játékost.
Auba szerződés nagy fogás, azt hittem előbb-útobb kiköt nálunk, vagy a barcánál.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. szeptember 16., szerda 12:18
HozzászólásSzerző: ekissm » 2020. szeptember 16., szerda 11:53
Am, ha a védelem összeáll, akkor simán mehettek a 4ik helyért. Az első három nálam toronymagasan a Cselzi, City, Pool hármas. A MU nem nagyon erősített, így velük mehet majd a harc a BL-ért.alexoxladjackoxi írta: Valahogy nem lepődtem meg a válaszokon.Viccet félretéve, jó látni, hogy Arteta visszaadta a klub identitását, és képes akár egy Aubameyangot is meggyőzni a maradásról. Nagyon kellett hozzá az FA-kupa győzelem, és hogy sikerült egy családias légkört kialakítania. Nagy hatással van a játékosokra. Emeryvel darabjaira hullottunk volna. Most az eladásokon dolgozunk, Martinez kapus megy az Aston Villába 20 millióért, sajnálom, mert nagyon jól védett a az újraindítás után, de kell a bevétel. Terítéken van még Torreira távozása, visszatérhet Olaszországba, és néhány védő is távozhat, bár értük filléreket, ha kapunk. Özil és Guendouzi rajtunk marad vélhetően. Aouar vagy Thomas szerintem 90%, hogy be fog futni, ha sikerül elpasszolni néhány játékost.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. szeptember 16., szerda 11:26
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. szeptember 16., szerda 10:27
Pedig meg igy 31 evesen utoljara lephetett volna egy normalis csapatbaalexoxladjackoxi írta: Mi van, mindenki letojja, hogy Auba aláfirkantott egy új 3 évest?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 16., szerda 10:11
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. szeptember 16., szerda 10:10
Mi ez, az arsenalom.hu?alexoxladjackoxi írta: Mi van, mindenki letojja, hogy Auba aláfirkantott egy új 3 évest?![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. szeptember 16., szerda 9:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 15., kedd 9:39
Azért az öreg Didiét is megszépíti, hogy mekkorát buktak utána a chelsea csatárok.Vardy now has more goals than Premier League legend Didier Drogba... and he's overtaken the former Chelsea star in 42 fewer matches
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. szeptember 15., kedd 8:03
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. szeptember 15., kedd 7:58
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. szeptember 14., hétfő 22:48
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem