Az sem gond, ha van a közelben valami fasza pincészet.
Esetleg tudtok ajánlani?
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. szeptember 17., csütörtök 10:30
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. szeptember 17., csütörtök 8:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 17., csütörtök 8:34
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. szeptember 17., csütörtök 3:03
Szerintem ez nem ilyen egyszerű azért. Van több jomám is meg adidasom is (ilyen olyan talp, nem kell még azt kidobni stb), és a ‘tartósság’ az nem feltétlen a legfontosabb szempont számomra, az illeszkedés, kényelem, labdaérzet sokkal inkább. Van egy pont ilyen kék adidasom is, és az pl ezekben kiváló. Pont egy jomát cseréltem le rá egyébként, és az én lábamra ez sokkal passzentosabb. A nikek túl keskenyek, a jomák túl szélesek.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. szeptember 16., szerda 21:27
HAGYHAT! Minden egyelőre feltételezés. Konkrétum majd 5-10 év múlva lesz. Addigra hosszú távú tapasztalat.Sierra írta:rövidke cikk.Nika91127 írta: Meséjetek, mi a legnagyobb baj vele. Tudományos, orvosi kutatásokkal alátámasztott érveket várok. Balesetsebészként dolgozva, sajnos én “hülye vagyok ehhez”. Nem tudni semmilyen hosszútávú szövődményről - mert még nincs vele hosszútávú tapasztalat -> félünk az ismeretlentől.
De mindegy is, itt szerencsére mindenki, mindenhez, mindenkinél jobban ért. A magyar mentalistás - focihoz és az eü-höz mindenki konyít.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. szeptember 16., szerda 21:11
rövidke cikk.Nika91127 írta: Meséjetek, mi a legnagyobb baj vele. Tudományos, orvosi kutatásokkal alátámasztott érveket várok. Balesetsebészként dolgozva, sajnos én “hülye vagyok ehhez”. Nem tudni semmilyen hosszútávú szövődményről - mert még nincs vele hosszútávú tapasztalat -> félünk az ismeretlentől.
De mindegy is, itt szerencsére mindenki, mindenhez, mindenkinél jobban ért. A magyar mentalistás - focihoz és az eü-höz mindenki konyít.
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. szeptember 16., szerda 15:11
Gondolkozas nélkül inkabb joma, mint ezek a jatekcipok.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. szeptember 16., szerda 15:08
nem vagyok nagy hozzáértő, de egyik orr része sem valami erős, ezek pár használat után megadják magukat, jobban szeretem azokat amiken van még plusz "anyag" az orrán
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. szeptember 16., szerda 12:43
HozzászólásSzerző: füst » 2020. szeptember 16., szerda 12:31
Nem tudom, a hely felfedezése rád vár. Aztán beszámolhatsz. Annyit hallottam róla valahol, hogy délután nem szerencsés menni.Kera írta:
Köszi, ezek jó ötletek![]()
Azt sajnálom, hogy most a vírus miatt nem mennek a hajókViszont, ha mennek szóljatok, mert akkor futok hajózni
A szexmozit lehet egyedül is, vagy lesz ott aki boldogít?![]()
HozzászólásSzerző: Kera » 2020. szeptember 16., szerda 12:20
Köszi, ezek jó ötletekfüst írta:BKV hajózásKera írta: Budapestre kerültem kocsival 1 hétre, szabad vagyok 0-24-ben.
Mit ajánlanátok programnak egy 25 éves férfinak közép európa egyik legjobb városában?A budai hegyeket már bejártam, túrázásból egyelőre elég. Flippermúzeumban voltam, az király volt. Már több múzeumot is bejártam. Abból is elég
![]()
A kommersz, elcsépelt turista helyeket már ismerem, nem most vagyok itt először, de most kifogytam az ötletekből.![]()
Mit ajánlanátok?![]()
Budapest gardenben grillsütőt bérelni, grillezni, szabadtéri mozizni
Római part bejárása
Népszigeten dekkolás a Kabinnál, hekkezés a Vasmacskában
Városligetben barangolás
Vásárcsarnokokban zabálás
Szexmozi a Király utcában
Állatkert
Várkert bazár & Budai vár
Margit-sziget körbejárása
Fradi-Zágráb meccs megnézése valami kiülős helyen
Alábbi nagyon király vendéglátó-egységek:
Big Daddy burgerező
Buffalo steakbár
Nagyi palacsintázója
Óbudai lángosos
Rapaz
Pizza Manufaktúra
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. szeptember 16., szerda 9:14
Dunaparty megálló közel van, nem a legszebb (ha "jó" irányba nézel, a csodás Csepel sziget a kilátásod, de van egy mókás kiülős hely, múltkor odajött három hód is veretni, jó kis hely.kierkegaard írta: Akkor már én is feltennék egy kérdést a bp-i lakosoktól. Ismertek e olyan kiülős helyet mint a kopaszi gát? Mármint ahol leülhetsz a lépcsőn és nézed a dunát.
11. kerületi lakos vagyok, szóval nem bánnám ha nem kellene messze mennem.
Köszi szépen![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2020. szeptember 16., szerda 8:58
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. szeptember 16., szerda 8:33
HozzászólásSzerző: füst » 2020. szeptember 16., szerda 7:42
A 11. kerület pont az a rész ahol nem a legszebb a Duna, mert a túlparton ipari épületekkel van kicsipkézve a part, de amíg ott laktam, a Dunaparty Megálló volt a törzshelyem.kierkegaard írta: Akkor már én is feltennék egy kérdést a bp-i lakosoktól. Ismertek e olyan kiülős helyet mint a kopaszi gát? Mármint ahol leülhetsz a lépcsőn és nézed a dunát.
11. kerületi lakos vagyok, szóval nem bánnám ha nem kellene messze mennem.
Köszi szépen![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. szeptember 16., szerda 7:35
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. szeptember 16., szerda 7:23
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 16., szerda 6:44
Fradi zagreb kozos meeccsnezes is lesz ma a sasnal a stadion mellettfüst írta:BKV hajózásKera írta: Budapestre kerültem kocsival 1 hétre, szabad vagyok 0-24-ben.
Mit ajánlanátok programnak egy 25 éves férfinak közép európa egyik legjobb városában?A budai hegyeket már bejártam, túrázásból egyelőre elég. Flippermúzeumban voltam, az király volt. Már több múzeumot is bejártam. Abból is elég
![]()
A kommersz, elcsépelt turista helyeket már ismerem, nem most vagyok itt először, de most kifogytam az ötletekből.![]()
Mit ajánlanátok?![]()
Budapest gardenben grillsütőt bérelni, grillezni, szabadtéri mozizni
Római part bejárása
Népszigeten dekkolás a Kabinnál, hekkezés a Vasmacskában
Városligetben barangolás
Vásárcsarnokokban zabálás
Szexmozi a Király utcában
Állatkert
Várkert bazár & Budai vár
Margit-sziget körbejárása
Fradi-Zágráb meccs megnézése valami kiülős helyen
Alábbi nagyon király vendéglátó-egységek: