Am, ha a védelem összeáll, akkor simán mehettek a 4ik helyért. Az első három nálam toronymagasan a Cselzi, City, Pool hármas. A MU nem nagyon erősített, így velük mehet majd a harc a BL-ért.alexoxladjackoxi írta: Valahogy nem lepődtem meg a válaszokon.Viccet félretéve, jó látni, hogy Arteta visszaadta a klub identitását, és képes akár egy Aubameyangot is meggyőzni a maradásról. Nagyon kellett hozzá az FA-kupa győzelem, és hogy sikerült egy családias légkört kialakítania. Nagy hatással van a játékosokra. Emeryvel darabjaira hullottunk volna. Most az eladásokon dolgozunk, Martinez kapus megy az Aston Villába 20 millióért, sajnálom, mert nagyon jól védett a az újraindítás után, de kell a bevétel. Terítéken van még Torreira távozása, visszatérhet Olaszországba, és néhány védő is távozhat, bár értük filléreket, ha kapunk. Özil és Guendouzi rajtunk marad vélhetően. Aouar vagy Thomas szerintem 90%, hogy be fog futni, ha sikerül elpasszolni néhány játékost.
Auba szerződés nagy fogás, azt hittem előbb-útobb kiköt nálunk, vagy a barcánál.